OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 11-17 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam da düşündüğüm gibi, bir Cristiano Ronaldo hamlesi geldi. Cristiano Ronaldo'yu almak için takımın orta sahasını boşaltmışsın, ayrı konu. :D

Lionel Messi ile @MEnes ve Cristiano Ronaldo ile @Turkuazz'ın maçı ayrı bir heyecanlı geçecektir. :D
Haklısın biraz riskli karar aslında ancak başka türlü oyuncuyu almak kolay değildir keyifli sezon rekabetli bir lig umuyoruz :A

• Beğendim
Reactions: Araf and MEnes
Haklısın biraz riskli karar aslında ancak başka türlü oyuncuyu almak kolay değildir keyifli sezon rekabetli bir lig umuyoruz :A
Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi olmadan bir lig olsaydı keşke ama neyse, riskleri de göze almışsın. Yine de kadroyu daha iyi yapabilirsin bu risklerle bile. Daha iyiyi geçtim, daha da iyi yapabilirsin. :A

• Beğendim
Reactions: Turkuazz
  • Beğendim
Reactions: Sherlock
Dünyanın en zengin takımının bütçesi nasıl 6 milyon olabilir ya? Kafayı kıracam sinirden.

• Beğendim
Reactions: Turkuazz
Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi olmadan bir lig olsaydı keşke ama neyse, riskleri de göze almışsın. Yine de kadroyu daha iyi yapabilirsin bu risklerle bile. Daha iyiyi geçtim, daha da iyi yapabilirsin. :A
Aslında haklısın o tarz seçim yapmadan daha iyi aslında rekabet açısından.

• Beğendim
Reactions: Araf
Tottenham'a misilleme geldi... Cristiano Ronaldo, Manchester United'a geri döndü!

Tottenham'ın şampiyonluk yarışındaki iddialı rakibi Manchester United, eski futbolcusu Cristiano Ronaldo'yu yeniden renklerine bağladı. Cristiano Ronaldo, "Messi ile bir kez daha rekabet etme fırsatını kaçıramazdım, Manchester United ile gönül bağımız hiçbir zaman kopmamıştı. Yalnızca doğru anı bekliyordum, @Turkuazz hocamız çağırınca düşünmedim bile. Teklifi direkt kabul ettim." açıklamalarında bulundu.

nAWpm0.jpg

@Araf @DarkLegenD @Sherlock @MEnes @bazinga @Turkuazz @mesmeso61 @Tolstoyevski @xdragxx @Siyagriyus @sokak sanati @batuhankaralar @emreemreu @secquin @Polat Şaşmaz @Felon

Aslında haklısın o tarz seçim yapmadan daha iyi aslında rekabet açısından.
Dibi görmüş takımlar da var, o açıdan sıkıntı. :)

@MEnes, Lionel Messi'yi aldı, alsın. Sen, Cristiano Ronaldo'yu aldın, al. Bütün mesele takımda bitiyor aslında. Yan karakterler iyi olmayınca başrol tutmaz. :D

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Turkuazz and MEnes
Tottenham'a misilleme geldi... Cristiano Ronaldo, Manchester United'a geri döndü!

Tottenham'ın şampiyonluk yarışındaki iddialı rakibi Manchester United, eski futbolcusu Cristiano Ronaldo'yu yeniden renklerine bağladı. Cristiano Ronaldo, "Messi ile bir kez daha rekabet etme fırsatını kaçıramazdım, Manchester United ile gönül bağımız hiçbir zaman kopmamıştı. Yalnızca doğru anı bekliyordum, @Turkuazz hocamız çağırınca düşünmedim bile. Teklifi direkt kabul ettim." açıklamalarında bulundu.

nAWpm0.jpg

@Araf @DarkLegenD @Sherlock @MEnes @bazinga @Turkuazz @mesmeso61 @Tolstoyevski @xdragxx @Siyagriyus @sokak sanati @batuhankaralar @emreemreu @secquin @Polat Şaşmaz @Felon
Harika açıklama :Z:Z

nAWpm0.jpg

Yapılan transferleri konulardan açıklaman oyunu çok daha başka keyifli yapıyor,oyunu hiç oynamadan dahi keyif alınıyor :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Sherlock
Dibi görmüş takımlar da var, o açıdan sıkıntı. :)

@MEnes, Lionel Messi'yi aldı, alsın. Sen, Cristiano Ronaldo'yu aldın, al. Bütün mesele takımda bitiyor aslında. Yan karakterler iyi olmayınca başrol tutmaz. :D
Haklı bir yorum ama benim yan parçalar da iyi şimdi... Daha da bir sürü ayar çekeceğim zaten. :D

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Araf and Turkuazz
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...