OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 11-17 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gizli antreman açarsanız (4) verip o gün kimse sizinle dostluk maçı atamaz

• Beğendim
Reactions: Araf
Icardı, Aston Villa'da!

Ir6Nho.jpg

Transfer dönemini sessiz geçiren takımların arasında bulunan Aston Villa, sonunda bombayı patlattı ve Mauro Icardi'yi kadrosuna kattı. Transferle alakalı konuşan teknik direktör @DarkLegenD, "Transferdeki bu gecikme bizden kaynaklı değildi, rakiplerimiz bizim daha önceden görüştüğümüz hemen hemen tüm oyunculara çaktırmadan imza attırdılar. Bu durumdan rahatsızım, kapitalizmin beşiği haline gelmiş bu ligde başarılı olmak adına çabalıyoruz ve bu gerçekten çok zorlayıcı bir durum. Icardi'yi de zar zor aldık, yalan söylemenin hiç lüzumu yok. Zor ikna ettik oyuncuyu. Taraftarımızdan ricam, bana güvenmeleri. Az transfer yapıyor olabiliriz ancak bu açığı taktik deham ile kapatacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

Bende kapalı görünüyor sanıyordum da, herkes için kapalıymış. @emreemreu'ya soralım, nasıl kapattın dostluk maçlarını? :D

Dostluk maçlarının herhangi bir zararı yok ki, hızlıca oyuncu geliştirmene olanak sağlıyor. Neden rahatsız oldun bu kadar, salmıyorlar seni diye mi? :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Bir mağlubiyet var yalnızca, kalan maçlarda rakiplerine geçit vermemişsin işte. Moralini bozacak bir durum göremiyorum, Brighton camiası memnundur bu durumdan. :A
Öyle de, taktik öğrenme açısından da önemli dostluk maçları. Gerçi dostluk maçlarından farklı olacak gerçek maçlar. :D

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Luka Modrić, Brighton'da!

8Zw1CM.jpg

Tecrübeli futbolcu Luka Modrić, Brighton'ın yolunu tuttu. Transferle alakalı basın açıklaması düzenleyen takımın teknik direktörü @Araf, "Luka ile telefonda görüştüm. Kendisini ikna etmem zor olmadı. Kendisi Altın Top ödülü kazanmış, Real Madrid'le sayısız başarı elde etmiş bir futbolcu. Ancak hiç İngiltere Premier Lig şampiyonluğu yaşamamış. Ona bunu söyledim. Bunu bizimle başarabileceğini, jübilesini burada yapabileceğini söyledim. Kabul etmesi uzun sürmedi." dedi.

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: emreemreu and Araf
Screenshot_2020-05-16-14-46-39-780_com.gamebasics.osm.jpg

@MEnes demiştim (1 takım hariç bütün takımlara disimizi gosterdik)

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: MEnes
Bu arada bugünkü rakibimiz Arsenal'in en kötü oyuncusu, bizim en iyi oyuncumuz seviyesinde. O yüzden bugün de kaybedersek üzülmeyiz. :A

• Beğendim
Reactions: Felon and secquin
Bu arada @Polat Şaşmaz ile Everton iyi çalışıyor sessiz sessiz. Savunmada de Ligt, orta sahada Veratti, Arturo Vidal, forvette Mbappe, Vinícius Júnior, Ousmane Dembele gibi oyuncuları transfer etmiş. Özellikle forvet konusunda saydığım üç isim çok mantıklı hamleler ve güçleri de her geçen gün artacaktır. Kadronun değeri de arttı, daha da artacaktır.

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Rakiplerimiz kadar ses getirecek transferler yapamasak da bir şeyler yapmaya çalışıyoruz mütevazı bütçemizle.
Yaklaşık 3 sezondur Getafe forması giyen Djene'yi kadromuza kattık. Kendisi umarım defansı toparlayacaktır beklentimiz bu yönde. Transfer tahtasını kapattık demiştik ama bu tarz fırsat transferleri gelirse yapmaya devam edeceğiz.

getafes_togolese_defender_dakonam_djene_2l_vies_with_barcelonas__1456368.jpg

Bu gece forvetleri de alıp transfer tahtasını kapatıyoruz. Bundan sonra sadece fırsat transferleri kovalayacağız.

• Beğendim
Reactions: Turkuazz
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...