OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 18-24 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reactions: Dosi and Araf
Kız, arkadaşı değil yalnız; "kız arkadaşı" diye geçiyor.
Türkçede teknik olarak öyle bir ayrım yok sonuçta, hatta İngilizcede de pek yok, yani arkadaş ama kız olan arkadaşı belirtmek için de kız arkadaş denilebilir eğer zorlarsak.

Ne cinsiyetçi oyunmuş ama.
@Dosi

Reactions: Dosi and Araf
@MEnes hatırlar muhtemelen, Leyla ile Mecnun'da da bu tarz şeyler geçmişti. Mecnun'un "kız virgül arkadaşım" demesi vardı ama bir türlü "kız arkadaşı" vurgusundan sıyrılamıyordu. Türkçeye yapışmış bir ifade.

Transferleri duyurmaya korkuyorum, hepsini satıyorsunuz aldıktan kısa bir süre sonra.

Öyle olsun bakalım. Ben ikide bir oyuncu satıp alıyorum
hedefim hepsinin 80 üstü olması olacak
Öyle olsun istiyorsan eğer, McGovern'i elden çıkar artık. Yaşı da yüksek olduğu için kolay elden çıkar. Kâr bile etmeyecek olsan, yine de elinde bulunmasın fazlalık.

Reactions: Dosi
Öyle olsun istiyorsan eğer, McGovern'i elden çıkar artık. Yaşı da yüksek olduğu için kolay elden çıkar. Kâr bile etmeyecek olsan, yine de elinde bulunmasın fazlalık.
Haklısın ama ben yine Navası satarsam yedek bulunsun istiyorum. Biraz bütçemi toparlıyayım. Yada bir dakika gidip bakayım parama
yalniz 1.9a gidecek

Kesinlikle öyle bir sahne direk gözüme geldi...
Tek bir yerde de geçmiyordu tabi.
O durum ilginç ya ama yapışmış cidden, millet hemen farklı algılıyor olayı...

Reactions: Araf
Kesinlikle öyle bir sahne direk gözüme geldi...
Tek bir yerde de geçmiyordu tabi.
O durum ilginç ya ama yapışmış cidden, millet hemen farklı algılıyor olayı...
Oysa dilimizde "o" kişiyi anlatırken "he, she, it" gibi cinsiyet ifadeleri yok ama "kız arkadaşı" muhabbeti hep yanlış anlaşılıyor.

Reactions: MEnes
5e alıyorum 15e satıyorum 1e 3miss 🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...