OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 18-24 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SON DAKİKA | @Tolstoyevski, Sheffield United'a Geri Döndü!

LDfQjQ.jpg

Sabah saatlerinde istifa haberi gelen genç teknik adam @Tolstoyevski, takımının kendisinin görevi bırakmasının hemen ardından aldığı farklı mağlubiyet sonrası görevine geri döndü. Norwich City karşısında alınan farklı mağlubiyetin ardından hem taraftarlar, hem de futbolcular hocalarının takımın başına geri dönmesi için ciddi bir baskı oluşturdu. Teknik direktör @Tolstoyevski ise bu baskılara karşı kayıtsız kalamamış olacak ki akşam saatlerinde kişisel Twitter hesabından paylaştığı, "Nerede kalmıştık..." tweeti ile Sheffield United'ın başındaki görevine geri döndüğünü açıkladı. Tweet, kısa sürede bütün Twitter rekorlarını alt üst etti...

@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
Tekrar hoş geldin 👍

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Pompy reis bu işten anlıyor. Boşuna her seferinde okul takımındaki hocalıklarında neler yaptığını anlatmıyor :A @pompy

1590072874967.png

@MEnes'in takımına 1-0 yenildik. Tabii birtakım değişiklikler yapmasaydım, belki sonuç daha farklı olabilirdi; belki olumlu anlamda, belki de olumsuz anlamda.

Kaleci değişikliği yapmamam büyük bir hataydı. Formu düşen futbolcuları inatla oynatmam bir diğer büyük hataydı. Formlu oyuncuları kullanmamam da hataydı. Taktiksel anlamda değişiklikler yaparsın tamam da, oyunculara da dikkat etmek gerekir. Ayrıca yıldız futbolcularla doldurayım derken kimi zaman futbolcu sayısı da daraldı. Büyük sıkıntılar yaşayabilirim ileride. Kupayı da dahil edersek, üç mağlubiyetim oldu. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık. Düşüş başladı gibi gibi ama toparlanırız umarım.

• Beğendim
Reactions: MEnes
Ekli dosyayı görüntüle 83074

@MEnes'in takımına 1-0 yenildik. Tabii birtakım değişiklikler yapmasaydım, belki sonuç daha farklı olabilirdi; belki olumlu anlamda, belki de olumsuz anlamda.

Kaleci değişikliği yapmamam büyük bir hataydı. Formu düşen futbolcuları inatla oynatmam bir diğer büyük hataydı. Formlu oyuncuları kullanmamam da hataydı. Taktiksel anlamda değişiklikler yaparsın tamam da, oyunculara da dikkat etmek gerekir. Ayrıca yıldız futbolcularla doldurayım derken kimi zaman futbolcu sayısı da daraldı. Büyük sıkıntılar yaşayabilirim ileride. Kupayı da dahil edersek, üç mağlubiyetim oldu. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık. Düşüş başladı gibi gibi ama toparlanırız umarım.
Benim forvetlerin içine slimani kaçmış @Araf

• Güldürdün
Reactions: Araf
Fav10 Ligi - 7. Hafta (21 Mayıs) Toplu Sonuçlar:

Ligde zirve, 7. hafta sonunda el değiştirdi! Fav10 Ligi'nde zirveyi yakından ilgilendiren maçta Manchester United, ilk 6 haftayı hiç puan kaybetmeden tamamlayan Arsenal'ı 4-2'lik skorla kelimenin tam anlamıyla bozguna uğrattı ve zirveye yerleşti. Onun dışında sarayların takımı Crystal Palace'ın, deplasmanda dört golle galibiyet alması da günün bir diğer dikkat çeken sonucu oldu.

1.png

2.png

@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy

Liverpool'u deplasmanda 0-1 yendik ve ligdeki üst üste 2. galibiyetimizi aldık. :D

Böyle rezil bir sonuçtan sonra harekete geçmek gerekir. Takımın eskilerinden olduğu için Deulofeu'ya kaptanlık verdik. Fakat hiçbir şey yapamadı ve çoğu kritik dakikalarda pozisyonları cömertçe harcadı maçtan sonra anında sattık.
Aynı zamanda büyük beklentilerimizin bulunduğu Rooney de beklentilerin çok altında kaldı onu da 1 saat içinde satacağız. İlerleyen maçlara göre kadrodaki değişiklikler devam edebilir. Eğer istenilen sonuçlar gelmezse son çare istifa olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...