OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 11-17 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Manchester United'a Alman Aşısı!

7IPsTy.jpg

Manchester United, nihayet kasasındaki parayı harcamaya başladı. Kırmızı Şeytanlar aynı gün içerisinde önce Real Madrid'den Toni Kroos'u, hemen ardından da Bayern Münih'ten Serge Gnabry'i kadrosuna kattı. Transferlerle alakalı basın açıklamasında bulunan takımın tecrübeli teknik direktörü @Turkuazz, "Takımımızda disiplin konusunda önemli sıkıntılar mevcuttu, bunu çözmenin yolu olarak Alman disiplinine başvurduk. Yeni transferlerimizin takıma gerekli katkıyı sağlayacaklarına eminim. Ayrıca transferlerimiz henüz bitmedi, bu transferler için bütçemizin çok çok ufak bir kısmını kullandık. Bombaları patlatmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

• Harika
Reactions: Turkuazz
Manchester United'a Alman Aşısı!

7IPsTy.jpg

Manchester United, nihayet kasasındaki parayı harcamaya başladı. Kırmızı Şeytanlar aynı gün içerisinde önce Real Madrid'den Toni Kroos'u, hemen ardından da Bayern Münih'ten Serge Gnabry'i kadrosuna kattı. Transferlerle alakalı basın açıklamasında bulunan takımın tecrübeli teknik direktörü @Turkuazz, "Takımımızda disiplin konusunda önemli sıkıntılar mevcuttu, bunu çözmenin yolu olarak Alman disiplinine başvurduk. Yeni transferlerimizin takıma gerekli katkıyı sağlayacaklarına eminim. Ayrıca transferlerimiz henüz bitmedi, bu transferler için bütçemizin çok çok ufak bir kısmını kullandık. Bombaları patlatmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.
Taraftarların keyif alacağı bir kadro kurmaya çalışıyoruz.ligin ilk maçında zorlu bir rakip deplasmanında hazır kadro kurmaya çalışacağız 🤗🤗

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Lig maçlarını dakika dakika takip edebilecek miyiz yoksa hazırlık maçlarındaki gibi çat diye skor mu gelecek? :D

O zaman objektif bir yorumcu olarak Şerlok beyciğime de acı gerçekleri söylemenin vakti geldi... Burnley isimli takımı tek başına koysan lige yine de şampiyon olamaz, unut sen o işi Şerlok beyciğim :A

images
Maksimum kadro değerine sahip Tottenham patlayacak ama Burnley şampiyon mu olacak... :A Çok objektif bir yorummuş doğrusu... :A

Sizleri 2016 yılına götürmek istiyorum yoldaşlarım... O sezon Leicester City'nin şampiyon olabileceğine kimse inanmıyordu, aynen sizin verdiğiniz tepkileri veriyorlardı sezon başında. :A İşte bizim ilham kaynağımız orası, Burnley olarak o tipte bir peri masalının altına imza atacağız. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and MEnes
Fav10 Ligi - 1. Hafta Fikstürü:

Transferler yapıldı, oyuncular geliştirildi ve takımlar nihayet ilk maçlar için hazır hale getirildi. Fav10 Ligi, bugün oynanacak karşılaşmalarla başlıyor. İşte ilk haftanın fikstürü...

3YvQnK.png

qpX8wa.png

@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx
Ben hâlâ hazır değilim, 10 haftalık ek süre istiyorum, bir de 100M nakit para. :A

Sahamızda Aykut abeyi ağırlayacağız keyifli ve fairplay bir maç olması ümidiyle @xdragxx başarılar

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,746
Üyeler
8,481
Son Üye
user2162