İlk haftalarda ne kadar puan kazanırsam kârdır.Takımım daha %50 seviyeleriyle oynuyor.O yüzden süpriz mağlubiyetlerde bekliyorum ilk 10 haftada.Sonra yenilmezlik serisi olur zaten 😂Geçmiş olsun.
İkinci hafta da Arsenal ile oynuyoruz.
1. Hafta | Toplu Sonuçlar İstatistikler (Link) |
2. Hafta | Toplu Sonuçlar İstatistikler |
Bulunduğumuz yeri koruyabilmemiz yeterli olacak.Fav10 Ligi - 1. Haftanın Ardından Oluşan Puan Durumu:
Southampton, birinci haftayı lider olarak tamamladı.
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx
Bulunduğumuz yeri koruyabilmemiz yeterli olacak.
Son dakikalarda penaltı kaçıranJimenez'in kulaklarını çektim, her yönden üstün olduğumuz maçı kaybetmemiz kabul edilemez.
İlk maçımızı 1-0 kazanarak, lige tertemiz bir başlangıç yapıyoruz. Buradan oyuncularına gerekli terbiyeyi veremeyen @batuhankaralar hocamızı kınıyorum. Doherty isimli oyuncun, çok terbiyesiz sözcükler sarf etti hocam bugün...
@bazinga'nın kaşifiyle getirdiği Joao Felix'in yanında Antoine Griezmann da vardı listede. Üç kişi vardı listede yanlış hatırlamıyorsam, ikisi bu isimdi. Neyse, yabancıya gitmedi, @Siyagriyus'a gitti.Antoine Griezmann, Leicester City'de!
Fransız yıldız Antoine Griezmann, Leicester City'e transfer oldu. Geçtiğimiz sezon Barcelona'ya transfer olan ancak bir türlü beklentileri karşılayamayan yıldız futbolcu, Leicester City'den gelen sürpriz teklifi kabul etti ve İngiltere'nin yolunu tuttu. Transferi şaşkınlıkla karşılanan oyuncu, açıklamasında, "Biliyorsunuz Messi nereye, ben oraya. Messi bir ligi tercih ettiyse, o lig dünyanın en büyük ligidir. Bu yüzden Leicester'dan gelen teklifi gözüm kapalı kabul ettim. Aslında önce Tottenham'a transfer olabilmek için @MEnes hocayı aradım, ancak kendisi telefonlarıma asla cevap vermedi." dedi.
Bilgisayar kontrolünü sağlıyorsa dahi aslında zor rakip yenmişsin büyük başarıdır 🤗Bu haftanın en büyük sürprizi, bütçe ve kalite bakımından 19.sırada olan mütevazi kadroya sahip Sheffield'in Londra deplasmanında Chelsea'yi 2-0 yenmesi olmakla birlikte; Chelsea'yi yapay zeka yönettiği için pek dikkate değer bulmuyorum. Gerçek oyuncuyla yapacağım ilk maçta, yani yarın Everton'a karşı farklı bir mağlubiyet alacak olmam içten bile değil...
O değil de Leipzig ile evimizde Zenit'le berabere kaldık, ona canım sıkıldı. @Sherlock
Böylelikle ikinci hafta maçımızı da kaybetmiş olduk.Antoine Griezmann, Leicester City'de!
Fransız yıldız Antoine Griezmann, Leicester City'e transfer oldu. Geçtiğimiz sezon Barcelona'ya transfer olan ancak bir türlü beklentileri karşılayamayan yıldız futbolcu, Leicester City'den gelen sürpriz teklifi kabul etti ve İngiltere'nin yolunu tuttu. Transferi şaşkınlıkla karşılanan oyuncu, açıklamasında, "Biliyorsunuz Messi nereye, ben oraya. Messi bir ligi tercih ettiyse, o lig dünyanın en büyük ligidir. Bu yüzden Leicester'dan gelen teklifi gözüm kapalı kabul ettim. Aslında önce Tottenham'a transfer olabilmek için @MEnes hocayı aradım, ancak kendisi telefonlarıma asla cevap vermedi." dedi.
KANE varken bu adamın telefonlarına bakmamı beklemiyordu heralde... Yallah Leicester köyüne kardeşim hadi...Antoine Griezmann, Leicester City'de!
Böylelikle ikinci hafta maçımızı da kaybetmiş olduk.
Bu haftanın en büyük sürprizi, bütçe ve kalite bakımından 19.sırada olan mütevazi kadroya sahip Sheffield'in Londra deplasmanında Chelsea'yi 2-0 yenmesi olmakla birlikte; Chelsea'yi yapay zeka yönettiği için pek dikkate değer bulmuyorum. Gerçek oyuncuyla yapacağım ilk maçta, yani yarın Everton'a karşı farklı bir mağlubiyet alacak olmam içten bile değil...
O değil de Leipzig ile evimizde Zenit'le berabere kaldık, ona canım sıkıldı. @Sherlock
Doherty de Di Maria'nın kendisine ırkçılık yaptığını söylüyor, federasyona itirazda bulunacağız.
Çok dehşet bir taktik bu ya, nasıl daha önce aklıma gelmedi ki? 🧐😱Oyuncu sat artık, sonra da gerekli bölgelere transfer yap.