Çok dehşet bir taktik bu ya, nasıl daha önce aklıma gelmedi ki? 🧐😱
Bir türlü aksiyon aldığını göremediğim için en temel uyarıyı yapma kararı aldım.
Çok dehşet bir taktik bu ya, nasıl daha önce aklıma gelmedi ki? 🧐😱
Biraz öyle olmuş ama antrenmanlara denk gelmesi belki de oyuncuların gerçek performansını göstermemesi demektir...@MEnes messin zor kurtarmış seni antrenmana denk gelmişsin yoksa disimizi gosterirdik 🤣
@Turkuazz farkı açmış ama iyi satış yapıp bir sürü oyuncu almış.
@Turkuazz farkı açmış ama iyi satış yapıp bir sürü oyuncu almış.
Aslında takımların çoğu iddialı çoğu takımda sürpriz sonuç alınacak oyuncular bulunuyor.bunun yanında oyuncu satış alışlarda etkiliyor.
Forvet hattında baya uğraştırdı transferleri yapmak ama aranılan transferleri yapmayı başardık o açıdan takım iyi@Turkuazz farkı açmış ama iyi satış yapıp bir sürü oyuncu almış.
O iki takımın yanında Arsenal takımıda iyi oyuncular barındırıyorKapitalizmin beşiği iki takım...
Ekli dosyayı görüntüle 82096
@MEnes 3-0 yenmiş.
Ekli dosyayı görüntüle 82097
@sokak sanati'nı 2-1 yenmişim.
İyice deneme tahtası oldum. Dostluk maçı yapmayalım artık.
Bu arada kadro daha tam anlamıyla oturmadı daha.
Bilmiyorum bilerek yazdım o mesajı...Dostluk maçları oyuncuların performansını düşürüyor mu?
Bilmem ki. Modric'i takıma transfer edip, onu da daha takımın kadrosuna bile almadım bu arada ve yine bu arada, senin kadron, benim kadroma göre çok daha değerli.Seni niye yenemiyorum
Satış yapmak lazım 1 2 düzeltme sonrasında kadrom tam istediğim şekilde oturacak gibi.
Bilmem ki. Modric'i takıma transfer edip, onu da daha takımın kadrosuna bile almadım bu arada ve yine bu arada, senin kadron, benim kadroma göre çok daha değerli.