OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 18-24 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@DarkLegenD bitmiş, kendisi Alman disiplini ile harmanlanmış Bayern'i bile yönetemiyor doğru düzgün. :A Oysa ben bu adamı 'taktik deha' olarak bilirdim... @Tolstoyevski
Münih'i çatır çutur yönetiyorum işte, bugün de Liverpool'u haşlanmış yumurtaya çevireceğim hatta. :A

Evet en azından dediğin kadar çok gol yemedin bu da bir şey. :A Maç da keyifli geçmiş öyle çoook tek kale olmamış topla oynama, şutlar falan dengeliymiş. :A Önümüzdeki maçlara artık. :A
Bu maçın rövanşı da var daha ama o zamana kadar takım oturursa. Büyük takımlara karşı çatladı takım oturmadığından. Zamanla oturacak işte ve daha kadroda eksiklikler var. Güçlü kalecim olmasına rağmen aynı kaleciyi tercih etmeye devam etmem bile hataydı. Formu düşen oyuncuları oynatmaya devam etmem de hata. Değişiklik yapmalıydım. Bak, bu da maçın kaderini değiştirdi. :D

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Bu maçın rövanşı da var daha ama o zamana kadar takım oturursa. Büyük takımlara karşı çatladı takım oturmadığından. Zamanla oturacak işte ve daha kadroda eksiklikler var. Güçlü kalecim olmasına rağmen aynı kaleciyi tercih etmeye devam etmem bile hataydı. Formu düşen oyuncuları oynatmaya devam etmem de hata. Değişiklik yapmalıydım. Bak, bu da maçın kaderini değiştirdi. :D
Benim kadro oturdu hemen hemen ama hala bazı yetersiz mevkiler var. Ve hücumda verim alamıyorum bazı oyunculardan. Bilemiyorum artık bir şeyler yapacağız. :D Senin durum dediğin gibi daha iyi olacaktır ve dediklerinin muhakkak etkisi olmuştur sonuca. :D
İlla bana gerçek gücümü gösterteceksin... Peki, sen bilirsin. :A
Çılgın bir merakla bekliyorum... :A

• Güldürdün
Reactions: Araf and DarkLegenD
  • Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
Fav10 Ligi - 7. Hafta (21 Mayıs) Toplu Sonuçlar:

Ligde zirve, 7. hafta sonunda el değiştirdi! Fav10 Ligi'nde zirveyi yakından ilgilendiren maçta Manchester United, ilk 6 haftayı hiç puan kaybetmeden tamamlayan Arsenal'ı 4-2'lik skorla kelimenin tam anlamıyla bozguna uğrattı ve zirveye yerleşti. Onun dışında sarayların takımı Crystal Palace'ın, deplasmanda dört golle galibiyet alması da günün bir diğer dikkat çeken sonucu oldu.

Ekli dosyayı görüntüle 83077
Ekli dosyayı görüntüle 83078

@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
Kısır geçen maçta zorlu rakibimizi tek golle mağlup ederek sıralamada yükseldik. Takımımızı yükseltmek adına ilerleyen saatlerde bomba bir transfer açıklayacağız.

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Benim kadro oturdu hemen hemen ama hala bazı yetersiz mevkiler var. Ve hücumda verim alamıyorum bazı oyunculardan. Bilemiyorum artık bir şeyler yapacağız. :D Senin durum dediğin gibi daha iyi olacaktır ve dediklerinin muhakkak etkisi olmuştur sonuca. :D

Çılgın bir merakla bekliyorum... :A
chealsea nin de sıkıntısı var @MEnes forvette 1 e takıldı @MEnes

• Beğendim
Reactions: MEnes
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...