Damien Duff
Favori Üye
Onlara gelen hakem yumuşak kırmızı göstermiyor @DosiSakatlık görünüyor diyor 😱 sen bana farklı dedin
Onlara gelen hakem yumuşak kırmızı göstermiyor @DosiSakatlık görünüyor diyor 😱 sen bana farklı dedin
ucuza satmışssın @sokak sanati
psv de para kalmamış parise yollamış paristen bana @sokak sanati28M'e satmışım PSV'ye. Yaşlı adam iyi para etti yine de
Sana satmamışım ben
Tekrar hoş geldin 👍SON DAKİKA | @Tolstoyevski, Sheffield United'a Geri Döndü!
Sabah saatlerinde istifa haberi gelen genç teknik adam @Tolstoyevski, takımının kendisinin görevi bırakmasının hemen ardından aldığı farklı mağlubiyet sonrası görevine geri döndü. Norwich City karşısında alınan farklı mağlubiyetin ardından hem taraftarlar, hem de futbolcular hocalarının takımın başına geri dönmesi için ciddi bir baskı oluşturdu. Teknik direktör @Tolstoyevski ise bu baskılara karşı kayıtsız kalamamış olacak ki akşam saatlerinde kişisel Twitter hesabından paylaştığı, "Nerede kalmıştık..." tweeti ile Sheffield United'ın başındaki görevine geri döndüğünü açıkladı. Tweet, kısa sürede bütün Twitter rekorlarını alt üst etti...
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
Benim forvetlerin içine slimani kaçmış @ArafEkli dosyayı görüntüle 83074
@MEnes'in takımına 1-0 yenildik. Tabii birtakım değişiklikler yapmasaydım, belki sonuç daha farklı olabilirdi; belki olumlu anlamda, belki de olumsuz anlamda.
Kaleci değişikliği yapmamam büyük bir hataydı. Formu düşen futbolcuları inatla oynatmam bir diğer büyük hataydı. Formlu oyuncuları kullanmamam da hataydı. Taktiksel anlamda değişiklikler yaparsın tamam da, oyunculara da dikkat etmek gerekir. Ayrıca yıldız futbolcularla doldurayım derken kimi zaman futbolcu sayısı da daraldı. Büyük sıkıntılar yaşayabilirim ileride. Kupayı da dahil edersek, üç mağlubiyetim oldu. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık. Düşüş başladı gibi gibi ama toparlanırız umarım.
Benim futbolcuların içinde slimani var @emreemreuLiverpool'u deplasmanda 0-1 yendik ve ligdeki üst üste 2. galibiyetimizi aldık.