OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 11-17 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer bitti, imzalar atıldı, 10 numarası ve kaptanlık bandı KRAL'a teslim edildi. Bu dakikadan sonra ne yaparsan yap bu gerçekler değişmeyecek...

Bu yüzsüz, kapitalist düzen yıkılacak.
Transferin şaibeli olması bir yana, kulübün tapusuna kadar her şey Messi'ye teslim edilmiş.
Koskoca Tottenham, Messi'nin boyunduruğu altına girmiş.

Reactions: MEnes
Bu yüzsüz, kapitalist düzen yıkılacak.
Transferin şaibeli olması bir yana, kulübün tapusuna kadar her şey Messi'ye teslim edilmiş.
Koskoca Tottenham, Messi'nin boyunduruğu altına girmiş.
Tüm duran toplar, frikikler, penaltılar her şey Messi'ye verildi bile.
Messi>Tottenham zaten normal olan bir şeydi de Messi>Barcelona bile diyorum ben gerçek hayatta da...

Reactions: Sherlock
Sıfırdan açsaydın ya hesap forum için. Bir de bu arada artık dört hesap birden kullanılıyor aynı hesapta. Orası iyi oldu aslında. En son 3-4 yıl önce oynuyordum diye hatırlıyorum. Çok fazla değişmiş, tasarım gibisinden. Farklı olmuş, sanki daha iyi de olmuş.

Girdim direkt kendi hesabımla ya, yeni bir hesapla ligi kuramazdım zaten. 400 tane coin denen şeyden istiyor lig kurabilmek için, forum için feda ettik varlığımızın bir kısmını.

Aynen oyun baya değişti, arayüz falan kolaylaştı bence. Dört ayrı menajerlik alabiliyorsun aynı hesaptan dediğin gibi. Baya iyi oldu bu tip değişimler.

Reactions: Araf
Tüm duran toplar, frikikler, penaltılar her şey Messi'ye verildi bile.
Messi>Tottenham zaten normal olan bir şeydi de Messi>Barcelona bile diyorum ben gerçek hayatta da...

Yardımcı antrenörlük falan da yapar artık sana.
Her şey ama her şey MESSI olmuş resmen... @MasacRE

@xdragxx ilk maçımız Aykut Abe ile keyifli olacağından eminim 🤣

Transfer yapmadan takımın durumunu görmem icin müthiş bir firsat

Reactions: xdragxx
Doğru, lig açmak için öyle kriterler gerekiyordu. Ben fazla coinlere takılmadığım için ve çok fazla hesap açtığım için çok fazla coin yok bende.

Tek sorunu, hesap adının değiştirilmemesi ve OSM uygulamasıyla çıkış yapılmasının zor olması. Diğer türlü arayüz iyi görünüyor. Alıştıkça daha da iyi görünecektir.

Şu çocuğun banı kalkmayacak mi yaa. Çok renkli bi karakterdi. Ne yaptı da böyle oldu unuttum.
Özlendin @FaJi

Reactions: DarkLegenD
Yapacak bir şey yok, dediğin gibi ne çıkarsa bahtımıza dedik ve giriştik bu maceraya.
@Tolstoyevski'nin bahtına çıkacağını düşündüğü takımdı Norwich City ama daha kötüsü geldi.

Norwich City'de Teemu Pukki diye de bir gerçek var, onu da atlamayalım. Premier Lig'de 28 maçta 11 gol, 3 asist ile oynuyor Takımın en göze batan ismi zaten bu yönüyle.

Reactions: Tolstoyevski
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...