- Reaksiyon puanı
- 113,870
- Puanı
- 1,060
Bende bir kaç aydır konuşmadım kendisi ile. Bayramda yazarım artıkBu oyun Dosi hanım, ekliydi.
Çok sıradışı bir yöntem ile gitmişti forumdan
Bende bir kaç aydır konuşmadım kendisi ile. Bayramda yazarım artıkBu oyun Dosi hanım, ekliydi.
Seni kırmadımCristiano Ronaldo'yu da getirin, kapışsınlar. Hatta onu da @Turkuazz getirsin. Hayalden de olsa eski takımında oynasın.
Aha, işte şimdi işler karıştı...Seni kırmadım
Oyunu fazla oynamışlığım yok o açıdan iyi sayılmam aslında ama keyifli bir sezon hepimizi bekliyorAha, işte şimdi işler karıştı...
Haklısın biraz riskli karar aslında ancak başka türlü oyuncuyu almak kolay değildir keyifli sezon rekabetli bir lig umuyoruz
Ben de ilk defa oynuyorum bu arada ama çözmesi zor bir oyun değil gibi, o yüzden çözdüm sayılır şu aşamada kısa vadede.Oyunu fazla oynamışlığım yok o açıdan iyi sayılmam aslında ama keyifli bir sezon hepimizi bekliyor
Her açıdan keyifli sezonBen de ilk defa oynuyorum bu arada ama çözmesi zor bir oyun değil gibi, o yüzden çözdüm sayılır şu aşamada kısa vadede.
Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi olmadan bir lig olsaydı keşke ama neyse, riskleri de göze almışsın. Yine de kadroyu daha iyi yapabilirsin bu risklerle bile. Daha iyiyi geçtim, daha da iyi yapabilirsin.Haklısın biraz riskli karar aslında ancak başka türlü oyuncuyu almak kolay değildir keyifli sezon rekabetli bir lig umuyoruz
ozan_1907 veya Ozan FF hangisi çıktı bilmiyorum. Ekledim.Kullanıcı adım: tenes123 (Evet, çok saçma. )
Siz de kullanıcı adınızı buraya yazın; beni ekleyin ve size çıkan takım için davet gönderin.
@Araf @DarkLegenD @Sherlock @MEnes @bazinga @Turkuazz @mesmeso61 @Tolstoyevski @xdragxx @Siyagriyus @sokak sanati @batuhankaralar @emreemreu @secquin @Polat Şaşmaz @Felon
Senin takımının da değeri düşükmüş ama yine de tecrübelerinle üst sıraları zorlarsın diye düşünüyorum.Durun daha kadroları saymadık millet Messi falan almış.
Kesinlikle...Her açıdan keyifli sezon
Aslında haklısın o tarz seçim yapmadan daha iyi aslında rekabet açısından.Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi olmadan bir lig olsaydı keşke ama neyse, riskleri de göze almışsın. Yine de kadroyu daha iyi yapabilirsin bu risklerle bile. Daha iyiyi geçtim, daha da iyi yapabilirsin.
Dibi görmüş takımlar da var, o açıdan sıkıntı.Aslında haklısın o tarz seçim yapmadan daha iyi aslında rekabet açısından.
ozan_1907 veya Ozan FF hangisi çıktı bilmiyorum. Ekledim.
Harika açıklamaTottenham'a misilleme geldi... Cristiano Ronaldo, Manchester United'a geri döndü!
Tottenham'ın şampiyonluk yarışındaki iddialı rakibi Manchester United, eski futbolcusu Cristiano Ronaldo'yu yeniden renklerine bağladı. Cristiano Ronaldo, "Messi ile bir kez daha rekabet etme fırsatını kaçıramazdım, Manchester United ile gönül bağımız hiçbir zaman kopmamıştı. Yalnızca doğru anı bekliyordum, @Turkuazz hocamız çağırınca düşünmedim bile. Teklifi direkt kabul ettim." açıklamalarında bulundu.
@Araf @DarkLegenD @Sherlock @MEnes @bazinga @Turkuazz @mesmeso61 @Tolstoyevski @xdragxx @Siyagriyus @sokak sanati @batuhankaralar @emreemreu @secquin @Polat Şaşmaz @Felon
Yapılan transferleri konulardan açıklaman oyunu çok daha başka keyifli yapıyor,oyunu hiç oynamadan dahi keyif alınıyorTottenham'a misilleme geldi... Cristiano Ronaldo, Manchester United'a geri döndü!
Tottenham'ın şampiyonluk yarışındaki iddialı rakibi Manchester United, eski futbolcusu Cristiano Ronaldo'yu yeniden renklerine bağladı. Cristiano Ronaldo, "Messi ile bir kez daha rekabet etme fırsatını kaçıramazdım, Manchester United ile gönül bağımız hiçbir zaman kopmamıştı. Yalnızca doğru anı bekliyordum, @Turkuazz hocamız çağırınca düşünmedim bile. Teklifi direkt kabul ettim." açıklamalarında bulundu.
Haklı bir yorum ama benim yan parçalar da iyi şimdi... Daha da bir sürü ayar çekeceğim zaten.Dibi görmüş takımlar da var, o açıdan sıkıntı.
@MEnes, Lionel Messi'yi aldı, alsın. Sen, Cristiano Ronaldo'yu aldın, al. Bütün mesele takımda bitiyor aslında. Yan karakterler iyi olmayınca başrol tutmaz.