Diğer Orphan Black 1. Sezon Yorumları

her dizide yapıyorlar artık , nasıl siyahi bir karakter her dizide olmazsa onu ırçılıkla suçluyorlar , buda onun gibi birşey :)
ama lezden leze fark var mesela orange is the new black dizisinde piper da lez karakteri canlandırıyor ama çok sevimli piper şeker gibi kadın demekki her karakter olmuyor :)

olmamış değilde biraz sevimsiz bir karakter ama dizide olması gereken bir karakter karakterlerden zeka yönü gelişmiş olanı cosima ?

ama neden lez yapmışlar onu anlamadım ?
erkekle olsam nolucak zaten kısırım deyip kızlara asılmaya başlamış :))

6. Bölüm :
Orta dakikalara kadar sıkıldım diyebilirim. Fakat Vic ve Paul geldikten sonra zaman nasıl geçti anlayamadım. Çok heyecanlı bir 20 dakika oldu sonu.:) Fakat Cosima'nın hareketleri beni üzüyor.:( Sanırım o da Felix gibi kendi cinsiyle münasebet kuracak.:( :(

7.Bölüm :
İnanılmaz heyecanlıydı ya.:D Çok güzeldi. Sarah ölecek diye çok korktum. Olivier'in kuyruğu neydi öyle ya? :T: :D

Sanırım Orphan'a devam edeceğim :bhr: :D bu arada forumda ne çok seveni varmış 31 sf olmuş :D
10300636_691278364258622_1422956832247698097_n.jpg

8.Bölüm :
Alison'ın bilimsel değeri yaptığı hareketlerden sonra gözümden düştü.:( Bu arada yanındaki kadının ismini unuttum ama o da yardım ediyor gibi. :D Kira gibi tatlı bir kız nasıl kandı Helena'ya ki.:/ Üstelik şu an ölümle kalım arasında yazık.:( Çok tatlı bir kızdı.:(

9.Bölüm :
Çok çok heyecanlı. Yeni bölümden kesitleri gösterdi sonunda. Beth ölmemiş herhalde. Çok çok güzel olacak sezon finali. :bhr:

10.Bölüm Sezon Finali :
Beklediğimden hareketsizdi. Bayan S diye diye sevdik fakat o da hain çıktı. Aklım çok karıştı şu an kim iyi kim kötü bilmiyorum.:(