Diğer Orphan Black 2. Sezon Yorumları

2x10

İyi bir sezon finaliydi.

Rachel'e üzüldüm ya, seneye kesin korsan maskesiyle filan çıkar karşımıza

Kira'da ki kitapta heralde şifreler vardı. Cosima'nın işine yarayabilirler.

Helena bi rahat durmuyor arkadaş ya. Durup dururken çıktı dışarı kaçırdılar hemen.

Paul reyiz nerde diyordum ki, birden çıktı
Üniformaylada karizma olmuş reyiz. Yine bişeylerin peşinde ama bakalım ney

Erkek klonlar ilginçti, ama çiftlikteki adam olması daha da ilginç oldu

4 kardeşin dans ettiği sahnede çok iyiydi
Felix güldürdü

9.5/10

2x10 (Sezon Finali)

Sezonun en iyi bölümlerinden biriydi. IMDb'de de 9.4 puanla dizinin rekorunu kırmış.

Bu bölümle daha iyi anladım ki ben bu dizide fazla karmaşıklık istemiyorum. DYAD'ın iç işleri, tarihi falan beni pek alakadar etmiyor. Bize olayın daha çok insani tarafını göstersinler, daha eğlenceli işlerle meşgul etsinler. Bu bölümün ikinci yarısında da bu durum vardı.

Helena'nın diğer sestrasıyla tanışması süperdi, harikaydı. Zaten Helena çıkar çıkmaz yüzüme bir gülümseme geliyor. Karakter bu sezon çok iyi bir noktaya geldi.

Kira'nın Cosima teyzesiyle olan diyalogu da harikaydı. İşte böyle şeylerle gelin hiç gerek yok fazla DYAD'ın derinliğine falan inmeye.

Helena'nın evden niye çıktığını çıkarken ne yaptığını ve kaçıranların niye kaçırdığını anlayamadım.

Rachel'a kötü oldu ama haketti.

Sarah'ın DYAD'tan konuştuğu kadın ve tuhaf kız kimdi onları anlayamadım tam.

Sondaki erkek klon olayı da ilgi çekiciydi. Böyle bir şey gerekliydi bence. O adam da her ne kadar sempatiklikten uzak bir kişilik olsa da iyi oyuncu.

9/10

2x9
2x10.
bölümleri üstüste izledim iki bölümde harikaydı muhteşemdi, tatianaya bir kez daha aşık oldum

yüz güzelliği hikaye karakterin insanları sempatik yada antipatik yaptığına en iyi örnek sanırım bu dizi..
tüm karakterlerde tatiana.. ama bazılarını seviyorsun, bazılarına aşık oluyorsun, bazılarından nefret ediyorsun, bazılarına çok çok gülüyorsun hepside tatiana maslany hayranım bu kıza

ikinci sezon boyunca tüm bölümler harikaydı bir vasat 2x8 bölümdü ordaki tony adlı karakteride insanlar sevmedi sevene rastlamadım, sekizinci bölüm dışında yine mükemmel bir sezondu ..

2x9
helena karakteri ortaya çıkışıyla diziye aynı anda hareket ve heyecan geliyor bölüm sonunda helenanın adama at öküz davar spermi yerleştirmesi ve çiftliği yakışı muhteşemdi
aynı bölümde kira nın kaçırılışına üzüldüm sarah dizideki en insancıl karakter insani yönü ağır basan normal karakter bu yüzden sarah ve kira ya bişey olmasını istemem
alison ve kocasının betona ceset gömme çalışmaları komikti hoştu alison zaten bir harika tosbağa kocasıda artık renkli bir karakter çizmeye başladı
2x10
sarah ve kira nın kurtuluşuna sevindim özellikle rachel in gözüne kalem sokup ordan çıkışı muhteşemdi

kardeşlerin karşılıklı dans sahneleri harikaydı
helenanın sona doğru kaçırılışı daha doğrusu sarahın annesi siobhan tarafından orduya teslim edilişi üzücüydü umarım helenaya bişey olmaz tekrar kardeşlere katılır ..
ilk defa bu bölümde cosima sempatik geldi bana

kiranın duncan dan aldığı kitapta şifreler var sanırım, sentetik dizilim şifreleri ..

@Forumdash @sürgünüm @OzaN @xemrexxx @yatutarsa @Çiğdem- @cevaa @sokak sanati @Harunnn60

2x10 (Sezon Finali)

Gerçekten mükemmel bölümdü. Düşündüğüm ve beklediğim kurgu geldi. Süper olacak bundan sonrası.

Gracie ve Helena'nın bebekleri Gracie'nin babasından değil de Mark'tan olursa hiç şaşırmam. Bi on ay daha nasıl bekleyeceğiz bilemiyorum.

