OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 18-24 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 tane beraberlik var bu hafta.:( Neyse 1 haftalık arada oyuncularım bi dinlensin:Z

@Turkuazz sende mi antrenman kampına girdin.:A MU girmediyse zirveyi unut @MEnes :A

@pompy sen yokken Chelsea daha az gol yiyordu reis. İlk kez mi oynuyorsun:A
İlk puan kaybımızı verdik yapacak bir şey yok... Ama kupa arasını iyi değerlendirip çok daha güçlü geleceğiz. Defansa bazı takviyeler gerekiyor işleri farklılaştıracağım... :A

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
İlk puan kaybımızı verdik yapacak bir şey yok... Ama kupa arasını iyi değerlendirip çok daha güçlü geleceğiz. Defansa bazı takviyeler gerekiyor işleri farklılaştıracağım... :A

Bende 2. Puan kaybımı yaptım. Benimde işleri düzeltmem gerek artık.:(

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Basın toplantısında da dediğim gibi takımıma inancım tam, galip gelen taraf olacağız...
Büyük maç 3-3 beraberlikle sonuçlanmış... İçerde galibiyet bekliyordum ama 2 kez geri düştüğümüz maçta en azından yenilmemek de iyidir...

W2yAa8.jpg

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Bu hafta deplasmanda risksiz oynadık ve golsüz bir sonuç geldi ama olsun önümüzdeki haftalara bakacağız...

Yarın Norwich ile küme derbisinde kupa karşılaşmasıyla karşı karşıya geliyoruz. Kupa olduğu için hazırlık maçı maksadıyla yaklaşıp farklı taktikler denenebilir gibi duruyor...

@Dosi küme derbisinde başarılar...

C-658VsXoAo3ovC.jpg

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and Sherlock
5. hafta sonunda puan tablosunda 1. Sıraya yerleşen Arsenal kulübü hocası @secquin açıklamalarda bulundu.
"Şampiyonluk parolasıyla yola çıkan takımlar arasında belkide en ağır ilerleyen takımdık fakat bu sıkıntılı 5 haftayı iyi şekilde tamamlayarak liderliği devraldık.Liverpool maçından önce chadliyi kadroya kattık ve ilk maçında çok iyi bir performans sergileyerek hem maçın adamı oldu, hemde bizi utandırmadı.
Bizim için en iyi sonuç oldu.
M. United- Tottenham maçı skoru bizim için en sağlıklı skor oldu.İki takımında puan kaybetmesi bizi mutlu etti.
Son olarak, taraftarlar bize güvenmeye devam etsin.Bu sene şampiyon biz olacağız! 🤣

Bu hafta deplasmanda risksiz oynadık ve golsüz bir sonuç geldi ama olsun önümüzdeki haftalara bakacağız...

Yarın Norwich ile küme derbisinde kupa karşılaşmasıyla karşı karşıya geliyoruz. Kupa olduğu için hazırlık maçı maksadıyla yaklaşıp farklı taktikler denenebilir gibi duruyor...

@Dosi küme derbisinde başarılar...

C-658VsXoAo3ovC.jpg
Sıradaki maç bizim mi 😱

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Hem kupa hem lig ard arda mı 😱
Kasamda hiç para kalmadı. Bir an önce satışlar olsunda daha da güçleneyim :A
Yok önce kupa, sonra ligde başka takımlarla, ardından ertesi gün ligde tekrar karşı karşıya gelme durumu. :A

Ben de 75 milyon Euro civarıyla başlamıştım, al sat yaparak yavaş yavaş artıyor kadro kalitesi ama halen en düşük son üç takımdan biriyiz, sen de sonuncususun gerçi. :A Ligde sadece 3 takımın hedefi 16.lık: Southampton, Norwich ve Sheffield. Ki bu da en zayıf 3 takımın bu üç takım olduğunu gösteriyor. İşin tesellisi bir bakıma. O yüzden eğer 14.olursan hedeften +2 puan üstte olmuş olursun. Hedefi 4.lük olan takım 5.olursa hedefinden eksi 1 puan geriye düşmüş olur, bu yüzden menajerlik sıralamasında onu geçmiş olursun. Liverpool ve City’nin ise hedefi 1.lik, haliyle lig sonunda 2.olsan bile eksi 1 durumu olmuş olacağından, hedefi 16.lık olup da 12.sıeada ligi bitirenin gerisine düşmüş olunuyor yanlışım yoksa tabi :A @Sherlock

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and Dosi
Yok önce kupa, sonra ligde başka takımlarla, ardından ertesi gün ligde tekrar karşı karşıya gelme durumu. :A

Ben de 75 milyon Euro civarıyla başlamıştım, al sat yaparak yavaş yavaş artıyor kadro kalitesi ama halen en düşük son üç takımdan biriyiz, sen de sonuncususun gerçi. :A Ligde sadece 3 takımın hedefi 16.lık: Southampton, Norwich ve Sheffield. Ki bu da en zayıf 3 takımın bu üç takım olduğunu gösteriyor. İşin tesellisi bir bakıma. O yüzden eğer 14.olursan hedeften +2 puan üstte olmuş olursun. Hedefi 4.lük olan takım 5.olursa hedefinden eksi 1 puan geriye düşmüş olur, bu yüzden menajerlik sıralamasında onu geçmiş olursun. Liverpool ve City’nin ise hedefi 1.lik, haliyle lig sonunda 2.olsan bile eksi 1 durumu olmuş olacağından, hedefi 16.lık olup da 12.sıeada ligi bitirenin gerisine düşmüş olunuyor yanlışım yoksa tabi :A @Sherlock
chealseanin psikolojisi bozulmuş @Tolstoyevski

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...