OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 18-24 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fav10 Ligi - 7. Hafta (21 Mayıs) Toplu Sonuçlar:

Ligde zirve, 7. hafta sonunda el değiştirdi! Fav10 Ligi'nde zirveyi yakından ilgilendiren maçta Manchester United, ilk 6 haftayı hiç puan kaybetmeden tamamlayan Arsenal'ı 4-2'lik skorla kelimenin tam anlamıyla bozguna uğrattı ve zirveye yerleşti. Onun dışında sarayların takımı Crystal Palace'ın, deplasmanda dört golle galibiyet alması da günün bir diğer dikkat çeken sonucu oldu.

Ekli dosyayı görüntüle 83077
Ekli dosyayı görüntüle 83078

@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
Biz kazanabilirdik. Son dakikalarda @DarkLegenD in futbolcusu mutlak golümüzü engelleyip kart görmüş ama bunada şükür. Yenilmedik ve maçtan yarım saat önce transfer ettiğim futbolcum gol atmış:Z @Tolstoyevski

Biz kazanabilirdik. Son dakikalarda @DarkLegenD im futbolcusu mutlak golümüzü engelleyip kart görmüş ama bunada şükür. Yenilmedik ve maçtan yarım saat önce transfer ettiğim futbolcum gol atmış:Z @Tolstoyevski
Yarınki derbiye hazır mısın bu sefer yok öyle 4-5 farklı rahat bir sonuç :A

C-658VsXoAo3ovC.jpg

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and Dosi
Evet üzücü bir mağlubiyet aldık.Beklediğimiz bir mağlubiyetti.M.United kadrosuyla karşılaştırdığımız zaman eksiklerimiz daha net şekilde görünüyordu ama durmak yok yola devam.Gerekli takviyelerle şampiyonluk peşinde koşmaya devam edeceğiz.

Güzel bir galibiyet aldık. :Z
Böyle rezil bir sonuçtan sonra harekete geçmek gerekir. Takımın eskilerinden olduğu için Deulofeu'ya kaptanlık verdik. Fakat hiçbir şey yapamadı ve çoğu kritik dakikalarda pozisyonları cömertçe harcadı maçtan sonra anında sattık.
Aynı zamanda büyük beklentilerimizin bulunduğu Rooney de beklentilerin çok altında kaldı onu da 1 saat içinde satacağız. İlerleyen maçlara göre kadrodaki değişiklikler devam edebilir. Eğer istenilen sonuçlar gelmezse son çare istifa olacak.

Mutlu musun sayın admin... :A 15. haftada sarayı yerle bir etmeye geleceğiz takımımla...

• Güldürdün
Reactions: xdragxx and bazinga
Ekli dosyayı görüntüle 83074

@MEnes'in takımına 1-0 yenildik. Tabii birtakım değişiklikler yapmasaydım, belki sonuç daha farklı olabilirdi; belki olumlu anlamda, belki de olumsuz anlamda.

Kaleci değişikliği yapmamam büyük bir hataydı. Formu düşen futbolcuları inatla oynatmam bir diğer büyük hataydı. Formlu oyuncuları kullanmamam da hataydı. Taktiksel anlamda değişiklikler yaparsın tamam da, oyunculara da dikkat etmek gerekir. Ayrıca yıldız futbolcularla doldurayım derken kimi zaman futbolcu sayısı da daraldı. Büyük sıkıntılar yaşayabilirim ileride. Kupayı da dahil edersek, üç mağlubiyetim oldu. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık. Düşüş başladı gibi gibi ama toparlanırız umarım.
Kısır bir maç olmuş, her maçta 3 gol atan takımım 1 golde kalmış... Messi'den verim alamıyorum bir türlü. 1 maç hariç şovunu yapamadı. Ama galibiyet galibiyettir severiz... :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Kısır bir maç olmuş, her maçta 3 gol atan takımım 1 golde kalmış... Messi'den verim alamıyorum bir türlü. 1 maç hariç şovunu yapamadı. Ama galibiyet galibiyettir severiz... :A
Yine de daha çok benim kalede geçmiş maç ve yine de en azından korkak futbol oynatmamaya çalıştım. Fazla stoper olunca sıkmaya başlıyor da, yine fazla stoperim var. :A

En azından fazla gol yemedim, o da iyi. :D

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Yine de daha çok benim kalede geçmiş maç ve yine de en azından korkak futbol oynatmamaya çalıştım. Fazla stoper olunca sıkmaya başlıyor da, yine fazla stoperim var. :A

En azından fazla gol yemedim, o da iyi. :D
Evet en azından dediğin kadar çok gol yemedin bu da bir şey. :A Maç da keyifli geçmiş öyle çoook tek kale olmamış topla oynama, şutlar falan dengeliymiş. :A Önümüzdeki maçlara artık. :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
ben bu işi bilmiyorum heralde rakibim o kadar agresiftiki tek sakatla kurtulmak bizim için şans

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...