OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 1-7 Haziran Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: xdragxx
Tottenham'a sahayı dar ettik ve 1 puan almayı başardık güçlü rakibimiz karşısında. :D

Sıradaki maçımız Arsenal ile. Arsenal farka kaçabilir.
Her maçta kazandığım taktiğin aynısı ve tüm kadro oynuyor ama komik atak bile yapamıyoruz... İlginç bir oyun bu... :A

1591469695525.png

Rakibimi biraz hafife aldım aslında, ondan kaybettim. Daha doğrusu eksiklerini görüp de, şartlar eşit olsun istemiştim, çok güçlü oyuncularımı yedeğe çekmiştim. Kırmızı kart yedik, tam oldu ve kaybettik. Bu da birtakım değişiklikler yaptığım ve rakibimi yendiğim dostluk maçı. Tabii dostluk maçı tam olarak sonuç vermez ama yine de hemen hemen buna yakın sonuç çıkabilirdi birtakım değişiklikler yapsaydım ve o şekilde maça çıkmasaydım.

Ekli dosyayı görüntüle 85368

Rakibimi biraz hafife aldım aslında, ondan kaybettim. Daha doğrusu eksiklerini görüp de, şartlar eşit olsun istemiştim, çok güçlü oyuncularımı yedeğe çekmiştim. Kırmızı kart yedik, tam oldu ve kaybettik. Bu da birtakım değişiklikler yaptığım ve rakibimi yendiğim dostluk maçı. Tabii dostluk maçı tam olarak sonuç vermez ama yine de hemen hemen buna yakın sonuç çıkabilirdi birtakım değişiklikler yapsaydım ve o şekilde maça çıkmasaydım.
Ben kalecisizken neden dostluk kaçı yaptın benle yedek kalecimle @Araf

Alacaktım yine onu ama sonra paramı başkasına kullanayım dedim :A
Hayırdır, bu değirmenin suyu nereden geliyor? Oyuncu üstüne oyuncu transfer etmişsin. Bana da bul sponsor, ben de transfer edeyim. Transfer edemez oldum. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...