- Reaksiyon puanı
- 114,171
- Puanı
- 1,060
değildim, yani arada yapıyordum ama Şuan protesto amaçlı gizlendimSende gizli değil miydin ki? Bu arada ben online mi gözüküyorum?
değildim, yani arada yapıyordum ama Şuan protesto amaçlı gizlendimSende gizli değil miydin ki? Bu arada ben online mi gözüküyorum?
Stalkcilar türemis her yerde, gizlenmemek elde degil.değildim, yani arada yapıyordum ama Şuan protesto amaçlı gizlendimsen gizlisinya, belirtmişim işte mesajda
Ben online listesini seviyorum ya, işime gelmiyor gizlenmelerStalkcilar türemis her yerde, gizlenmemek elde degil.Ben WP'de de mavi tik ve son görülmemi kapatiyorum zaten.
En iyisi ya kafan rahat. Bende ne story atiyorum ne de bakiyorum. Hayatimd abir kere birini stalklamamisimdir. O merak duygusu yok bende nedense.Ben online listesini seviyorum ya, işime gelmiyor gizlenmeler
Forumda nekadar 'stalkci' izlenimi imajı çiziyor gibi görünsemde Instagram ve WP nerdeyse hiç bakmadığım yerler. Hele story falan bakmıyorum diye baya bi sitem yemekteyim
Eskiden o bölüm vardı, hala online gösteren kısım mı var? 😱 @Dosi
Ahmed, Bu kadar saf değilsindir herhalde?En iyisi ya kafan rahat. Bende ne story atiyorum ne de bakiyorum. Hayatimd abir kere birini stalklamamisimdir. O merak duygusu yok bende nedense.Sen prof. stalkcisin ama onu farkettim.
Oha bu kısma hiç bakmamıştım.Ahmed, Bu kadar saf değilsindir herhalde?Online listesi ziyaretçilere kapalı. Biz üyelere değil
Eskiden gizlenirdin. Neyseki seni online görüyoruz artık
Kerem:
Yahu online listesi,son etkinlik ve yeni mesajlar, bunlar 3 kısa yol tarayıcimda. Mobil ile sağa sola tıklamak zaman alıyor. Kısa yoldan dolayı 2 tıklamayla variyorum o yerlere ve haliyle online listesi ve tuhaf olaylari kolay farkediyorum
Sosyal medya hesapları merak etmediğim ve kurcalamadığım yerler.
Yok, o olaydan sonra sadece ziyeretçilere kapandi. Demek ki ziyaretçi olarak kontrol edip yok sandinOha bu kısma hiç bakmamıştım.
Eksiden devamlı kontrol ederdim şu yeniden döndüğümden beri o kısım artık yok biliyordum ben.
Ama ben yıllardır öyleydim@MasacRE 'den sonra @MEnes 'in de an itibariyle gıcıklığına yaptığı eylem 🙄
Forumda takılmak artık eğlenceli değil
@serhatt @xemrexxx @Forumdash @kerem @Aserat @Silinmiş Üye sohbet ettiklerim birer birer gizleniyor. Alıp başımı gidesim var 😏
Forumdash ve Silinmiş Üye ileri derecede gizlilik kısmını seçerken MEnes yarım gizli takılan gruptan.
@Sherlock @dreamy @alperuz ise çok az ayarda gizlilik grubunda, online olup hangi konuda olduklarını gizleyen grup (Ben de çoğunlukta öyleyim)
@DarkLegenD ve @Maskeli Fedai varla yok arasındalar. Gizlenmesede olurlar aslında🙄
@Tolstoyevski @Turkuazz @The_Erinch sizi şeffaf olmanızdan dolayı kutluyorum👏
@eskici senin ayarı hatırlamıyorum şuan ama online görünmektesin en azından
Bende gizleneceğim😡
Evet ama güldürü tek değil, konularda yazdığın mesajlarını etkinlik akışından göremiyoruz, o na ileri derecede diyorum evetAma ben yıllardır öyleydimİleri derece derken? Bi ara şeyi takip edemıyordun güldürdü attıysam birisine onu göremıyordun o olayı mı diyorsun
Bunun acıklamasını o gün de yapmiştimEvet ama güldürü tek değil, konularda yazdığın mesajlarını etkinlik akışından göremiyoruz, o na ileri derecede diyorum evet
Denizin fakesidir heralde ya da hayranı. 😱Yok, o olaydan sonra sadece ziyeretçilere kapandi. Demek ki ziyaretçi olarak kontrol edip yok sandinartık profil mesajlarida ziyaretçilere kapandi. Bu yüzden galiba son zamanlarda üyeler türedi forumda (90% FOX izleyici nedense) misal birisi geçen geldi foruma her online listesinde denk geldiğimde denizz19'un sayfasında0 mesaj ve hep onun profilindeForumdan Resimlere az paylasmadim böyle garip durumları
aa dur senle ilgili birşeyde vardı. Ben biraz detayciyım ve çok ilginç birşeye denk gelmiştim bir araÇıtlatayam mi sana?
Yok be Denizcim zaten hesabıyle giriyor. Ne yapcak fakesini.Denizin fakesidir heralde ya da hayranı. 😱
Ay de kız. Çok merak etdim. 😱
Ayy çatladım, nerde özel mesaj. 😱Yok be Denizcim zaten hesabıyle giriyor. Ne yapcak fakesini.
Ozaman bombaya hazır ol. Geliyorum özeleYalnız kamera falan istemen. İtiraflara koymak yok, hoş koysan kendini rezil edersin
Heyecan yaratmak istedimAyy çatladım, nerde özel mesaj. 😱
Dedi ve forumda üst düzey gizlenmeye karar verdiStalkcilar türemis her yerde, gizlenmemek elde degil.Ben WP'de de mavi tik ve son görülmemi kapatiyorum zaten.
Son etkinlikteki mi kaybolmuşum? O ne oluyor?Dedi ve forumda üst düzey gizlenmeye karar verdi
Son etkinlikte de kaybolmuşsunyalnız yetkili kişilere gizlenmiyor. Bunu bil
Son etkinlik ve ayarladığın gizlilik ayarıSon etkinlikteki mi kaybolmuşum? O ne oluyor?
Ben uzun süredir ayarlarınla oynamadım bile.
İyi düzelteyim. Eskiden de böyleydi yalnız. Benim ayarlarım her zaman sabit.
bugün değiştirmiştin işte boşuna çabalamaİyi düzelteyim. Eskiden de böyleydi yalnız. Benim ayarlarım her zaman sabit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?