Arkadaşlar Johan Cruyff'da dediği gibi ben hiç maç kazanan bir çanta para görmedim.
Maç sahada kazanılır...
Biz masada kaybettik çoktan...
Arkadaşlar Johan Cruyff'da dediği gibi ben hiç maç kazanan bir çanta para görmedim.
Maç sahada kazanılır...
Faji adam mı öldürdü de hala banlı?
Aynen ilk maçta rakibim sensin bakalım neler olacak...İlk maçtan hem de Messi ile karşılaşacağız. @MEnes
Aynen ilk maçta rakibim sensin bakalım neler olacak...
Ne giysem yakışıyor yine harika olmuş.En son Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğünü yapan @bazinga, orada imza attığı müthiş başarıların ardından İngiliz takımlarının dikkatini çekmişti. Uzun süredir başarıya hasret olan, saray takımı Crystal Palace'ın yolunu tutan tecrübeli teknik adam, bugün itibariyle kendisini kulübe bağlayan sözleşmenin altına imzasını attı.
İlk işinin bütçeyi toparlayıp, üst sıraları zorlamak olduğunu dile getiren @bazinga; bakalım bu hedeflerini gerçekleştirip, İngiltere Premier Lig'de kalıcı olabilecek mi?
Satılık listesine koydum dilersen sen alıp oynatabilirsin.Abisini oynatamadık, belki kardeşini oynatır.
Lig sanki 98 hafta. 30 hafta oynatacağın adamı almak gayet mantıklı bence.30. haftadan sonra oynatmayacağınız Messi ve Ronaldo gibi iki yaşlıyı niye aldınız? 35'lik eski dünya yıldızlarını getiren Türk takımları gibisiniz.
Nasıl yani yapılan transferler 30 haftalık mı?
30. haftaya kadar genç oyuncuları düzenli olarak antrenmana sokarlarsa her mevkide en az 3 oyuncuları +100 olur. O saatten sonra da yaşlı çınarları oynatmazlar zaten. Bu yüzden dedim.Nasıl yani yapılan transferler 30 haftalık mı?
"Abisinden ne gördük ki, kardeşinden ne görelim." diyen @bazinga, Jordan Ayew'i de satılık listesine koydu.Satılık listesine koydum dilersen sen alıp oynatabilirsin.
Hayırlısı bakalım...Deplasmanda alabileceğimiz puan ya da puanlar büyük sürpriz olur.
Hatta fark yemezsek iyi.
MESSI 32 yaşında bu arada...30. haftadan sonra oynatmayacağınız Messi ve Ronaldo gibi iki yaşlıyı niye aldınız? 35'lik eski dünya yıldızlarını getiren Türk takımları gibisiniz.