FF Online Listesinden Gizlenmek

Sende gizli değil miydin ki? Bu arada ben online mi gözüküyorum? :A
değildim, yani arada yapıyordum ama Şuan protesto amaçlı gizlendim :A sen gizlisinya, belirtmişim işte mesajda :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Stalkcilar türemis her yerde, gizlenmemek elde degil. :A Ben WP'de de mavi tik ve son görülmemi kapatiyorum zaten. :A
Ben online listesini seviyorum ya, işime gelmiyor gizlenmeler :A
Forumda nekadar 'stalkci' izlenimi imajı çiziyor gibi görünsemde Instagram ve WP nerdeyse hiç bakmadığım yerler. Hele story falan bakmıyorum diye baya bi sitem yemekteyim :F

• Güldürdün
Ben online listesini seviyorum ya, işime gelmiyor gizlenmeler :A
Forumda nekadar 'stalkci' izlenimi imajı çiziyor gibi görünsemde Instagram ve WP nerdeyse hiç bakmadığım yerler. Hele story falan bakmıyorum diye baya bi sitem yemekteyim :F
En iyisi ya kafan rahat. Bende ne story atiyorum ne de bakiyorum. Hayatimd abir kere birini stalklamamisimdir. O merak duygusu yok bende nedense. :A Sen prof. stalkcisin ama onu farkettim. :F

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Eskiden o bölüm vardı, hala online gösteren kısım mı var? 😱 @Dosi
En iyisi ya kafan rahat. Bende ne story atiyorum ne de bakiyorum. Hayatimd abir kere birini stalklamamisimdir. O merak duygusu yok bende nedense. :A Sen prof. stalkcisin ama onu farkettim. :F
Ahmed, Bu kadar saf değilsindir herhalde? :A Online listesi ziyaretçilere kapalı. Biz üyelere değil :A
Eskiden gizlenirdin. Neyseki seni online görüyoruz artık :A
Kerem:
Yahu online listesi,son etkinlik ve yeni mesajlar, bunlar 3 kısa yol tarayıcimda. Mobil ile sağa sola tıklamak zaman alıyor. Kısa yoldan dolayı 2 tıklamayla variyorum o yerlere ve haliyle online listesi ve tuhaf olaylari kolay farkediyorum :A
Sosyal medya hesapları merak etmediğim ve kurcalamadığım yerler.

Ahmed, Bu kadar saf değilsindir herhalde? :A Online listesi ziyaretçilere kapalı. Biz üyelere değil :A
Eskiden gizlenirdin. Neyseki seni online görüyoruz artık :A
Kerem:
Yahu online listesi,son etkinlik ve yeni mesajlar, bunlar 3 kısa yol tarayıcimda. Mobil ile sağa sola tıklamak zaman alıyor. Kısa yoldan dolayı 2 tıklamayla variyorum o yerlere ve haliyle online listesi ve tuhaf olaylari kolay farkediyorum :A
Sosyal medya hesapları merak etmediğim ve kurcalamadığım yerler.
Oha bu kısma hiç bakmamıştım. :A
Eksiden devamlı kontrol ederdim şu yeniden döndüğümden beri o kısım artık yok biliyordum ben. :F

• Güldürdün
Oha bu kısma hiç bakmamıştım. :A
Eksiden devamlı kontrol ederdim şu yeniden döndüğümden beri o kısım artık yok biliyordum ben. :F
Yok, o olaydan sonra sadece ziyeretçilere kapandi. Demek ki ziyaretçi olarak kontrol edip yok sandin :A artık profil mesajlarida ziyaretçilere kapandi. Bu yüzden galiba son zamanlarda üyeler türedi forumda (90% FOX izleyici nedense :F) misal birisi geçen geldi foruma her online listesinde denk geldiğimde denizz19'un sayfasında :A 0 mesaj ve hep onun profilinde :F Forumdan Resimlere az paylasmadim böyle garip durumları :A

aa dur senle ilgili birşeyde vardı. Ben biraz detayciyım ve çok ilginç birşeye denk gelmiştim bir ara :A Çıtlatayam mi sana? :A

