Herkes o veya ona yakın paralarla başlıyor sanırım. Ben de 5.6 m ile başladım ama çeşitli ayarlamalar yaptım...Hangi Pl takımının 5 milyon euro bütçesi olur ya rezalet
Herkes o veya ona yakın paralarla başlıyor sanırım. Ben de 5.6 m ile başladım ama çeşitli ayarlamalar yaptım...Hangi Pl takımının 5 milyon euro bütçesi olur ya rezalet
Satılacak adamlara bakayım bi ara ben deHerkes o veya ona yakın paralarla başlıyor sanırım. Ben de 5.6 m ile başladım ama çeşitli ayarlamalar yaptım...
Transfer bitti, imzalar atıldı, 10 numarası ve kaptanlık bandı KRAL'a teslim edildi. Bu dakikadan sonra ne yaparsan yap bu gerçekler değişmeyecek...
Bak bak muhakkak bir şeyler çıkacaktır.Satılacak adamlara bakayım bi ara ben de
Tüm duran toplar, frikikler, penaltılar her şey Messi'ye verildi bile. Messi>Tottenham zaten normal olan bir şeydi de Messi>Barcelona bile diyorum ben gerçek hayatta da...Bu yüzsüz, kapitalist düzen yıkılacak. Transferin şaibeli olması bir yana, kulübün tapusuna kadar her şey Messi'ye teslim edilmiş. Koskoca Tottenham, Messi'nin boyunduruğu altına girmiş.
Sıfırdan açsaydın ya hesap forum için. Bir de bu arada artık dört hesap birden kullanılıyor aynı hesapta. Orası iyi oldu aslında. En son 3-4 yıl önce oynuyordum diye hatırlıyorum. Çok fazla değişmiş, tasarım gibisinden. Farklı olmuş, sanki daha iyi de olmuş.O zamanlar "Enes" ismini kullanarak bol bol hesap açardım. Yedek hesap, yan hesap falan olarak. Sonra bir tek bunun şifresi aklımda kalınca bununla devam ettim, uzun yıllar oynadıktan sonra da değiştiremedim bu ilginç kullanıcı adına rağmen. Tabii bunlar baya eski zaman, o zamanlar hayatımızda Thanos yoktu ama güzel bir benzetme olmuş.
Kulüp değeri olarak 19.sıradayım, ne bütçem var ne değerim.... 🚬
Sıfırdan açsaydın ya hesap forum için. Bir de bu arada artık dört hesap birden kullanılıyor aynı hesapta. Orası iyi oldu aslında. En son 3-4 yıl önce oynuyordum diye hatırlıyorum. Çok fazla değişmiş, tasarım gibisinden. Farklı olmuş, sanki daha iyi de olmuş.
Tüm duran toplar, frikikler, penaltılar her şey Messi'ye verildi bile. Messi>Tottenham zaten normal olan bir şeydi de Messi>Barcelona bile diyorum ben gerçek hayatta da...
KRAL'ım her şeyi yapar iyi de yapar... Ve evet her şey ama her şey sonuna kadar MESSI...Yardımcı antrenörlük falan da yapar artık sana. Her şey ama her şey MESSI olmuş resmen... @MasacRE
Doğru, lig açmak için öyle kriterler gerekiyordu. Ben fazla coinlere takılmadığım için ve çok fazla hesap açtığım için çok fazla coin yok bende.Girdim direkt kendi hesabımla ya, yeni bir hesapla ligi kuramazdım zaten. 400 tane coin denen şeyden istiyor lig kurabilmek için, forum için feda ettik varlığımızın bir kısmını.
Aynen oyun baya değişti, arayüz falan kolaylaştı bence. Dört ayrı menajerlik alabiliyorsun aynı hesaptan dediğin gibi. Baya iyi oldu bu tip değişimler.
Biz de zirveye oynamak istiyoruz da, neyse. Bizim kadroda imkan yok. Ne çıkarsa bahtına.
Biz de zirveye oynamak istiyoruz da, neyse. Bizim kadroda imkan yok. Ne çıkarsa bahtına.
Bu hangi uygulama, mavi mavi
Bu hangi uygulama, mavi mavi
@Tolstoyevski'nin bahtına çıkacağını düşündüğü takımdı Norwich City ama daha kötüsü geldi.Yapacak bir şey yok, dediğin gibi ne çıkarsa bahtımıza dedik ve giriştik bu maceraya.