Doğru değil aslında. @MEnes kazandı mesela. Yenilmeme gibi bir olayım yok, o kadar da değil.Yenilmeme olayını görmek icindi gerçekten doğru
Doğru değil aslında. @MEnes kazandı mesela. Yenilmeme gibi bir olayım yok, o kadar da değil.Yenilmeme olayını görmek icindi gerçekten doğru
Bende kapalı görünüyor sanıyordum da, herkes için kapalıymış. @emreemreu'ya soralım, nasıl kapattın dostluk maçlarını?
Taktik buymuş @emreemreu'nun, anlaşıldı.Gizli antreman açarsanız (4) verip o gün kimse sizinle dostluk maçı atamaz
Diğerleri değil mi?
Bende kapalı görünüyor sanıyordum da, herkes için kapalıymış. @emreemreu'ya soralım, nasıl kapattın dostluk maçlarını?
Hem o, hem de moral bozukluğu oluyor skoru görünce.Dostluk maçlarının herhangi bir zararı yok ki, hızlıca oyuncu geliştirmene olanak sağlıyor. Neden rahatsız oldun bu kadar, salmıyorlar seni diye mi?
Hem o, hem de moral bozukluğu oluyor skoru görünce.
Öyle de, taktik öğrenme açısından da önemli dostluk maçları. Gerçi dostluk maçlarından farklı olacak gerçek maçlar.Bir mağlubiyet var yalnızca, kalan maçlarda rakiplerine geçit vermemişsin işte. Moralini bozacak bir durum göremiyorum, Brighton camiası memnundur bu durumdan.
Oblak'ı aldık daha ne yapalım.Icardı, Aston Villa'da!
Transfer dönemini sessiz geçiren takımların arasında bulunan Aston Villa
Oblak'ı aldık daha ne yapalım.
Taktik buymuş @emreemreu'nun, anlaşıldı.