DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,488
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Ben bile farkında değilim.Ne ara City sempatizanlığını bıraktın.@MasacRE
Ben bile farkında değilim.Ne ara City sempatizanlığını bıraktın.@MasacRE
Ben bile farkında değilim.Kendiliğinden olmaya başladı artık.
@Siyagriyus, @MEnes'i 3-0 yenmiş bu arada. Beni de yendi de, mesele ben değilim. Mesele Messi'nin olduğu takımı yenen @Siyagriyus.
Her gidişin bir dönüşü vardır, her maçın da bir rövanşı...ınsanin omru bitiyor kardeşim messi mi bitmeyecek
Kısmet..Bournemouth teknik direktörü emreemreu: "Lige çok iyi hazırlanmaya devam ediyoruz. Hedefimiz ilk 5'e girmek olacak. Ekonomimize göre en iyi transferleri yaptık. Tottenham deplasmanından 3 puanla dönmek istiyoruz." dedi.
Rövanşını almak bizim işimiz...@MEnes ben de sana karşı 1-0 kazanmıştım galiba.
Rövanş 15. haftada olacakmış.Her gidişin bir dönüşü vardır, her maçın da bir rövanşı...)
Olsun bakalım, o günü bekliyoruz merakla...Rövanş 15. haftada olacakmış.
İstediğin yıla git burası makinelerin dünyası... Gerçek hayatta olan mucizelere burada yer yok...Sizleri 2016 yılına götürmek istiyorum yoldaşlarım... O sezon Leicester City'nin şampiyon olabileceğine kimse inanmıyordu, aynen sizin verdiğiniz tepkileri veriyorlardı sezon başında.İşte bizim ilham kaynağımız orası, Burnley olarak o tipte bir peri masalının altına imza atacağız.
Merih Demiral'ın kankası Paulo Dybala iyi transfer. Hayırlı olsun.Uzun toplantilar sonucu kulübün arazisini satışa çıkardık İranlı iş adamı Ali bin cebbear arsalarımizi satın aldı.
Arsalarimizdan gelen parayla ise nemi yaptık
Bombaları patlattık...
Ekli dosyayı görüntüle 81931
Camiamıza süper 3lu hayırlı olsun
Hayırlı olsun. Umarım yüksek bonservisle iyi bir takıma gider de, daha iyisini transfer edersin.Ekli dosyayı görüntüle 81933
Busquets Crystal Palace'de!
Barcelona'nın yıldız oyuncusu da Londra'nın kristal sarayının yolunu tuttu... Uzun zamandır peşinde koştuğumuz önemli bir orta saha oyuncusunu kadromuza katmış olmaktan memnunuz.
Son transferleri benim maçtan sonra yapaydın keşkeSahamızda Aykut abeyi ağırlayacağız keyifli ve fairplay bir maç olması ümidiyle @xdragxx başarılar
Rezil olmayalım yeterli.en çok @DarkLegenD ile @Polat Şaşmaz 'ın maçını merak ediyorum. Doğu Batı çatışması olacağına eminim.
Rezil olmayalım yeterli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?