Damien Duff
Favori Üye
taktiği değiştirdim demekti defans kötü ama atamıyordu @sokak sanati
taktiği değiştirdim demekti defans kötü ama atamıyordu @sokak sanati
Berabere kaldık işte daha ne istiyorsun.Bu şarkı benim de büyük bi algı operasyonu yapacağım bu hafta.
Umarim elenirsin
Berabere kaldık işte daha ne istiyorsun.
İlk puan kaybımızı verdik yapacak bir şey yok... Ama kupa arasını iyi değerlendirip çok daha güçlü geleceğiz. Defansa bazı takviyeler gerekiyor işleri farklılaştıracağım...
İlk puan kaybımızı verdik yapacak bir şey yok... Ama kupa arasını iyi değerlendirip çok daha güçlü geleceğiz. Defansa bazı takviyeler gerekiyor işleri farklılaştıracağım...
En çok sana olumlu baktım 😂😂😂Peki bana olumlu baktın mı?
Norwich takımım😎
Basın toplantısında da dediğim gibi takımıma inancım tam, galip gelen taraf olacağız...
Büyük maç 3-3 beraberlikle sonuçlanmış... İçerde galibiyet bekliyordum ama 2 kez geri düştüğümüz maçta en azından yenilmemek de iyidir...
kaleci tecrübesiz çıktı tek takviye kaleye yaptım 6 gol yenir mi Lopesi aldım genç olduğu için @Sherlock zoumayı sakatlamazlar
Sıradaki maç bizim mi 😱Bu hafta deplasmanda risksiz oynadık ve golsüz bir sonuç geldi ama olsun önümüzdeki haftalara bakacağız...
Yarın Norwich ile küme derbisinde kupa karşılaşmasıyla karşı karşıya geliyoruz. Kupa olduğu için hazırlık maçı maksadıyla yaklaşıp farklı taktikler denenebilir gibi duruyor...
@Dosi küme derbisinde başarılar...
Sıradaki maç bizim mi 😱
Hem kupa hem lig ard arda mı 😱Evet yarın kupa, yarından sonra değil ertesi gün de lig maçında kılıçları çıkarıp savaşacağız.
Yok önce kupa, sonra ligde başka takımlarla, ardından ertesi gün ligde tekrar karşı karşıya gelme durumu.Hem kupa hem lig ard arda mı 😱
Kasamda hiç para kalmadı. Bir an önce satışlar olsunda daha da güçleneyim
chealseanin psikolojisi bozulmuş @TolstoyevskiYok önce kupa, sonra ligde başka takımlarla, ardından ertesi gün ligde tekrar karşı karşıya gelme durumu.
Ben de 75 milyon Euro civarıyla başlamıştım, al sat yaparak yavaş yavaş artıyor kadro kalitesi ama halen en düşük son üç takımdan biriyiz, sen de sonuncususun gerçi. Ligde sadece 3 takımın hedefi 16.lık: Southampton, Norwich ve Sheffield. Ki bu da en zayıf 3 takımın bu üç takım olduğunu gösteriyor. İşin tesellisi bir bakıma. O yüzden eğer 14.olursan hedeften +2 puan üstte olmuş olursun. Hedefi 4.lük olan takım 5.olursa hedefinden eksi 1 puan geriye düşmüş olur, bu yüzden menajerlik sıralamasında onu geçmiş olursun. Liverpool ve City’nin ise hedefi 1.lik, haliyle lig sonunda 2.olsan bile eksi 1 durumu olmuş olacağından, hedefi 16.lık olup da 12.sıeada ligi bitirenin gerisine düşmüş olunuyor yanlışım yoksa tabi @Sherlock
chealsea ye bu oyuncuyu aldım @Sherlock 6 gol yiyen kaleciyi suçlu gördü gelişime ihtiyacı var daha 25 yaşında @Sherlock @sokak sanati