OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 11-17 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her güne yeni bölüm konusu fazla olur 40 hafta var.
7 günde (1 haftada) bir yeni konu açılsa yeter bence. Her pazartesi yeni hafta konusu olabilir.:X

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Bence şöyle yapılabilir:
- Konudaki ilk haftaya bir tablo açılır, o tabloya hafta linki paylaşılır.

Şöyle:
1. HaftaToplu Sonuçlar
İstatistikler (Link)
2. HaftaToplu Sonuçlar
İstatistikler

Ayrı ayrı açılacaksa da, "Futbu" yerine konular açılabilir bölüm düzenlenip diye düşünüyorum. Futbu odaklı bölüm çünkü biraz karmaşa olur ya da ayrı bir bölüm açılabilir sadece bu oyun odaklı olup.

@Sherlock, @bazinga.

• Beğendim
Yeni konular değil ama haftalık maçlar hakkında konu içinde konuşulup detaylı analiz yapma keyifli aslında :D

• Beğendim
Fav10 Ligi - 1. Haftanın Ardından Oluşan Puan Durumu:

Southampton, birinci haftayı lider olarak tamamladı.

n29n7D.jpg

ZUxv4Y.jpg

@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx

• Güldürdün
Antoine Griezmann, Leicester City'de!

sFUfdt.jpg

Fransız yıldız Antoine Griezmann, Leicester City'e transfer oldu. Geçtiğimiz sezon Barcelona'ya transfer olan ancak bir türlü beklentileri karşılayamayan yıldız futbolcu, Leicester City'den gelen sürpriz teklifi kabul etti ve İngiltere'nin yolunu tuttu. Transferi şaşkınlıkla karşılanan oyuncu, açıklamasında, "Biliyorsunuz Messi nereye, ben oraya. Messi bir ligi tercih ettiyse, o lig dünyanın en büyük ligidir. Bu yüzden Leicester'dan gelen teklifi gözüm kapalı kabul ettim. Aslında önce Tottenham'a transfer olabilmek için @MEnes hocayı aradım, ancak kendisi telefonlarıma asla cevap vermedi." dedi.

1zlYxZ.png

İlk maçımızı 1-0 kazanarak, lige tertemiz bir başlangıç yapıyoruz. Buradan oyuncularına gerekli terbiyeyi veremeyen @batuhankaralar hocamızı kınıyorum. Doherty isimli oyuncun, çok terbiyesiz sözcükler sarf etti hocam bugün...
Son dakikalarda penaltı kaçıranJimenez'in kulaklarını çektim, her yönden üstün olduğumuz maçı kaybetmemiz kabul edilemez.

Doherty de Di Maria'nın kendisine ırkçılık yaptığını söylüyor, federasyona itirazda bulunacağız.

sFUfdt.jpg

Fransız yıldız Antoine Griezmann, Leicester City'e transfer oldu. Geçtiğimiz sezon Barcelona'ya transfer olan ancak bir türlü beklentileri karşılayamayan yıldız futbolcu, Leicester City'den gelen sürpriz teklifi kabul etti ve İngiltere'nin yolunu tuttu. Transferi şaşkınlıkla karşılanan oyuncu, açıklamasında, "Biliyorsunuz Messi nereye, ben oraya. Messi bir ligi tercih ettiyse, o lig dünyanın en büyük ligidir. Bu yüzden Leicester'dan gelen teklifi gözüm kapalı kabul ettim. Aslında önce Tottenham'a transfer olabilmek için @MEnes hocayı aradım, ancak kendisi telefonlarıma asla cevap vermedi." dedi.
@bazinga'nın kaşifiyle getirdiği Joao Felix'in yanında Antoine Griezmann da vardı listede. Üç kişi vardı listede yanlış hatırlamıyorsam, ikisi bu isimdi. Neyse, yabancıya gitmedi, @Siyagriyus'a gitti. :D

Bu haftanın en büyük sürprizi, bütçe ve kalite bakımından 19.sırada olan mütevazi kadroya sahip Sheffield'in Londra deplasmanında Chelsea'yi 2-0 yenmesi olmakla birlikte; Chelsea'yi yapay zeka yönettiği için pek dikkate değer bulmuyorum. :A Gerçek oyuncuyla yapacağım ilk maçta, yani yarın Everton'a karşı farklı bir mağlubiyet alacak olmam içten bile değil...

O değil de Leipzig ile evimizde Zenit'le berabere kaldık, ona canım sıkıldı. :A @Sherlock

Bu haftanın en büyük sürprizi, bütçe ve kalite bakımından 19.sırada olan mütevazi kadroya sahip Sheffield'in Londra deplasmanında Chelsea'yi 2-0 yenmesi olmakla birlikte; Chelsea'yi yapay zeka yönettiği için pek dikkate değer bulmuyorum. :A Gerçek oyuncuyla yapacağım ilk maçta, yani yarın Everton'a karşı farklı bir mağlubiyet alacak olmam içten bile değil...

O değil de Leipzig ile evimizde Zenit'le berabere kaldık, ona canım sıkıldı. :A @Sherlock
Bilgisayar kontrolünü sağlıyorsa dahi aslında zor rakip yenmişsin büyük başarıdır 🤗

• Harika
Reactions: Tolstoyevski

sFUfdt.jpg

Böylelikle ikinci hafta maçımızı da kaybetmiş olduk. :A

• Güldürdün

sFUfdt.jpg

KANE varken bu adamın telefonlarına bakmamı beklemiyordu heralde... Yallah Leicester köyüne kardeşim hadi...

• Güldürdün

Alman disiplininin birisi kayıpsız yoluna devam ederken, diğeri ilk kaybını yaşamış. :A Biz ise Hollanda ekolü olarak kazanmaya devam ediyoruz ilginç bir şekilde, Chelsea'yi yenmeyi beklemiyordum. :A @DarkLegenD

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
Doherty de Di Maria'nın kendisine ırkçılık yaptığını söylüyor, federasyona itirazda bulunacağız.

Benim oyuncum asla yapmaz öyle şey hocam, istediğiniz merciye şikayet edebilirsiniz. Hakemimizin kararı ve bu kararın gerekçesi ortadadır. Hakem camiamıza güveniyoruz. Hodri meydan. :A

9L2KPt.gif

• Güldürdün
Reactions: batuhankaralar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...