Damien Duff
Favori Üye
leichester city bu bilgisayar en iyi forvetini arsenale vermiş @sokak sanati ucuza vermiş @sokak sanatiReis hızlı başladın yine. Bu hafta kiminle maçın. Ozan'a karşıysa bi haftalığına Neymar"ı sana yollayayım
leichester city bu bilgisayar en iyi forvetini arsenale vermiş @sokak sanati ucuza vermiş @sokak sanatiReis hızlı başladın yine. Bu hafta kiminle maçın. Ozan'a karşıysa bi haftalığına Neymar"ı sana yollayayım
Haklısın ama Dosi zaten oyunu ilk defa oynuyor oyunu birde oyuna sonradan katıldığından ötürü bence o kuralların dışında tutulabilir..bence pompy Chelsea yi, Dosi City yada Liverpoolu seçebilir tabi son karar senindir 😊😊Tepkiden veya benim kabul edip/etmemden ziyade en başta üç güçlü takımı dahil etmeme kararı almıştık, Norwich ise kura çekimine dahil ettiğimiz son takımdı ve boştu. Bu yüzden @Dosi onu almak durumunda kaldı. Önce @pompy, ardından @Dosi gelse aldıkları takımlar tam tersi olacaktı. @Dosi geldiği zaman koyduğumuz kurala uyma zorunluluğumuz vardı yani, yapabileceğim bir şey yoktu.
Saçma diziliş ve taktiğe rağmen bir gol atmışız, gayet güzel.Maçta yenemedigimizi dostlukta yeniyoruz
Bu arada oblak bir daha baraja geçmesin kaleyi kim tutacak 🤣 @DarkLegenD
Ekli dosyayı görüntüle 82817
Antrenman kampı yapmıştım
Deplasmanda sanıyorum çok etkiliyorTahmin ettim zaten. Baya zorlamış seni ama. Antrenman kampına 2 takımda girince genelde berabere bitiyor.
Deplasmanda sanıyorum çok etkiliyor
Tottenham Ev sahibiydiEv sahibi o muydu. Evet etkili oluyor oda.
Tottenham Ev sahibiydi
Öbür hafta Arsenal rakipAnladım. O zaman normal beraberlik. Sen ev sahibi olsan daha etkili olurdu.
arsenal bütün en iyi oyuncularımı almış bilgisayar vermiş @TurkuazzÖbür hafta Arsenal rakip
Öbür hafta Arsenal rakip
Başım döndü okurken😂 kısacası 16 altına düşmeyip yukarıya çıkmak gerekiyorYok önce kupa, sonra ligde başka takımlarla, ardından ertesi gün ligde tekrar karşı karşıya gelme durumu.
Ben de 75 milyon Euro civarıyla başlamıştım, al sat yaparak yavaş yavaş artıyor kadro kalitesi ama halen en düşük son üç takımdan biriyiz, sen de sonuncususun gerçi.Ligde sadece 3 takımın hedefi 16.lık: Southampton, Norwich ve Sheffield. Ki bu da en zayıf 3 takımın bu üç takım olduğunu gösteriyor. İşin tesellisi bir bakıma. O yüzden eğer 14.olursan hedeften +2 puan üstte olmuş olursun. Hedefi 4.lük olan takım 5.olursa hedefinden eksi 1 puan geriye düşmüş olur, bu yüzden menajerlik sıralamasında onu geçmiş olursun. Liverpool ve City’nin ise hedefi 1.lik, haliyle lig sonunda 2.olsan bile eksi 1 durumu olmuş olacağından, hedefi 16.lık olup da 12.sıeada ligi bitirenin gerisine düşmüş olunuyor yanlışım yoksa tabi@Sherlock
Ben böyle iyiyim. @Sherlock u daha fazla rahatsız etmeyelimHaklısın ama Dosi zaten oyunu ilk defa oynuyor oyunu birde oyuna sonradan katıldığından ötürü bence o kuralların dışında tutulabilir..bence pompy Chelsea yi, Dosi City yada Liverpoolu seçebilir tabi son karar senindir 😊😊
Yok önce kupa, sonra ligde başka takımlarla, ardından ertesi gün ligde tekrar karşı karşıya gelme durumu.
Ben de 75 milyon Euro civarıyla başlamıştım, al sat yaparak yavaş yavaş artıyor kadro kalitesi ama halen en düşük son üç takımdan biriyiz, sen de sonuncususun gerçi.Ligde sadece 3 takımın hedefi 16.lık: Southampton, Norwich ve Sheffield. Ki bu da en zayıf 3 takımın bu üç takım olduğunu gösteriyor. İşin tesellisi bir bakıma. O yüzden eğer 14.olursan hedeften +2 puan üstte olmuş olursun. Hedefi 4.lük olan takım 5.olursa hedefinden eksi 1 puan geriye düşmüş olur, bu yüzden menajerlik sıralamasında onu geçmiş olursun. Liverpool ve City’nin ise hedefi 1.lik, haliyle lig sonunda 2.olsan bile eksi 1 durumu olmuş olacağından, hedefi 16.lık olup da 12.sıeada ligi bitirenin gerisine düşmüş olunuyor yanlışım yoksa tabi@Sherlock
Yine bir ölüm kalım maçı. Hayırlısı
kaleci 6 yedi bende @Dosi 6-1 bitti@Tolstoyevski'nin dediğinin doğru olması lazım. Hedefi 16. olmak olan bir takımı hedefine ulaştırmak aslında hem daha kolay, hem de 16. sıranın ne kadar üstüne çıkarsan alacağın menajer puanı o kadar artıyor. Şuan City veya Liverpool'u alsan dahi bırak birinci olmayı, ilk üçe girmen bile çok zor. Dolayısıyla Norwich daha mantıklı ve daha kolay oluyor aslında.
Arsenal chealseaye ne yapmış öyle @sokak sanati
en iyi oyuncuları lampard vermiş ucuza ucuza ben bir kaç oyuncuyu satışa çıkardım @sokak sanati@secquin açıklama bekliyoruz senden. Ne yaptın reise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?