Diğer Orphan Black 1. Sezon Yorumları

1x3

Konu derinleştikçe dizi daha güzel oluyor. Bu bölümde çok iyiydi. Özellikle Sarah'ın acemi polis halleri iyiydi

Sonu yine şaşırtıcı bitti. Psikopat karakter daha bela olacak gibi görünüyor Sarah'a.

9/10

1x4

İlk 3 bölüme göre daha heyecanlı bir bölümdü. Helena tam psikopat çıktı.

Ayrıca karakterlerin birbirlerinin yerine geçmesi iyiydi

9/10

1x5

Bu bölümde çok iyiydi. Olaylar gitgide karışıyor, ilerleyen bölümlerde daha karışacak heralde.

9/10

1x6

Yine güzel ve heyecanlı bir bölümdü.

Alison'un kocasından bişey çıkmadı. Adamın Alison gibi karısı var hala başkalarına mektup yolluyor

Paul herşeyi öğrenmesi Sarah için iyi oldu bence. Sanki Paul Sarah'a aşıkmış gibi hissediyorum

9/10

Moderatörün son düzenlenenleri:
1x7

Yine çok iyi ve sürükleyici bir bölümdü.

Birçok sorun çözüldü. Ama yerine yeni sorunlar gelecek yine

Paul'un aşık olduğu belliydi zaten, bu bölümde ikisinin birbirine aşık olduğu resmiyet kazandı

Helena çok iyiydi ya konuşması, yemek yerken ki haraketleri filan güzeldi

9/10

1x8

Diğer bölümlere göre biraz daha durgun bir bölümdü ama son 2 bölüm haraketli geçecek gibi.

Alison'un ağladığı sahnede ki yüz ifadesi filan çok güzeldi

8/10

1x9

Dizide olaylar bitmiyor

Helena ve Sarah ikiz çıktı, ama anneleri zenci nasıl oldu o iş acaba
Art çözdü herşeyi, sezon finali fragmanında da yakalanıyordu heralde Sarah

Helenanın kafesteki hali kötüydü.

9/10

1x10

Çok iyi bir sezon finaliydi.

Helena'nın Sarah'ın kılığına girip annesini öldürdüğü sahne şaşırttı. Sonrasında ise Helena'nın Sarah'a saldırması ve vurulması daha da şaşırttı.

Alison'un da kadını kurtarmaması kötü oldu, kadın gözlemcide değilmiş.

Gözlemciler hep en yakınları çıkıyor, Sarah'ın ki de Felix çıkarsa şaşırmam

9/10

1.Bölüm
Uzun zamandır bir diziye başlayacaktım ve arkadaşlarımdan birinin etkisiyle başladım. Başlangıcı pek bağlamadı ama gittikçe diziye ısındım. Çok güzeldi, bağlayıcılığı süperdi. İlk bölüm olarak heyecan ortaydı. Son anlarda arttı. Bence gayet iyi bir dizi.
Bu arada Sarah cidden Özgü Namal.

Aramıza hoşgeldin @Reytinger daha ilk bölümden avatar yaparak iyi bir başlangıç yapmışsın.
İlerleyen bölümlerde daha da seveceksin muhtemelen, tabii yarıda bırakmazsan bu diziyi de.

Aramıza hoşgeldin @Reytinger daha ilk bölümden avatar yaparak iyi bir başlangıç yapmışsın.
İlerleyen bölümlerde daha da seveceksin muhtemelen, tabii yarıda bırakmazsan bu diziyi de.
Kadın çok hoşuma gitti, avatarımda da güzel olacağını düşünerek koydum.
İnşallah bırakmam ya.
Bu sefer kararlı başladım.
Yakında Game Of Thrones'a da tam başlarım.
Ama o beni bu dizi kadar bağlamadı.

Game of Thrones'un asıl bölümlerini izlemedin daha sen, ısınma sürecindeyken bıraktın.