Onun da sırası gelecek, antrenman yapıp öyle yendi beni ilk maçta... Ama rövanşta ona acıma falan yok, bam bam bam...Imamhatipli hocam @Polat Şaşmaz 'a güveniyorum ben. Şimdiden ehlileştiriyor hepinizi.
Onun da sırası gelecek, antrenman yapıp öyle yendi beni ilk maçta... Ama rövanşta ona acıma falan yok, bam bam bam...Imamhatipli hocam @Polat Şaşmaz 'a güveniyorum ben. Şimdiden ehlileştiriyor hepinizi.
Onun da sırası gelecek, antrenman yapıp öyle yendi beni ilk maçta... Ama rövanşta ona acıma falan yok, bam bam bam...
Zonguldakspor'un (Aston Villa) rüyası sürüyor.Fav10 Ligi - 22. Hafta (5 Haziran) | Kupa'da Çeyrek Final - Maç Sonuçları:
Kupada çeyrek final karşılaşmaları oynandı. Tottenham Hotspur, Manchester United, Southampton ve Aston Villa adlarını yarı finale yazdırmayı başaran takımlar oldular. Newcastle United, West Ham United, Arsenal ve Watford ise kupaya veda etti...
Ekli dosyayı görüntüle 85298
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
Zonguldakspor'un (Aston Villa) rüyası sürüyor.
Kupayı Anadolu'ya kazandıracağız. Ama önce @MEnes'li Tottenham takımını sahaya gömeceğiz.Zonguldakspor'un (Aston Villa) rüyası sürüyor.
+1 ile geldi adam buralara Zonguldakspor olarak. Yenilse de koymaz ama yense en çok @MEnes'e koyar. İki kupayı birden almayı hedefliyor.Tottenham ile eşleşmiş, o rüya kabusa dönecektir. @DarkLegenD
Benim takımım yorgundu di maria penaltı kaçırdı+1 ile geldi adam buralara Zonguldakspor olarak. Yenilse de koymaz ama yense en çok @MEnes'e koyar. İki kupayı birden almayı hedefliyor.
+1 ile geldi adam buralara Zonguldakspor olarak. Yenilse de koymaz ama yense en çok @MEnes'e koyar. İki kupayı birden almayı hedefliyor.
Bana iki dakika güvenin sadece, orta sahada üstünlüğü ele geçirirsem @MEnes'in boynundaki fuları bile kaleye gol diye sokarım.Aslında adaşımın takımı olan Tottenham'ı elese fena olmaz. @DarkLegenD
Aslında adaşımın takımı olan Tottenham'ı elese fena olmaz. @DarkLegenD
Bana iki dakika güvenin sadece, orta sahada üstünlüğü ele geçirirsem @MEnes'in boynundaki fuları bile kaleye gol diye sokarım.
Olur mu dersin +1 Zonguldakspor Aston Villa?
Tottenham'ı elerse olur mu, olur.
Sana güveniyorum, yap bunu. Yap ki bu kapitalist düzen yıkılsın, yap ki garibanlar da kazanabildiklerini göstersin, yap ki küçük diye ötekileştirilen takımlar tekrar hatırlansın...
2 güne geçerim seni daha dün farkettim durumuWatford benden iyi olsa da çok da iyi değilmiş
Anlatmaya gerek yok, menajer farkı çok açık ortada.Ben aranıza ilk katılacağım zaman bir hesap açmıştım. @Tolstoyevski beni yanlış yönlendirdiği için başka ligde Norwich almıştım ve yeni hesaba iki takım olmaz demişlerdi bende şu anki hesabımı açmıştım. Dün eski hesabın şifresi geldi aklıma ve girdim takımım berbat durumda. 70 üstü oyuncu yok bir iki alım satım kampa koydum galibiyet almıştı. Bugünde Arsenal'ı 5-0 yenmişler
Bu da o ligdeki tablo ve kendi takımınızı kıyaslarsınız
Ekli dosyayı görüntüle 85329
Ekli dosyayı görüntüle 85330
@Sherlock @Tolstoyevski @xdragxx @mesmeso61 @Felon @MEnes @Turkuazz @pompy @Araf @secquin @bazinga @emreemreu