Kalem Rachel'inn gözüne nasıl isabet etti ne olacak o merak ediyorum.Bu arada Duncan şifreyi Kira'ya verdiği kitaba yazmış ya da kodlamış.Hala şoktayım... Project Castor... Şaka gibi resmen!

Paul falan olsaydı keşke, daha tipi tip
Carl dan bir şeyler bekliyorum bir sonraki yılda. Güzel bir yıl oldu.

Ne ara 10. bölüme geldikte sezon finali oldu anlamadım, daha dün başlamış gibi.

9/10

1.Bölüm :
Sonunda geçtim ikinci sezona.
Pek hareketli başlamaz diye tahmin ediyordum fakat tahminim yanılttı beni, diziye hızlı bir giriş yaptık.

Sarah neden kabul etmiyor ki? Sonuçta Kira'yı imzalamadan alsa bile peşini bırakmayacaklar.
Kaldı ki onu kaçıran da farklı biriymiş.
Helena ne ölmez biriymiş.
Bir türlü ölmedi ya.

2.Bölüm :
Güzeldi fakat gidişatın nereye gideceğini kestirememek hem iyi hem kötü oluyor.
Hiç tahmin yapamıyorum

En son Tomas niye öldü? onu anlamadım bir de Helena'ya tecavüz gibi bir planları var sanırsam.
Ve anladığım kadarıyla klonlar arasında Sarah en düzgünü. Diğerlerinin hep kalbi sol tarafta organlar ters tarafta. Ama Sarah ve Helena iki olduğundan Helena diğer klonlar gibi olmuş fakat Sarah onların tersi olmuş. Yani normal insana benzemiş.

3.Bölüm :
Felix'in ilk giriş sahnesi çok iyidi.
Fakat sonra geri durgunlaştı. Cal ortaya çıkınca durumlar daha da karıştı. Fakat şimdi ne olacak? Kira babasıyla, Sarah gidiyor. Araba kamyona çarpıyor vs.vs

4.Bölüm :
Fena değildi.
Helena'nın çocuğu olacak kötü oldu fakat Daniel öldü sonunda.

5.Bölüm :
Helena ve Sarah sahnesi beni bile duygulandırdı.
Paul çok değişti ama.

6.Bölüm :
Helena geri onların eline düştü.
Sarah çıkmazın içinde. Leekie iyi gibi gözüküyor fakat Susan'ı öldürmüş. Kafam çok karıştı ya.

7.Bölüm :
Çok heyecanlıydı hem de çok.
Her şey karıştı. Leekie'yi öldürdü ya Donnie.

8.Bölüm :
Cosime ölecek ya.
Çok kötü oldum o sahnede. Biraz hızlı giriş yaptım cümleye ama Tony kim ya?
Bütün klonların tatlılığını bozuyor.
Nerden çıktı.
Ayrıca nolacak şimdi bu çocuğun hali.

9.Bölüm :
Zaten geçen bölümden gelen bir akıcılık vardı o heyecanla başladı ve devam etti. Fakat orta kısımlarda çık sıkıldım.
Helena aralarında en sevdiğim şu an Sarah'dan sonra.
En güçlüsü ve akıllısı bence. Kurtuldu o adamdan.
Fakat son kısım da ağlayasım geldi ya.
Sarah kılığına girmiş Rachel.
Çok kötü oldu bu ya. Nolacak şimdi?

@Reytinger
Helena'yı sen de sevmeye başlamışsın.

Tony'yi sen de sevmemişsin.

Gayet normal tepkiler bunlar.
Helena zaten Sarah'la ilk karşılaştığında öldürmediği zaman ilgimi çekti üzerine.

Tony'i de normal karşılardım fakat Felix'le öpüşmeye çalışmasaydı.

Evet yani Tony biraz garip geliyor insan tarzına.

10.Bölüm (Sezon Finali) :

Birçok soru işareti bıraktı kafamda. Tam her şey bitti derken her şey geri başlar mı ya?

Sarah geri gittiğinde çok korkmuştum fakat Bayan S. ve Cal birleştiler kurtardılar ama ben Maria'ya güvenmiyorum. Sonuçta Leekie ile konuştu sonra Rachel'a onu öldürmesini talep etti. Helena Sarah'ı kurtarmanın karşılığı olarak mı verildi askeriyeye? Ayrıa Paul LEDA Projesi'nde sanırsam. O Gracie ile evlenen çocuk ordu tarafından üretilmiş. Keşke daha yakışıklı erkekler üretselermiş. DYAD Sarah gibi güzel kızlar yaparken ordu biraz hafif kalmış.

Cosima ölecek diye üzülürken formülü buldu.
Kira sayesinde <3 Asıl merak ettiğim soru ise Rachel'a ne oldu ne olacak? :/

Heyecanla bekliyorum yeni sezonu.