hemen bakıyorumilk sayfada git ve bak eski haline
hemen bakıyorumilk sayfada git ve bak eski haline
Buralar dar geliyor artık Ben çok çabuk sıkılan biriyim.Arada kafama esip uzaklaşırım sonra yine mekanıma dönen biriyimKız İsveç te değil misin nereye gidicen daha
@MasacRE 'den sonra @MEnes 'in de an itibariyle gıcıklığına yaptığı eylem 🙄
Forumda takılmak artık eğlenceli değil
@serhatt @xemrexxx @Forumdash @kerem @Aserat @Silinmiş Üye sohbet ettiklerim birer birer gizleniyor. Alıp başımı gidesim var 😏
Forumdash ve Silinmiş Üye ileri derecede gizlilik kısmını seçerken MEnes yarım gizli takılan gruptan.
@Sherlock @dreamy @alperuz ise çok az ayarda gizlilik grubunda, online olup hangi konuda olduklarını gizleyen grup (Ben de çoğunlukta öyleyim)
@DarkLegenD ve @Maskeli Fedai varla yok arasındalar. Gizlenmesede olurlar aslında🙄
@Tolstoyevski @Turkuazz @The_Erinch sizi şeffaf olmanızdan dolayı kutluyorum👏
@eskici senin ayarı hatırlamıyorum şuan ama online görünmektesin en azından
Bende gizleneceğim😡
Bunun cevabını @MEnes versinBana göre çok gereksiz ve anlamsız bir uğraş, yani gizleyince ne oluyor Kİ? İnsanlar WP’den son görülmeyi hadi gizlerler, muhattap olmak istemedikleri vb için ama ben ona da karşıyım ama hadi orası WP, bu forumda son görülmeyi Ya da online olmayı gizleyince kimin eline ne geçiyor? Gerçekten “Coolluk” amaçlı mi olduğu düşünülüyor yoksa ne bileyim “birisi etiket, alıntı yapmışsa ve ben o an müsait değilsem trip atmasın bari” düşüncesiyle mi gizleniyor? Bu ikisi dışında inan başka bir neden gelmiyor, bu ikisi de özünde gereksiz ama kararlara saygı duymak gerekir tabi. Ben yargılamıyorum sadece eleştiri ve merak anlamında soruyorum. 2014’ten bu yana 1 kere bile bu tür şeyleri hiç gizlemedim. Günün birinde gizlersem ayıp etmiş olurum.
Her şey ama her şey bugünler içindi. Artık kimse güvende değil, planlarımı gerçekleştirmek için çalışmalara başlayabilirim... @Sherlock@MasacRE 'den sonra @MEnes 'in de an itibariyle gıcıklığına yaptığı eylem 🙄
@serhatt @xemrexxx @Forumdash @kerem @Aserat @Silinmiş Üye sohbet ettiklerim birer birer gizleniyor. Alıp başımı gidesim var 😏
Forumdash ve Silinmiş Üye ileri derecede gizlilik kısmını seçerken MEnes yarım gizli takılan gruptan.
@Sherlock @dreamy @alperuz ise çok az ayarda gizlilik grubunda, online olup hangi konuda olduklarını gizleyen grup (Ben de çoğunlukta öyleyim)
@DarkLegenD ve @Maskeli Fedai varla yok arasındalar. Gizlenmesede olurlar aslında🙄
Bende gizleneceğim😡
Bak bu kötü oldu, bu bilgiyi verdikten sonra benim gizliliğimin bir anlamı yok...iyide planların bir tek ben görünce mi gerçekleşmiyordu? 😱 Yöneticiler seni görebiliyor haberin olsun @Sherlock
iyide planların bir tek ben görünce mi gerçekleşmiyordu? 😱 Yöneticiler seni görebiliyor haberin olsun @Sherlock
Bak bu kötü oldu, bu bilgiyi verdikten sonra benim gizliliğimin bir anlamı yok...
Hadi geri dön aramıza ozaman Yeşiller maviler kırmızılar gördükten sonra bir numarası kalmıyor maalesefBak bu kötü oldu, bu bilgiyi verdikten sonra benim gizliliğimin bir anlamı yok...
Hadi ordanAdaşım ve ben derin devlet gibiyiz... kimse adaşımı göremez ve duyamaz. İşin gizlilik tarafını ben çözüyorum, korkun bu güçten... her şey ama her şey ENES...
Ama yine de bir süre böyle kalmak istiyorum... O yüzden aranıza döneceğim zaman bundan haberin olacaktır diyip noktalıyorum...Hadi geri dön aramıza ozaman Yeşiller maviler kırmızılar gördükten sonra bir numarası kalmıyor maalesef
Hadi ordan
FUTURE ENES'ten korkmaları gerektiğini bilmiyorlar adaşım... Ama öğrenecekler...Adaşım ve ben derin devlet gibiyiz... kimse adaşımı göremez ve duyamaz. İşin gizlilik tarafını ben çözüyorum, korkun bu güçten... her şey ama her şey ENES...
Her şey ama her şey bugünler içindi. Artık kimse güvende değil, planlarımı gerçekleştirmek için çalışmalara başlayabilirim... @Sherlock
Hadi geri dön aramıza ozaman Yeşiller maviler kırmızılar gördükten sonra bir numarası kalmıyor maalesef
Hadi ordan
Aman kal öyle. Ne halin varsa gör deyip bende hızlıca gidiyorum konudan🙄Ama yine de bir süre böyle kalmak istiyorum... O yüzden aranıza döneceğim zaman bundan haberin olacaktır diyip noktalıyorum...
yukardaki yorumundan korktum. Bir an önce film oylamalarını yapıp bitir kaçayım forumdan 😣Aaaaaaaaaah Dosi hanım aaaaah, MASUMsunuz...
Aman kal öyle. Ne halin varsa gör deyip bende hızlıca gidiyorum konudan🙄
Korkacaklar, kaçacak yerleri kalmayacak.
yukardaki yorumundan korktum. Bir an önce film oylamalarını yapıp bitir kaçayım forumdan 😣
Aynen ve ben de belirttim zaten. Benden uzak durun artık 😔Aaaaaaaaaaaaaaaaaah Dosi hanım ahhhhh. Boşuna demiyoruz...
Aynen ve ben de belirttim zaten. Benden uzak durun artık 😔
Sende gizli değil miydin ki? Bu arada ben online mi gözüküyorum?@MasacRE 'den sonra @MEnes 'in de an itibariyle gıcıklığına yaptığı eylem 🙄
Bende gizleneceğim😡