OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 11-17 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1609944_620x410.jpg

Angel Di Maria, transfer taktiği olarak @Sherlock'un Burnley takımına transfer oldu.

Di Maria ile ilgili plan yaptığıma ve planımın suya düştüğüne hiç girmeyeceğim, neyse ki alternatife yöneldim. Birisinin transfer edeceğini tahmin ediyordum. Şimdilik çok büyük oyuncular transfer etmeyi düşünmediğim için bu tarz oyuncularla idare ederim artık. Belki transfer ettiğimi satarım ileride iyi bir transfer yaparsam. :D

• Güldürdün
Reactions: Araf
Sizleri 2016 yılına götürmek istiyorum yoldaşlarım... O sezon Leicester City'nin şampiyon olabileceğine kimse inanmıyordu, aynen sizin verdiğiniz tepkileri veriyorlardı sezon başında. :A İşte bizim ilham kaynağımız orası, Burnley olarak o tipte bir peri masalının altına imza atacağız. :A
İstediğin yıla git burası makinelerin dünyası... Gerçek hayatta olan mucizelere burada yer yok... :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Uzun toplantilar sonucu kulübün arazisini satışa çıkardık İranlı iş adamı Ali bin cebbear arsalarımizi satın aldı.
Arsalarimizdan gelen parayla ise nemi yaptık
Bombaları patlattık...
Screenshot_2020-05-15-10-05-26-330_com.gamebasics.osm.jpg

Camiamıza süper 3lu hayırlı olsun

Uzun toplantilar sonucu kulübün arazisini satışa çıkardık İranlı iş adamı Ali bin cebbear arsalarımizi satın aldı.
Arsalarimizdan gelen parayla ise nemi yaptık
Bombaları patlattık...
Ekli dosyayı görüntüle 81931

Camiamıza süper 3lu hayırlı olsun
Merih Demiral'ın kankası Paulo Dybala iyi transfer. Hayırlı olsun. :)

• Beğendim
Reactions: Felon
1589530213009.png

Busquets Crystal Palace'de!

Barcelona'nın yıldız oyuncusu da Londra'nın kristal sarayının yolunu tuttu... Uzun zamandır peşinde koştuğumuz önemli bir orta saha oyuncusunu kadromuza katmış olmaktan memnunuz. :Z

Ekli dosyayı görüntüle 81933

Busquets Crystal Palace'de!

Barcelona'nın yıldız oyuncusu da Londra'nın kristal sarayının yolunu tuttu... Uzun zamandır peşinde koştuğumuz önemli bir orta saha oyuncusunu kadromuza katmış olmaktan memnunuz. :Z
Hayırlı olsun. Umarım yüksek bonservisle iyi bir takıma gider de, daha iyisini transfer edersin. :D

• Güldürdün
Reactions: bazinga
leonardo-bonucci-juventus-1568118702-25588.jpg

Juventus'un stoperi Bonucci, @Turkuazz'ın çalıştırdığı Manchester United'a transfer oldu.

Para geldi az önce, defansın bel kemiği olsun diye transfer edecektim, bir de baktım transfer olmuş. Her neyse alternatifini buldum, sorun yok. :D

Kulüplerin kasalarına gece ciddi miktarda para girişi olmuş herhalde. :A

t2wFlA.gif

• Beğendim
Reactions: Felon
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...