OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 11-17 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rakiplerimiz kadar ses getirecek transferler yapamasak da bir şeyler yapmaya çalışıyoruz mütevazı bütçemizle.
Yaklaşık 3 sezondur Getafe forması giyen Djene'yi kadromuza kattık. Kendisi umarım defansı toparlayacaktır beklentimiz bu yönde. Transfer tahtasını kapattık demiştik ama bu tarz fırsat transferleri gelirse yapmaya devam edeceğiz.

getafes_togolese_defender_dakonam_djene_2l_vies_with_barcelonas__1456368.jpg

Görseli özenle seçmişsiniz resmen hocam... @MEnes

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Bu arada @Polat Şaşmaz ile Everton iyi çalışıyor sessiz sessiz. Savunmada de Ligt, orta sahada Veratti, Arturo Vidal, forvette Mbappe, Vinícius Júnior, Ousmane Dembele gibi oyuncuları transfer etmiş. Özellikle forvet konusunda saydığım üç isim çok mantıklı hamleler ve güçleri de her geçen gün artacaktır. Kadronun değeri de arttı, daha da artacaktır.

İlk transferini buradan duyurmuştuk ama geriye kalanlar kaldı öyle, toplu bir transfer haberi hazırlamak lazım Everton için. :A

Gabriel Jesus Southampton'da

gabriel-jesus-manchester-city-2019-20_j2piy02ahs9n1bufpsona1p7e.jpg

Etihad Airways'in marka yüzü olan Gabriel Jesus Southampton da.
Kendisini takımımıza bağlayan imzayı az önce attı
forvet'i toplayacağını dybala ile gol krallığını bir üst seviyeye taşıyacağını belirten yıldız oyuncu transferi için yardımcı olan Eski Takımı Man.City'e teşekkürlerini iletti..

• Beğendim
Reactions: Turkuazz
Senin futbol bilgine ihtiyacım var. Neymar ve Sané var. Hangisi sağda oynasın hangisi solda. Sen olsan ne yapardın:A
Neymar sağda oynayamaz hiç bir şekilde. Aslında Sane de ana mevki olarak solda oynuyor ama etkileri göz önüne alındığında senin şuanki kadronda Neymar sol Sane sağda oynar. :A

Evet üst üste gelmişler aynı mevkide ama burası oyun olduğu için sağ taraf da sol taraf da forvet gibi gözüküyor sonuçta. :A O yüzden Sane'yi sağa koysan da iş yapar diye düşünüyorum. :A

Sana güveniyorum. Test ettim senin dediğin gibi yapınca ikisi de gol attı. Diğer türlü Neymar iyiydi ama Ssné patates.:A

• Beğendim
Reactions: MEnes
Ajaxlı Blind Bournemouth'da!

99 ile oynayan defans oyuncusu Blind'i 38,2 milyon € fiyat ile transfer ettik ve defansımızı Arsenal maçı öncesi sağlama almış olduk. :A
Çok mantıklı bir hamle. Gücü artırılmış Blind, savunmaya iyi gider. Yeteri kadar param olsaydı, muhtemelen ben de transfer ederdim. İçimden geçti de, para yok işte. Sen zengin kulüpsün. :D

• Güldürdün
Reactions: emreemreu
Çok mantıklı bir hamle. Gücü artırılmış Blind, savunmaya iyi gider. Yeteri kadar param olsaydı, muhtemelen ben de transfer ederdim. İçimden geçti de, para yok işte. Sen zengin kulüpsün. :D

Adama nazar değdireceksin ilk maçında. :D

Oyuncuları satıp aldım, yoksa bizde fakiriz. :D

• Güldürdün
Reactions: Araf
Yükselen bir takımın var da, elindeki fazlalıklardan kurtulman da gerekiyor. Nwakaeme de onlardan birisi. Türkiye'den de, fazlalık. :D

Nwakaeme'yi henüz daha hiç oynatmadım. Bugün ilk maçına çıkacak Arsenal karşısında. İşini iyi yapan profesyonel bir oyuncu, iyi iş çıkaracağını düşünüyorum. :D

• Güldürdün
Reactions: Araf
Nwakaeme'yi henüz daha hiç oynatmadım. Bugün ilk maçına çıkacak Arsenal karşısında. İşini iyi yapan profesyonel bir oyuncu, iyi iş çıkaracağını düşünüyorum. :D
Genelde isim değil, oyuncunun gücü etki ediyor. Yine de bir bak bakalım etkisi olacak mı, gör. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...