Diğer Orphan Black 1. Sezon Yorumları

@BesaleT Bitirdinmi birinci sezonu en son altıncı bölümde kalmışsın?

@Çiğdem- @xemrexxx @destere @sürgünüm @yatutarsa
1.-2. - 3. Bolumleri izledim :)
vavv dizi superdi 😱
Beth iyi alıştı yalnız Elizabethin sevgilisine daha ilk bolumden çırılçıplak sahneleri oldu 😱
Kiz klonmus lo 😱 o üniversitedeki klonda felicitymin havası var degerlendirsinler 😉
Anaa sari saçlı bi kız bethi Elizabeth sanip olduruyodu ki beth oldugunu ogrenince daha zamani değil dedi ve gitti bide yaralamisti beth bunu ama kadinin vücudu yara kaynıyor arrow gibi bişi yani bişi olmadı yaşıyor 😱
Bethin arkadaşi ne oyle hatırlamıyorsunuzdur belki hani eşcinsel olan güldüruyor beni :F :F
Art ogrencek bnce bunun beth olmadığıni oyle hissediyorum bakalım :)

@Çiğdem- @xemrexxx @destere @sürgünüm @yatutarsa
1.-2. - 3. Bolumleri izledim :)
vavv dizi superdi 😱
Beth iyi alıştı yalnız Elizabethin sevgilisine daha ilk bolumden çırılçıplak sahneleri oldu 😱
Kiz klonmus lo 😱 o üniversitedeki klonda felicitymin havası var degerlendirsinler 😉
Anaa sari saçlı bi kız bethi Elizabeth sanip olduruyodu ki beth oldugunu ogrenince daha zamani değil dedi ve gitti bide yaralamisti beth bunu ama kadinin vücudu yara kaynıyor arrow gibi bişi yani bişi olmadı yaşıyor 😱
Bethin arkadaşi ne oyle hatırlamıyorsunuzdur belki hani eşcinsel olan güldüruyor beni :F :F
Art ogrencek bnce bunun beth olmadığıni oyle hissediyorum bakalım :)
dizi harikadır geç bile başlamışsın , izlediğin tüm CW dizilerini çöpe at buna devam et :)

dizi harikadır geç bile başlamışsın , izlediğin tüm CW dizilerini çöpe at buna devam et :)
Zati azcık bişi bitiririm ben bunu :)
basroldeki kiz iyi rolune cok iyi oturmus lucy havasi var :love1: bide senin sevdigin sahnelerden baya var

4. -5. -6. -7. -8. Bölüm yorumlarim @Çiğdem- @xemrexxx @destere @OzaN
Haha dizide kim iyi kim kötü hala anlamadım ben :F
Tek bildigim paul iyi biri koruyor sarahi good man 😉
Alisona da bakin hele ayol kocan seni gozlemliyor sen gidiyin seni gözlemledigini sandigin kadinin kocasiyla arabada neler yapiyin 😱 😱 Art bişileri çözmeye başladı bakalim neler olcak :)
Camomudur nedir unideki klon ne oyle aa kizin onu gozlemledigini bile bile onu yatağına sokuyor beter olsun .ss .ss .ss
Helenaya da yazik :love1: sarahin (basroldeki ki meğer adı beth degilde sarahmis beth ölen doktormus :F ) laflarini dinlemeli bunu kandiriyolar halbuki cok iyi kız valla bak sarahin kizinin onun öz kızı oldugunu ogrendi kendi kiziymis gibi benimsedi :love1:
Kizi kacircakti kaciramadi kiyamadi :)
Aaa kıza araba carpti kızı ezdi ama kız klon kızı olduğu için sapasaglam :) farkı kira bide annesinin kim olduğunu anlayabiliyor ama ismi cok komik valla ismini ilk duyduğumda o evin kira oldugunu sandım .ss :)
Bayan s e herseyi anlatti sarah :)

1x1

Daha başlamadan dizinin konusunu okurken çok iğrenç bir Spoiler yedim. Dizinin konusunu yazan herife selam olsun!!!

intihar eden kadın da yerine geçen kadın da Klonmuş

Yine de işleyişi fena değildi. Açıkcası Fringe beklentisiyle başladım,uzaktan andırsa da elbette Fringe ile kıyaslanamaz.

Başroldeki kadın cidden çok iyi. Dizide Kira filan geçince bir ara Yagami Light mi konuya dahil olacak acaba diye şüpheye düşmedim değil. :D

Senaryo bence çok güzel, ilk bölüm için erken de olsa, gerilim ve gizem ögesi oldukça başarılı. Umarım bilimkurguya daha ağırlık verirler zaten diziye başlama nedenim Spoiler yediğim dizinin konusuydu, eğer The Walking Dead gibi bilimkurgu gizem temalı başlayıp sonradan işi aile dramına çevirmezlerse muhakkak 3.sezona yetişirim.

