OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 11-17 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer tahtasını daha yeni açabildik :A Takımda satılacak adamları satmaya devam edeceğiz fakat öyle şaşalı transferlere yetecek bir potansiyele sahip değiliz.
Yine de Payet Premier Lig deneyimi olan ve pek de fena performans göstermeyecek bir futbolcu. Camiaya hayırlı olsun.
dimitri_payet_of_marseille_during_the_french_ligue_1_match_betwe_1064433.jpg
Millet böyle Messi'yi, Ronaldo'yu, Neymar'ı, Mbappe'yi transfer eder, biz yaşlı ve düşük seviyeli oyunculara kalırız. :D

Yalnız senin kadro baya baya genişmiş, elinden çıkarıp, yenilerini alabilirsin direkt. :D

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Millet böyle Messi'yi, Ronaldo'yu, Neymar'ı, Mbappe'yi transfer eder, biz yaşlı ve düşük seviyeli oyunculara kalırız. :D

Yalnız senin kadro baya baya genişmiş, elinden çıkarıp, yenilerini alabilirsin direkt. :D
Koydum bakalım listeye :A Çok da para getirmeyecek ama belki 1-2 transfer için yardımcı olabilir.

• Güldürdün
Reactions: Araf
Bournemouth teknik direktörü emreemreu: "Lige çok iyi hazırlanmaya devam ediyoruz. Hedefimiz ilk 5'e girmek olacak. Ekonomimize göre en iyi transferleri yaptık. Tottenham deplasmanından 3 puanla dönmek istiyoruz." dedi.

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Bi de bu antremanlar 7 saatte tamamlanıyor. Mesela ben şimdi koydum 7 saat sonra bitecek antreman yarınki maçta oynayabilir dimi futbolcu?

Ya bu arada football tycoon'ı hatırlayan var mı? :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Koydum bakalım listeye :A Çok da para getirmeyecek ama belki 1-2 transfer için yardımcı olabilir.
Bizim takım @emreemreu'nun takımı gibi para basmıyor, mütevazı transferler yapacağız artık, yapacak bir şey yok. :A

Bu arada @emreemreu senin takımın çok dengesiz. Bu hakaret anlamında dengesiz değil, denge anlamında dengesizlik. Bu kadar tuhaf bir düzen görmedim. Takımın yarısı forvet, defans da var baya, orta saha çok az, kaleci iki adet. Bu kadar dengesiz bir takım görmedim. Bence biraz dengele takımı. :A

• Güldürdün
Reactions: emreemreu
Seviyemin altında bir oyuncu. 😉
Altay Bayındır, Southampton'da!

dJGQEX.jpg

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla dikkatleri üzerine çeken genç file bekçisi Altay Bayındır, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Southampton'a transfer oldu.

Southampton'ın tecrübeli teknik direktörü @Felon yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz günlerde @bazinga hocamızla telefonda görüştüm. Kendisinin Altay'la alakalı fikirlerini aldım, biliyorsunuz kendisi Fenerbahçe ile önemli işler başarmış ve Altay'ın gelişiminde önemli bir rol oynamıştı. Kendisi olumlu görüş bildirince, Altay da gelmek isteyince hemen gerekeni yaptık. Rotasyonun önemli parçalarından olacak." dedi.
rotasyon kalecimiz altay kupa maçlarında boy gösterip değerine değer katacak araştırmalarım sonucu iyi gelişeceğini düşünüyorum camizamıza hayırlı olsun :)
1 sürpriz transfer daha yapıp sezona hazır olacağız
(tabi al sat dengemiz bozuk şu aralar dengeyi sağlamak için transfer listesindeki oyuncularımızı elden çıkartmamız gerekiyor)

rotasyon kalecimiz altay kupa maçlarında boy gösterip değerine değer katacak araştırmalarım sonucu iyi gelişeceğini düşünüyorum camizamıza hayırlı olsun :)
1 sürpriz transfer daha yapıp sezona hazır olacağız
(tabi al sat dengemiz bozuk şu aralar dengeyi sağlamak için transfer listesindeki oyuncularımızı elden çıkartmamız gerekiyor)
Altay’ın osm de gelişimi çok iyi.Şuan diğer oynadığım süperligde Altay’ın gelişimini 102 yapmış adam mesela

• Beğendim
Reactions: Felon
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,746
Üyeler
8,481
Son Üye
user2162