OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 11-17 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NINTCHDBPICT000523052102-e1576354873957.jpg

@Araf'ın çalıştığı Brighton and Hove Albion kulübü, dünyaca ünlü futbolcu Eden Hazard'ı transfer etti.

Kulüp daha önce Neuer, Ramos, Brozovic ve Müller gibi dünyaca ünlü isimleri de kadrosuna katmıştı.

@Araf'ın çalıştığı Brighton and Hove Albion kulübü, dünyaca ünlü futbolcu Eden Hazard'ı transfer etti.

Kulüp daha önce Neuer, Ramos, Brozovic ve Müller gibi dünyaca ünlü isimleri de kadrosuna katmıştı.
Maşallah değirmen iyi çalışıyor herhalde, yıldızlar topluluğu olmuş takım. :A

• Beğendim
Reactions: Araf
Maşallah değirmen iyi çalışıyor herhalde, yıldızlar topluluğu olmuş takım. :A
Elimizden futbolcu da çıkarmak zorunda kalıyoruz, haliyle değirmen dönüyor. Aslında para yetmiyordu da, kalecimi 5 coin karşılığında değeri karşılığında gönderdim, ucu ucuna para yetti, öyle transfer edebildim. :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga

Hala daha yıldız transferi yapmamış tek takım @Tolstoyevski hocanın Sheffield United'ı herhalde, görüyorum ki en mütevazı dediğimiz takımlar bile paraları saçmaya başlamışlar. :A

Hala daha yıldız transferi yapmamış tek takım @Tolstoyevski hocanın Sheffield United'ı herhalde, görüyorum ki en mütevazı dediğimiz takımlar bile paraları saçmaya başlamışlar. :A
Elden çıkarmadan transfer etmek mümkün olmuyor. Elden çıkarıyorum artık, yapacak bir şey yok. Hedefteki oyuncuları kaybettik, daha da fazla kaybetmeyelim. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Eskiden maçları canlı takip edebilme özelliği vardı, şimdi yok sanırım bu özellik. :)

Maçtan önce çok güzel üç transfer yaptım. Ben sezon ortasına kadar transfer yapmaya devam edecem sanırım. :)

Newcastle United, Kesenin Ağzını Açtı!

YE0ZS5.jpg

İlk maçların başlamasına oldukça kısa bir süre kala, Newcastle United üç transfer birden yaptı. Real Betis'ten Nebil Fekir, Fiorentina'dan Nikola Milenkovic ve Juventus'tan Merih Demiral'ı transfer eden İngiliz ekibi ilk maçlar öncesinde kadrosunu önemli ölçüde kuvvetlendirmiş oldu.

• Beğendim
Reactions: mesmeso
@Sherlock maç duyurularını buradan mı yapacaksın, yoksa yeni bir konu mu açacaksın? Bu detaya takıldım. :D

• Güldürdün
Eskiden maçları canlı takip edebilme özelliği vardı, şimdi yok sanırım bu özellik. :)

Maçların başlama zamanı ilk geldiğince "Maç Oynanıyor" diyor bir süre, daha sonra izleyebiliyorsun. Oyunu açtığın zaman direkt maçı izletiyor zaten, skorları göremiyorsun direkt. :D

• Beğendim
Newcastle United, Kesenin Ağzını Açtı!

YE0ZS5.jpg

İlk maçların başlamasına oldukça kısa bir süre kala, Newcastle United üç transfer birden yaptı. Real Betis'ten Nebil Fekir, Fiorentina'dan Nikola Milenkovic ve Juventus'tan Merih Demiral'ı transfer eden İngiliz ekibi ilk maçlar öncesinde kadrosunu önemli ölçüde kuvvetlendirmiş oldu.

Tam Merih'i almak için kaşif yollamıştım. :(

• Güldürdün
Reactions: mesmeso
Maçların başlama zamanı ilk geldiğince "Maç Oynanıyor" diyor bir süre, daha sonra izleyebiliyorsun. Oyunu açtığın zaman direkt maçı izletiyor zaten, skorları göremiyorsun direkt. :D
Dostluk maçını izletmiyor yani, normalde izletiyor. Tamamdır o zaman, daha iyi böyle, daha heyecanlı. :D

• Beğendim
Hala düşünüyorum, ya hafta hafta konu açacağız. Ya da buradan devam. Hala karar verebilmiş değilim. :A
İstersen burada duyurup, ilk mesajı, sonuç duyurularının linkini paylaşabilirsin. Hiç bölünme olmasın diye de düşünüyorum. Konu da açabilirsin, sen bilirsin. :D

• Beğendim
İstersen burada duyurup, ilk mesajı, sonuç duyurularının linkini paylaşabilirsin. Hiç bölünme olmasın diye de düşünüyorum. Konu da açabilirsin, sen bilirsin. :D

İlk haftayı buradan duyururuz, dün maçlar oynanmadan toplu fikstür paylaşımı yapmıştım. Aynısını sonuçlar için yapacağım ama biraz bekleyeceğim, herkes izlesin önce maçını. Spoiler yedirmeyelim kimseye. :D Maçların ne kadar konuşulduğuna bakarım, ona göre her haftaya ayrı konu açıp açmayacağımıza karar veririz. :D

• Beğendim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...