Taktiği incelemeye, dostluk maçı oynamaya gerek yok. 29 Mayıs'ta, yani İstanbul'un fethinde fetih maçı gibi bir maç yapacağız zaten.Senin taktikleri inceliyorum. 2 güdük aynı taktik. Bende o şekle mi dönsemBakalım bu akşam ne yapacaksın.
Taktiği incelemeye, dostluk maçı oynamaya gerek yok. 29 Mayıs'ta, yani İstanbul'un fethinde fetih maçı gibi bir maç yapacağız zaten.Senin taktikleri inceliyorum. 2 güdük aynı taktik. Bende o şekle mi dönsemBakalım bu akşam ne yapacaksın.
O iki takımın yanında Arsenal takımıda iyi oyuncular barındırıyor
O kadro ne öyle ne yaptın sen 🤣Senin taktikleri inceliyorum. 2 güdük aynı taktik. Bende o şekle mi dönsemBakalım bu akşam ne yapacaksın.
O kadro ne öyle ne yaptın sen 🤣
Yedeğime 6atan orjinalede 3atar rahat göz dağını aldım 🤣
Taktiği incelemeye, dostluk maçı oynamaya gerek yok. 29 Mayıs'ta, yani İstanbul'un fethinde fetih maçı gibi bir maç yapacağız zaten.
Maç günü görüşürüzYok be senin kadro tak yerleşmemiş. Boş sahada oynadı bizimkiler
Maç günü görüşürüz
Satışlarım malesef çok ağırdan ilerliyor.Arsenal taraftarından sabırlı olmalarını istiyorum.Sezon sonunda ipi göğüsleyen tarafın biz olucağına inansınlar 😂
Pekii benim bununla alakam ne?Bu arada Dostluk maçları ile ile ilgili aklına takılan sorunun cevabı.@MEnes @DarkLegenD @Araf Ekli dosyayı görüntüle 82106
Onu ben de araştırdım da, benim araştırma olayım dostluk maçlarını kapatma üzerineydi ve sanırım kapatma diye bir şey yok. Bunu da gördüm tabii bu vesileyle.Bu arada Dostluk maçları ile ile ilgili aklına takılan sorunun cevabı.@MEnes @DarkLegenD @Araf Ekli dosyayı görüntüle 82106
Pekii benim bununla alakam ne?
Onu ben de araştırdım da, benim araştırma olayım dostluk maçlarını kapatma üzerineydi ve sanırım kapatma diye bir şey yok. Bunu da gördüm tabii bu vesileyle.
Yenilmeme olayını görmek icindi gerçekten doğruEkli dosyayı görüntüle 82105
Gün geçmiyor ki, dostluk maçı yapmayalım. @Felon ile yapmışız ve kazanmışım.
Diğerleri değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?