bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 51,284
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Kupada istediğimiz şekilde güzel bir yenilgi aldık.
Oyuncuların boşuna yorulmasına gerek yok. Hedef ilk 5.Zaten şampiyon olamazsın bari kupa kovalasaydın
Oyuncuların boşuna yorulmasına gerek yok. Hedef ilk 5.
Bu sezondan sonra bir daha oyunu uzun yıllar oynayacağımı sanmıyorum o nedenle oyun içi ödüller çok cezbedici değil.Kupa kazanınca daha fazla altın alıyorsun ilk 5'e girmekten daha çok işe yarardı.
İlk 4 olursa altın kazanıyorsun galiba. Hedef ilk 4 olsun bence.
Sheffield United'ta Şok İstifa!
Sheffield United teknik direktörü @Tolstoyevski, gece saatlerinde görevinden istifa ettiğini açıkladı. Kulüp yönetimi genç teknik adamın istifasının kabul ediliğini açıkladı ve kendisine teşekkürlerini iletti. Bilindiği üzere genç teknik adam hem okuyup, hem de teknik direktörlük yapıyordu. Genç teknik adam, sınav dönemi geldiği için kulüpteki görevinden istifa ettiğini kamuoyuna duyurdu. Ligde işler şimdiye dek Sheffield United adına oldukça olumlu ilerlemişti, @Tolstoyevski'nin şok etkisi yaratan istifası sonrası bu olumlu havanın devam edip etmeyeceği büyük bir merak konusu. Öte yandan genç teknik adam sınavları bittikten sonra, Haziran ayının başında görevi yeniden devralabilir...
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
Sırf ben kazanayım diye istif etti Ne kadar centilmence @MEnesKeşke istifa etmeseydin @Tolstoyevski. Elindeki kısıtlı kadroyla iyi işler yapıyordun. Takım 10 puanla 7. sırada yer alıyordu. Her şey iyi gidiyordu, keşke istifa etmeseydin.
Tur atlamamız iyi oldu, böylelikle oyuncu dinlendirme fırsatı yakalayacağız bir tur daha.
Yedek mi 😱 ben normal kadromla oynadım 😱4-5 as oyuncumuzu dinlendirdiğimiz kupa maçında Burnley'e 0-2 kaybettik. Mutluyuz.
Twitter'a baksana birisi birşeyler yazmışKupa maçında Bournemouth'u saf dışı bırakmışız, bırakmasak da olurdu aslında.
Twitter'a baksana birisi birşeyler yazmış
2 tur sonra patates olacağım için kupa maçlarında 4 tane adamımı dinlendireceğim ama bu maçta kazanmayı planlamamıştım: Buna rağmen taktik ve diziliş üstün gelmiş.Yedek mi 😱 ben normal kadromla oynadım 😱
Neyse yeni transferlerle sonraki maça hazırlanacağım artık ama kupa maçında bir futbolcumun baldırında kemiği kırılmış ne kadar şansızım
2 tur sonra patates olacağım için kupa maçlarında 4 tane adamımı dinlendireceğim ama bu maçta kazanmayı planlamamıştım: Buna rağmen taktik ve diziliş üstün gelmiş.
Ben değişiklikler yapmaktyım. Kasamda param az ama geçen aldığım bir futbolcumun değeri 2 katı olmuş. Satışa koydum. Takımımı daha da güçlendirmem gerekiyor ve yedeklik çok oyuncum bile yok. Yavaş yavaş öğreniyorum bu işleri Bana olan güvenini boşa götürmemem gerekiyor2 tur sonra patates olacağım için kupa maçlarında 4 tane adamımı dinlendireceğim ama bu maçta kazanmayı planlamamıştım: Buna rağmen taktik ve diziliş üstün gelmiş.
Sürpriz bekliyordum aslında, taktikle de fazla oynamayınca böyle oldu. Biraz korkak oynamanın sonucu. Ofansif bir tavır ama defansif bir diziliş vardı, saçma oldu.2 tur sonra patates olacağım için kupa maçlarında 4 tane adamımı dinlendireceğim ama bu maçta kazanmayı planlamamıştım: Buna rağmen taktik ve diziliş üstün gelmiş.
İki temel amacımız var: En az 10. olmak ve @Dosi 'yi böcek gibi ezmek.Hocam, yolun sonunda sürpriz bir şampiyonluk gelir mi?