Üzdün be yoldaşım...Kulüp değeri olarak 19.sıradayım, ne bütçem var ne değerim.... 🚬
Üzdün be yoldaşım...Kulüp değeri olarak 19.sıradayım, ne bütçem var ne değerim.... 🚬
Yok açıkçası tüm kadrodan feragat etmedim ama bir ayarlamalar çektim ve biraz da bonus kullanmış olabilirim...Lionel Messi'yi almak için bütün kadrondan feragat ettin de, değer sanırım. Bir de Cristiano Ronaldo için kadronun diğer yarısını sat, sadece ikisi oynasın.
Cristiano Ronaldo özlemiştir eski takımını, yapsın.Onda da para olmasa bile değerli oyuncu sayısı bir tık fazla, yapar mı yapar...
Kendi bileceği iş, zaten pazara hemen yardırmış bir sürü oyuncu koymuş. Satılırsa yapabilir ama yaşı bir tık yüksek olduğu için tercih etmeyebilir de.Cristiano Ronaldo özlemiştir eski takımını, yapsın.
Bizde para da yükselmiyor. Elde imkân da yok. Oyuncuların adı da fazla duyulmamış. Mütevazı bir kadromuz var.Yok açıkçası tüm kadrodan feragat etmedim ama bir ayarlamalar çektim ve biraz da bonus kullanmış olabilirim...
Cristiano Ronaldo'nun ölüsü bile iş yapar, tercih eder yani.Kendi bileceği iş zaten pazara hemen yardırmış bir sürü oyuncu koymuş. Satılırsa yapabilir ama yaşı bir tık yüksek olduğu için tercih etmeyebilir de.
Şans ya ne diyebiliriz ki...Bizde para da yükselmiyor. Elde imkân da yok. Oyuncuların adı da fazla duyulmamış. Mütevazı bir kadromuz var.
Orası öyle yapar mı yapar, göreceğiz...Cristiano Ronaldo'nun ölüsü bile iş yapar, tercih eder yani.
Öyle yapmıştır büyük ihtimalle. Hedefi zirve olduğu için, zaten iyi olan kadrosunu daha iyi yapmaya çalışıyor.
Ne transfer bütçeniz var sizin benim sadece 5 milyon euro
Kulüp değeri olarak 19.sıradayım, ne bütçem var ne değerim.... 🚬
Her şey oyunun bana sunduğu imkanlar vasıtasıyla yapıldı, bizim hileyle işimiz olmaz...Kimsenin şüphesi olmasın, bu şaibeli transferin incelenmesini talep edeceğiz...
Kulübün değeri yine iyi senin kulübün, 12. sırada ligde o konuda. Benim kulübüm 16. sırada.Ne transfer bütçeniz var sizin benim sadece 5 milyon euro
Her şey oyunun bana sunduğu imkanlar vasıtasıyla yapıldı, bizim hileyle işimiz olmaz...
Barcelona'nın göndermesi bile şüpheliydi. Kesinlikle araştırılsın.Kimsenin şüphesi olmasın, bu şaibeli transferin incelenmesini talep edeceğiz...
Kulüp değeri olarak 19.sıradayım, ne bütçem var ne değerim.... 🚬
Kurtlar olarak sahaya inmek için isteğimizi gönderdik @Sherlock
Transfer bitti, imzalar atıldı, 10 numarası ve kaptanlık bandı KRAL'a teslim edildi. Bu dakikadan sonra ne yaparsan yap bu gerçekler değişmeyecek...Manchester City lobisini yaptığımız şikayetler ile Avrupa'dan men ettirdiğimiz gibi, bu transferin de incelenmesini sağlayacağız. Messi'yi, kelin yanına göndereceğiz.
3.1Ne transfer bütçeniz var sizin benim sadece 5 milyon euro