Size hayatta ve bu hayalde başarılar ne diyim...@DarkLegenD gerekeni yapacak ve bu durum hayal olmaktan çıkıp, gerçeğe dönüşecek. Evet evet, yapacak bunu... Kapitalist düzene büyük bir darbe vuracağız, inanıyoruz kendisine.
Size hayatta ve bu hayalde başarılar ne diyim...@DarkLegenD gerekeni yapacak ve bu durum hayal olmaktan çıkıp, gerçeğe dönüşecek. Evet evet, yapacak bunu... Kapitalist düzene büyük bir darbe vuracağız, inanıyoruz kendisine.
Ama önce Everton'ı gömçürtmeliyiz. Herkesin sırası gelecek.
İlki 10 şimdiki 20ydi. 3. Sefere kadar jeton biriktiririm ozaman. Onuda sonlara kullanırım. Belki sana denk gelirEkli dosyayı görüntüle 85348
Yaptığın her antrenman kampı sonrası daha fazla coin istiyor olması lazım, dördüncü veya beşinci sırada 500 coin falan istiyor olması lazım. O yüzden dikkatli kullan.
Ozan nasıl farketti acaba. Onunla maçımız olacağı için zaten dostluk maçı yapamayacağı için o kısım kapalı olurduÖnce gizli antrenmana gidip, ardından kampa gidersen rakibine bildirim gitmiyor olması lazım. Ancak rakiplerin seninle dostluk maçı oynayamıyor bu işlemi yaparsan eğer, bu yüzden maçtan çok çok kısa bir süre önce gitmen en iyisi fark edilmemek adına.
Seni anlarım ama Ozan'ın farketmesini anlamadımGizli antrenman yapan @Dosi fotoğrafı geliyor:
Ekli dosyayı görüntüle 85349
Kilit vurmuşsun, oradan belli oluyor.
O da dostluk maçı yapıyor ve o da görünce haliyle fark etmiştir. Eskilerin kurdu @bazinga, ilk defa oynamıyor.Ozan nasıl farketti acaba. Onunla maçımız olacağı için zaten dostluk maçı yapamayacağı için o kısım kapalı olurdu
Seni anlarım ama Ozan'ın farketmesini anlamadım
Maçının olduğu kişiyle dostluk maçı yapamazsın kiO da dostluk maçı yapıyor ve o da görünce haliyle fark etmiştir. Eskilerin kurdu @bazinga, ilk defa oynamıyor.
Ozan nasıl farketti acaba. Onunla maçımız olacağı için zaten dostluk maçı yapamayacağı için o kısım kapalı olurdu
İlki 10 şimdiki 20ydi. 3. Sefere kadar jeton biriktiririm ozaman. Onuda sonlara kullanırım. Belki sana denk gelir
Yine kilit görünüyordur muhtemelen.Maçının olduğu kişiyle dostluk maçı yapamazsın ki
Evet, hazır ve nazır bir şekilde bekliyorum...
Kampa gitmeden önce mi gittin gizli antrenmana, yoksa sonra mı?
Galiba önce kamp ve 1 dakika içinde gizleme. Emin değilim.Ne gerek var bana karşı kampa gitmeye falan Dosi hanım, biz zaten gariban bir kulübüz...
Galiba önce kamp ve 1 dakika içinde gizleme. Emin değilim.
Benim rakibim gariban kulüpler zaten
Aynen bildirim geldi @DosiO yüzden bildirim gitmiştir @bazinga’ya, öyle haberi olmuştur. Önce gizle, sonra kampa git ki rakibine kampa gittiğinin haberi gitmesin.
Olan oldu. Kızdı zaten bana affetmeyecektir ve futbolcularımı sakatlamasa bariO yüzden bildirim gitmiştir @bazinga’ya, öyle haberi olmuştur. Önce gizle, sonra kampa git ki rakibine kampa gittiğinin haberi gitmesin.
Ben çok anlamam bu işlerden ya. Gizleme kısmı sadece dizilişi mi bilme diye yapıyorumAynen bildirim geldi @Dosi
Ben çok anlamam bu işlerden ya. Gizleme kısmı sadece dizilişi mi bilme diye yapıyorum
Hoş dizilişi de hep rast gele yapmaktayım. Kazanırsam hep acemi şansı olduğu için
Ben kendime önce @emreemreu sonra da @mesmeso61 rakip olarak görmekteyim. Bu hırs bu gözü dönme sırf bu yüzden önceleri 16 da kalmak yeter diyordum. Şimdi hedef ilk 12 de olmak @Sherlock @Araf
zamansız oyun maç sırasında kalecimi satmış @DosiGaliba önce kamp ve 1 dakika içinde gizleme. Emin değilim.
Benim rakibim gariban kulüpler zaten