8.3/10

1x1

Daha başlamadan dizinin konusunu okurken çok iğrenç bir Spoiler yedim. Dizinin konusunu yazan herife selam olsun!!!

Yine de işleyişi fena değildi. Açıkcası Fringe beklentisiyle başladım,uzaktan andırsa da elbette Fringe ile kıyaslanamaz.

Başroldeki kadın cidden çok iyi. Dizide Kira filan geçince bir ara Yagami Light mi konuya dahil olacak acaba diye şüpheye düşmedim değil. :D

Senaryo bence çok güzel, ilk bölüm için erken de olsa, gerilim ve gizem ögesi oldukça başarılı. Umarım bilimkurguya daha ağırlık verirler zaten diziye başlama nedenim Spoiler yediğim dizinin konusuydu, eğer The Walking Dead gibi bilimkurgu gizem temalı başlayıp sonradan işi aile dramına çevirmezlerse muhakkak 3.sezona yetişirim.

8.3/10
Yediğin çok da spoiler sayılmaz yani bunu bilmeden diziye başlayan çok az kişi vardır. Çünkü dizinin reklamları falan hep o konu üzerinden yapılıyor. (Ben bilmeden başlayan azınlık kesimdendim ama. :D)

İlk bölümü beğendiysen devamı gelir herhalde ama çok yoğun bilim-kurgu bekleme. Aksiyon, gerilim, yer yer komedi falan var işin içinde. Bilim kurgu da tabii TWD gibi tamamen yok sayılmış değil, hatta sezon finalinde de acayip şeyler oldu en son. :):)

1x1

8.3/10
Guzel diziye başlamışsın :))
Bu arada Her yorum arasına TWD eleştirmekten vazgeçsen ? :D

Yediğin çok da spoiler sayılmaz yani bunu bilmeden diziye başlayan çok az kişi vardır. Çünkü dizinin reklamları falan hep o konu üzerinden yapılıyor. (Ben bilmeden başlayan azınlık kesimdendim ama. :D)

İlk bölümü beğendiysen devamı gelir herhalde ama çok yoğun bilim-kurgu bekleme. Aksiyon, gerilim, yer yer komedi falan var işin içinde. Bilim kurgu da tabii TWD gibi tamamen yok sayılmış değil, hatta sezon finalinde de acayip şeyler oldu en son. :):)
Ben bilmeden başlamıştım hatta sonradan anladim ben o gardaki kızla basroldeki kızın ayni olduğunu :X Klon olduklarini baya sonra öğrendim ben ne biliyim lo hepsi birbirinden farkliydi yani hepsini farkli kişi olarak düşünmüştüm :)

1x1

Sonunda başlayabildim diziye. İlk bölümü merak uyandırıcı ve hareketliydi. Başroldeki Sarah karakterini çok sevdim ama Felix'ten nefret ettim. O ne berbat bir heriftir öyle ya. Katlanamıyorum böyle tiplere.

O Sarah'a benzeyen kadınlar kim ve amaçları ne? Sarah'ın yerine geçtiği kadın neler çevirmiş?

Neyse ilk izlenimim iyi. Diziye devam edeceğim ama şu aralar yoğunum çok hızlı gidemem herhalde.

8/10

@Danger UA! Hacı, Felix gibi karakterleri bende sevmem ama bu başka cinsellikten öte komik yönü ortaya çıkıyor dizide zamanla sende alışırsın. :)

Dizi ilerleyen bölümlerde daha çok güzelleşiyor zamanla daha çok seveceğine eminim. :)

@Danger UA! Hacı, Felix gibi karakterleri bende sevmem ama bu başka cinsellikten öte komik yönü ortaya çıkıyor dizide zamanla sende alışırsın. :)

Dizi ilerleyen bölümlerde daha çok güzelleşiyor zamanla daha çok seveceğine eminim. :)
Ya ben dışarıdan ne olduğunu belli etmiyorsa sıkıntı olmaz hatta Underwood'u çok severim mesela ama bu Felix denen karakter Kemal Sunal'ın da dediği gibi böyle puşt gibin i*ne gibin bir şey.:)

Konuşması, tipi, şekli şemali çok itici.

Ya ben dışarıdan ne olduğunu belli etmiyorsa sıkıntı olmaz hatta Underwood'u çok severim mesela ama bu Felix denen karakter Kemal Sunal'ın da dediği gibi böyle puşt gibin i*ne gibin bir şey.:)

Felix = herkese lazım arkadaş/kardeş modeli. Başka bir yaramazlığı yok. Dediğim gibi zamanla alışırsın. :)

zaten gibi değilki aynısı işte:) kemal sunalın dediğinden gibi yi kaldırıp söyleyeceksin :))