O zaman indirime düştü direkt o zaman.Nwakaeme'den memnunum. Performansını artırmaya yönelik çalışmalar yapacağız ve daha iyi olacak.
Yok indirime gitmedim, fiyatı o kadardı zaten.![]()
enesle habire berabere kalıyoruzEkli dosyayı görüntüle 82132
@Felon'a 3-2 yenilmişim. Manchester City maçından önce yanlış hatırlamıyorsam Everton'lı @Polat Şaşmaz'a da aynı skorla yenilmiştim.
Yalnız beni değil, @MEnes'i yenmeye bakın ya da @Turkuazz'ı. Ben üstlere oynayan rakibiniz değilim.![]()
ManU'yu da ManC ve Liverpool gibi dışarıda bırakmalıydık. Ama artık geç oldu tabii. @Sherlock
ManU'yu da ManC ve Liverpool gibi dışarıda bırakmalıydık. Ama artık geç oldu tabii. @Sherlock
Hedefi falan ne yapacaksın sen?Takımların hedeflerine göre dışarıda bıraktık, yapacak bir şey yok.![]()
Arsenal de bırakılabilir ama ManU kadar tehlikeli bir takım değil.Arsenal'da ona bakarsan liste dışı kalmalı. Hedefi 1.lik olmayanı liste dışı bırakarak doğru karar alındı bence.![]()
Arsenal de bırakılabilir ama ManU kadar tehlikeli bir takım değil.![]()
Hedefi falan ne yapacaksın sen?ManU bu oyunun bug'ıdır.
ManC ve Liverpool'dan daha güçlü ve ekonomik gücünden bahsetmeye gerek yok zaten.
![]()
Yanlış yeri dikkate almışsınız.ManU'nun oyundaki gücünü ve durumunu biliyorum ama yapabileceğimiz bir şey yok.En başta devre dışı bırakırken dikkate aldığımız nokta, takımların hedefleriydi.
O zaman tottenhamda dışarıda kalmalıydı 😂tottenhamın kadrosu arsenalden daha güçlü 😂Arsenal'da ona bakarsan liste dışı kalmalı. Hedefi 1.lik olmayanı liste dışı bırakarak doğru karar alındı bence.![]()
O zaman tottenhamda dışarıda kalmalıydı 😂tottenhamın kadrosu arsenalden daha güçlü 😂
kesinlikle biz hedef1 çıksın demedik en azından ben 16katılımcı olunca hedef4 aktive edildiO zaman tottenhamda dışarıda kalmalıydı 😂tottenhamın kadrosu arsenalden daha güçlü 😂
Yanlış yeri dikkate almışsınız.Bende de suç var, uyarmalıydım.
![]()
@DarkLegenD bu dissi sana attı bu arada.![]()
bana 5 atmıştın hatırlarsan tekrar kontrol et istersen@DarkLegenD bu dissi sana attı bu arada.![]()
Ben neyi satayım anlamadım ki?Hedefin 10. olmak, daha iki maç oynandı sadece. O yüzden sakin ol ve gidip artık şu vasat oyuncularını transfer listesine koy.Yoksa her gün burada sövmeye devam edeceksin.
![]()