Ok derken yav he ya he anlamında demiştim aslındaGüvenmiyorum
Seninle yedek oyuncularımla çıkabilirim gerçi bende yedek as ayırımı yok. Puanlar yakın birbirine
Ok derken yav he ya he anlamında demiştim aslındaGüvenmiyorum
Seninle yedek oyuncularımla çıkabilirim gerçi bende yedek as ayırımı yok. Puanlar yakın birbirine
ben yaşıyorum @Araf öyle durumu rakip antrenörü azarlamışSinirim bozuldu. Oyuncularım hiç kırmızı kart görmesin, durduk yere bir maçta kırmızı kart yiyelim. Çok sinir bozucu. İlk defa bir kayıp yaşadım.
Bilgisayarlı haliyle 1 puan kapmıştın. Şimdi bakalım ne olacak.Ok derken yav he ya he anlamında demiştim aslında
Tutabildiğin kadar tutBilgisayarlı haliyle 1 puan kapmıştın. Şimdi bakalım ne olacak.
Beni hırslandırma yoksa gol yağmuruna tutarım
Peki, bunu sen istedin 😎Tutabildiğin kadar tut
Her maçta kazandığım taktiğin aynısı ve tüm kadro oynuyor ama komik atak bile yapamıyoruz... İlginç bir oyun bu...Tottenham'a sahayı dar ettik ve 1 puan almayı başardık güçlü rakibimiz karşısında.
Sıradaki maçımız Arsenal ile. Arsenal farka kaçabilir.
Deplasmandı demi @MEnesHer maçta kazandığım taktiğin aynısı ve tüm kadro oynuyor ama komik atak bile yapamıyoruz... İlginç bir oyun bu...
Ben kalecisizken neden dostluk kaçı yaptın benle yedek kalecimle @ArafEkli dosyayı görüntüle 85368
Rakibimi biraz hafife aldım aslında, ondan kaybettim. Daha doğrusu eksiklerini görüp de, şartlar eşit olsun istemiştim, çok güçlü oyuncularımı yedeğe çekmiştim. Kırmızı kart yedik, tam oldu ve kaybettik. Bu da birtakım değişiklikler yaptığım ve rakibimi yendiğim dostluk maçı. Tabii dostluk maçı tam olarak sonuç vermez ama yine de hemen hemen buna yakın sonuç çıkabilirdi birtakım değişiklikler yapsaydım ve o şekilde maça çıkmasaydım.
As kalecin oluyor o artık, kalecini satmışsın. Muhtemelen "panik transfer" bunların hepsi.Ben kalecisizken neden dostluk kaçı yaptın benle yedek kalecimle @Araf
30 TL ye sattım unutmuşum satışa koyduğumu @ArafAs kalecin oluyor o artık, kalecini satmışsın. Muhtemelen "panik transfer" bunların hepsi.
12 var orta saha aldım Arthur vidal satılırsa alırım yarın bilgisayarlaParan varsa eğer, @Dosi'nin eski kalecisi Navas'ı al. Fiyatı uygun sana.
Alacaktım yine onu ama sonra paramı başkasına kullanayım dedimParan varsa eğer, @Dosi'nin eski kalecisi Navas'ı al. Fiyatı uygun sana.
O zaman 2 milyon euro daha eline geçerse eğer, Jordi Masip'i transfer edersin.12 var orta saha aldım
Sheffield United dan gol yemedi top orta sahadan geçmediO zaman 2 milyon euro daha eline geçerse eğer, Jordi Masip'i transfer edersin.
Hayırdır, bu değirmenin suyu nereden geliyor? Oyuncu üstüne oyuncu transfer etmişsin. Bana da bul sponsor, ben de transfer edeyim. Transfer edemez oldum.Alacaktım yine onu ama sonra paramı başkasına kullanayım dedim
Modric'ten memnun musun?Sheffield United dan gol yemedi top orta sahadan geçmedi