Doğru araştırma yaptığıma sevindimAltay’ın osm de gelişimi çok iyi.Şuan diğer oynadığım süperligde Altay’ın gelişimini 102 yapmış adam mesela
Doğru araştırma yaptığıma sevindimAltay’ın osm de gelişimi çok iyi.Şuan diğer oynadığım süperligde Altay’ın gelişimini 102 yapmış adam mesela
Kaçıncı haftada 100'ü gördü?Altay’ın osm de gelişimi çok iyi.Şuan diğer oynadığım süperligde Altay’ın gelişimini 102 yapmış adam mesela
Taraftarların keyif alacağı bir kadro kurmaya çalışıyoruz.ligin ilk maçında zorlu bir rakip deplasmanında hazır kadro kurmaya çalışacağız 🤗🤗Manchester United'a Alman Aşısı!
Manchester United, nihayet kasasındaki parayı harcamaya başladı. Kırmızı Şeytanlar aynı gün içerisinde önce Real Madrid'den Toni Kroos'u, hemen ardından da Bayern Münih'ten Serge Gnabry'i kadrosuna kattı. Transferlerle alakalı basın açıklamasında bulunan takımın tecrübeli teknik direktörü @Turkuazz, "Takımımızda disiplin konusunda önemli sıkıntılar mevcuttu, bunu çözmenin yolu olarak Alman disiplinine başvurduk. Yeni transferlerimizin takıma gerekli katkıyı sağlayacaklarına eminim. Ayrıca transferlerimiz henüz bitmedi, bu transferler için bütçemizin çok çok ufak bir kısmını kullandık. Bombaları patlatmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.
Taraftarların keyif alacağı bir kadro kurmaya çalışıyoruz.ligin ilk maçında zorlu bir rakip deplasmanında hazır kadro kurmaya çalışacağız 🤗🤗
Derbi maçı Manchester City deplasmanıİlk maçınız kime karşı hocam?
Derbi maçı Manchester City deplasmanı
O zaman objektif bir yorumcu olarak Şerlok beyciğime de acı gerçekleri söylemenin vakti geldi... Burnley isimli takımı tek başına koysan lige yine de şampiyon olamaz, unut sen o işi Şerlok beyciğim
Maksimum kadro değerine sahip Tottenham patlayacak ama Burnley şampiyon mu olacak... Çok objektif bir yorummuş doğrusu...
Lig maçlarını dakika dakika takip edebilecek miyiz yoksa hazırlık maçlarındaki gibi çat diye skor mu gelecek?
İyi bari yarın saatinde takip edelim o zamanTakip edebiliyorsun, FM gibi anlatım hızını ayarlama falan da var.
Ben hâlâ hazır değilim, 10 haftalık ek süre istiyorum, bir de 100M nakit para.Fav10 Ligi - 1. Hafta Fikstürü:
Transferler yapıldı, oyuncular geliştirildi ve takımlar nihayet ilk maçlar için hazır hale getirildi. Fav10 Ligi, bugün oynanacak karşılaşmalarla başlıyor. İşte ilk haftanın fikstürü...
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx
Ben hâlâ hazır değilim, 10 haftalık ek süre istiyorum, bir de 100M nakit para.
Çok zorlu maç deplasman maçı ayrıcada daha zorlaştırıyorSeni yenebilecek 2-3 takımdan biri herhalde, Pep hocama başarılar diliyorum.
Seni yenebilecek 2-3 takımdan biri herhalde, Pep hocama başarılar diliyorum.
Hazırlık maçında patates etmiştim Arap FC'yi. Liverpool ve Chelsea ile beraber son 3'te kendine yer bulur bu takım.Çok zorlu maç deplasman maçı ayrıcada daha zorlaştırıyor
Çok zorlu maç deplasman maçı ayrıcada daha zorlaştırıyor
Hazırlık maçında patates etmiştim Arap FC'yi. Liverpool ve Chelsea ile beraber son 3'te kendine yer bulur bu takım.