dizi harikadır geç bile başlamışsın , izlediğin tüm CW dizilerini çöpe at buna devam et@Çiğdem- @xemrexxx @destere @sürgünüm @yatutarsa
1.-2. - 3. Bolumleri izledim
vavv dizi superdi 😱
Beth iyi alıştı yalnız Elizabethin sevgilisine daha ilk bolumden çırılçıplak sahneleri oldu 😱
Kiz klonmus lo 😱 o üniversitedeki klonda felicitymin havası var degerlendirsinler 😉
Anaa sari saçlı bi kız bethi Elizabeth sanip olduruyodu ki beth oldugunu ogrenince daha zamani değil dedi ve gitti bide yaralamisti beth bunu ama kadinin vücudu yara kaynıyor arrow gibi bişi yani bişi olmadı yaşıyor 😱
Bethin arkadaşi ne oyle hatırlamıyorsunuzdur belki hani eşcinsel olan güldüruyor beni
Art ogrencek bnce bunun beth olmadığıni oyle hissediyorum bakalım
Zati azcık bişi bitiririm ben bunudizi harikadır geç bile başlamışsın , izlediğin tüm CW dizilerini çöpe at buna devam et
iki sezonu bitirmen lazım yakında üçüncü sezon başlayınca bizimle birlikte izlersin 3. sezonuZati azcık bişi bitiririm ben bunu
basroldeki kiz iyi rolune cok iyi oturmus lucy havasi var bide senin sevdigin sahnelerden baya var
İnşallah zaten 20 bölüm dizi toplamda biter yani 😉iki sezonu bitirmen lazım yakında üçüncü sezon başlayınca bizimle birlikte izlersin 3. sezonu
Yediğin çok da spoiler sayılmaz yani bunu bilmeden diziye başlayan çok az kişi vardır. Çünkü dizinin reklamları falan hep o konu üzerinden yapılıyor. (Ben bilmeden başlayan azınlık kesimdendim ama. )1x1
Daha başlamadan dizinin konusunu okurken çok iğrenç bir Spoiler yedim. Dizinin konusunu yazan herife selam olsun!!!
intihar eden kadın da yerine geçen kadın da Klonmuş
Yine de işleyişi fena değildi. Açıkcası Fringe beklentisiyle başladım,uzaktan andırsa da elbette Fringe ile kıyaslanamaz.
Başroldeki kadın cidden çok iyi. Dizide Kira filan geçince bir ara Yagami Light mi konuya dahil olacak acaba diye şüpheye düşmedim değil.
Senaryo bence çok güzel, ilk bölüm için erken de olsa, gerilim ve gizem ögesi oldukça başarılı. Umarım bilimkurguya daha ağırlık verirler zaten diziye başlama nedenim Spoiler yediğim dizinin konusuydu, eğer The Walking Dead gibi bilimkurgu gizem temalı başlayıp sonradan işi aile dramına çevirmezlerse muhakkak 3.sezona yetişirim.
8.3/10
Guzel diziye başlamışsın )1x1
Daha başlamadan dizinin konusunu okurken çok iğrenç bir Spoiler yedim. Dizinin konusunu yazan herife selam olsun!!!
intihar eden kadın da yerine geçen kadın da Klonmuş
Yine de işleyişi fena değildi. Açıkcası Fringe beklentisiyle başladım,uzaktan andırsa da elbette Fringe ile kıyaslanamaz.
Başroldeki kadın cidden çok iyi. Dizide Kira filan geçince bir ara Yagami Light mi konuya dahil olacak acaba diye şüpheye düşmedim değil.
Senaryo bence çok güzel, ilk bölüm için erken de olsa, gerilim ve gizem ögesi oldukça başarılı. Umarım bilimkurguya daha ağırlık verirler zaten diziye başlama nedenim Spoiler yediğim dizinin konusuydu, eğer The Walking Dead gibi bilimkurgu gizem temalı başlayıp sonradan işi aile dramına çevirmezlerse muhakkak 3.sezona yetişirim.
8.3/10
Ben bilmeden başlamıştım hatta sonradan anladim ben o gardaki kızla basroldeki kızın ayni olduğunu Klon olduklarini baya sonra öğrendim ben ne biliyim lo hepsi birbirinden farkliydi yani hepsini farkli kişi olarak düşünmüştümYediğin çok da spoiler sayılmaz yani bunu bilmeden diziye başlayan çok az kişi vardır. Çünkü dizinin reklamları falan hep o konu üzerinden yapılıyor. (Ben bilmeden başlayan azınlık kesimdendim ama. )
İlk bölümü beğendiysen devamı gelir herhalde ama çok yoğun bilim-kurgu bekleme. Aksiyon, gerilim, yer yer komedi falan var işin içinde. Bilim kurgu da tabii TWD gibi tamamen yok sayılmış değil, hatta sezon finalinde de acayip şeyler oldu en son.
Ya ben dışarıdan ne olduğunu belli etmiyorsa sıkıntı olmaz hatta Underwood'u çok severim mesela ama bu Felix denen karakter Kemal Sunal'ın da dediği gibi böyle puşt gibin i*ne gibin bir şey.@Danger UA! Hacı, Felix gibi karakterleri bende sevmem ama bu başka cinsellikten öte komik yönü ortaya çıkıyor dizide zamanla sende alışırsın.
Dizi ilerleyen bölümlerde daha çok güzelleşiyor zamanla daha çok seveceğine eminim.
Felix = herkese lazım arkadaş/kardeş modeli. Başka bir yaramazlığı yok. Dediğim gibi zamanla alışırsın.Ya ben dışarıdan ne olduğunu belli etmiyorsa sıkıntı olmaz hatta Underwood'u çok severim mesela ama bu Felix denen karakter Kemal Sunal'ın da dediği gibi böyle puşt gibin i*ne gibin bir şey.
Konuşması, tipi, şekli şemali çok itici.
Ben alışmam buna bu herif lisedeki kızlarla arası iyi olan hafif kibar arkadaşlara benziyor.Felix = herkese lazım arkadaş/kardeş modeli. Başka bir yaramazlığı yok. Dediğim gibi zamanla alışırsın.
@destere'nin en sevdiği karakter, muhakkak bir cevabı olacaktır. )Ben alışmam buna bu herif lisedeki kızlarla arası iyi olan hafif kibar arkadaşlara benziyor.
zaten gibi değilki aynısı işte kemal sunalın dediğinden gibi yi kaldırıp söyleyeceksin )Ya ben dışarıdan ne olduğunu belli etmiyorsa sıkıntı olmaz hatta Underwood'u çok severim mesela ama bu Felix denen karakter Kemal Sunal'ın da dediği gibi böyle puşt gibin i*ne gibin bir şey.
Konuşması, tipi, şekli şemali çok itici.