@MasacRE 'den sonra @MEnes 'in de an itibariyle gıcıklığına yaptığı eylem 🙄

Forumda takılmak artık eğlenceli değil :T
@serhatt @xemrexxx @Forumdash @kerem @Aserat @Silinmiş Üye sohbet ettiklerim birer birer gizleniyor. Alıp başımı gidesim var 😏

Forumdash ve Silinmiş Üye ileri derecede gizlilik kısmını seçerken MEnes yarım gizli takılan gruptan.
@Sherlock @dreamy @alperuz ise çok az ayarda gizlilik grubunda, online olup hangi konuda olduklarını gizleyen grup (Ben de çoğunlukta öyleyim)

@DarkLegenD ve @Maskeli Fedai varla yok arasındalar. Gizlenmesede olurlar aslında🙄
@Tolstoyevski @Turkuazz @The_Erinch sizi şeffaf olmanızdan dolayı kutluyorum👏

@eskici senin ayarı hatırlamıyorum şuan ama online görünmektesin en azından :A :A

Bende gizleneceğim😡
Ama ben yıllardır öyleydim :A İleri derece derken? Bi ara şeyi takip edemıyordun güldürdü attıysam birisine onu göremıyordun o olayı mı diyorsun:A

• Güldürdün
Ama ben yıllardır öyleydim :A İleri derece derken? Bi ara şeyi takip edemıyordun güldürdü attıysam birisine onu göremıyordun o olayı mı diyorsun:A
Evet ama güldürü tek değil, konularda yazdığın mesajlarını etkinlik akışından göremiyoruz, o na ileri derecede diyorum evet :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Yok, o olaydan sonra sadece ziyeretçilere kapandi. Demek ki ziyaretçi olarak kontrol edip yok sandin :A artık profil mesajlarida ziyaretçilere kapandi. Bu yüzden galiba son zamanlarda üyeler türedi forumda (90% FOX izleyici nedense :F) misal birisi geçen geldi foruma her online listesinde denk geldiğimde denizz19'un sayfasında :A 0 mesaj ve hep onun profilinde :F Forumdan Resimlere az paylasmadim böyle garip durumları :A

aa dur senle ilgili birşeyde vardı. Ben biraz detayciyım ve çok ilginç birşeye denk gelmiştim bir ara :A Çıtlatayam mi sana? :A
Denizin fakesidir heralde ya da hayranı. 😱

Ay de kız. Çok merak etdim. 😱

• Güldürdün
Denizin fakesidir heralde ya da hayranı. 😱

Ay de kız. Çok merak etdim. 😱
Yok be Denizcim zaten hesabıyle giriyor. Ne yapcak fakesini.

Ozaman bombaya hazır ol. Geliyorum özele :Z Yalnız kamera falan istemen. İtiraflara koymak yok, hoş koysan kendini rezil edersin :A :A :A

• İlginç
Reactions: Ahmed
Yok be Denizcim zaten hesabıyle giriyor. Ne yapcak fakesini.

Ozaman bombaya hazır ol. Geliyorum özele :Z Yalnız kamera falan istemen. İtiraflara koymak yok, hoş koysan kendini rezil edersin :A :A :A
Ayy çatladım, nerde özel mesaj. 😱

• Güldürdün
Stalkcilar türemis her yerde, gizlenmemek elde degil. :A Ben WP'de de mavi tik ve son görülmemi kapatiyorum zaten. :A
Dedi ve forumda üst düzey gizlenmeye karar verdi :A
Son etkinlikte de kaybolmuşsun :A yalnız yetkili kişilere gizlenmiyor. Bunu bil :A :A

• Güldürdün
Son etkinlikteki mi kaybolmuşum? O ne oluyor? :A

Ben uzun süredir ayarlarınla oynamadım bile. :A
Son etkinlik ve ayarladığın gizlilik ayarı :A
20200305_121744.png
Screenshot_20200305-121325.png

• Güldürdün