OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 15-21 Haziran Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kusura bakma da birine 6 defa kamp bayılıyorsa rakibine de hiç kamp basılmıyorsa ne demeliyim? Ne dememi bekliyorsun. 6 kamp 18 puan demek.
Oyunun verdiği hak olan kampa gitme hakkını kullanıp kullanılmayacağına dair izin mi almak zorundayız senden ya da bir başkasından? Bu tavrın fazlasıyla rahatsız edici. Başarı bu kadar hırsa neden olmamalı, sadece sana zarar olarak döner. Mütevaziliği tavsiye ederim bu tür durumlarda. Kampa gitmeyi siyasete alet etmen bile hırs nedeniyle kendini kaptırdığının ispatı.

Kamp özelliği devre dışı bırakılabiliyordu sanırım, onu da tercih edebilirmişim aslında.

Reactions: bazinga
Bana karşı kamp kullanılıyor ne güzel doğru yoldayım diyeceğine niye kamp kullanmayın diye baskı yaparsın ki?

Reactions: Tolstoyevski
Reactions: Araf
6 defansla oynayacağını düşünüyordum da, 5'li defansla çıkmışsın. Sürpriz yapacağını düşünüyordum aslında. Keşke denemeseydin, bildiğin yoldan gitseydin.

Teşekkürler.

@Felon tebrikler. Bitirdin takımımı

Havlu attık desek yeridir :S

Reactions: Felon
6 defansla oynayacağını düşünüyordum da, 5'li defansla çıkmışsın. Sürpriz yapacağını düşünüyordum aslında. Keşke denemeseydin, bildiğin yoldan gitseydin.

Teşekkürler.
26-27.haftadan sonra tamamen relax moduna geçtik, battı balık yan gider diyerekten ve en azından mağlûbiyetlerden de tecrübe ve ders çıkardık tek tesellisi olarak. Ligin sürpriz ekiplerinden Brighton’a fark yemek haliyle pek de üzmedi bu durumda. Tekrardan tebrik ediyorum.

Reactions: Araf
Aslında iyi de gidiyordun, keşke Alman disiplinine sadık kalsaydın. Esas sürpriz ekip @bazinga aslında. Az daha zirve yarışına giriyordu, belki en azından üçüncü sırada bitirir yarışı. Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...