ABC Once Upon a Time - Dizi Yorumları

1.sezon 1.-2.-3.-4.bölüm

Dizi ilgimi çekti izlemeye devam edeceğim zaten başrolündeki Jennifer Morrison için başlamıştım HIMYM dizisinde de ilgimi çekmişti şimdi de denk gelince dizilere bakarken bu diziye başlamış oldum ve iyiki de başlamışım ilginç, değişik bir dizi ve sarıyorda hemen ilk bölümüyle zaten bakalım devamında neler olacak. :)

@kaan955 Arkadaşım senin spoiler butonun yok mu. :D Okumadım ama insanın gözü kayıyor spoiler yicem diye korkuyorum. :D

Henry'i kaçırmışlar yazmış onu görünce zaten devamını okumadım bölümle ilgili bilgiler vardır diye. Ben yine de yazayım dedim. :)
Forumda bana yapıldı diye konulara girmiyordum. Şimdi kendim yapmışım. :T:

Kusura bakma ya, vallahi elimden mi kaçmış diyim ne diyim bilemedim şuan.

3x1

Peter Pan'ı iyi biri diye bilirdik.Burada pisliğin teki çıktı. :D Sezon sonunda ki henry olayında yanılmışım. İnanmanın sembolüydü en başından beri ben bunu düşünememiştim. :(
Diziye biraz açıkmam gerekiyor sanırım genel olarak ilk bölümü düşük buldum. En az 2 hafta ara verelim.

S04B10 izledim

Bölüm ara sezon finaline geçiş bölümü olmasına rağmen zayıf bölümdü. Ara sezona haftaya verecekmiş.Fragmanı izlemek zorunda kaldım :( Bölümden çok fragman için heycanlandım:X

bu bölüme 6/10

1x21

Güzel bi bölümdü Henry'e üzüldüm kendi feda etti ama düzelecektir tabi ilk sezondan ona bi şey olmaz. :) Onun dışında yavaş yavaş her şey netleşmeye başlıyor galiba, heyecan dorukta bakalım. :)

9/10

1.sezon finali

Çok iyi bir sezon finaliydi her şey açıklığa kavuştu ama bambaşka bi sorun ortaya çıktı bakalım bununla nasıl başa çıkacaklar. Mr.Gold oğlunu diler sanmıştım ama gitti başka bi şeyi seçti huylu huyundan vazgeçmiyor.

10/10

3x8

Henry gerçek inananın kalbini değil saflığın kalbini taşıyor bence sihiri kurtarayım derken hık diye gitti eleman ama tabi ölmemiştir gerçekten.

Peter Pan ise bizim Rumple'ım babası çıktı herkes birbirinin bi şeyi çıkıyor sonumuz hayrolsun. :D

Sonunda internetimde bir boşluk bulup indirebildim, 6-7 bölüm rahatım sayılır. :Z

3x2
İzlemeyi özlemişim, regina reyis pek formunda değildi bu bölüm ama rumple reyiste dönüş sinyalleri var bu sefer kötülüğe kendi isteğiyle gitmiyor direnemye çalışıyor ama zor. Peteri iyi bilirdik, dedim hikayedeki gibi biri değil felan dediler sonunda duydum şu cümleyi. :) Eski zaman göstermeleride iyiydi özlemişim. :)

Sonunda internetimde bir boşluk bulup indirebildim, 6-7 bölüm rahatım sayılır. :Z

3x2
İzlemeyi özlemişim, regina reyis pek formunda değildi bu bölüm ama rumple reyiste dönüş sinyalleri var bu sefer kötülüğe kendi isteğiyle gitmiyor direnemye çalışıyor ama zor. Peteri iyi bilirdik, dedim hikayedeki gibi biri değil felan dediler sonunda duydum şu cümleyi. :) Eski zaman göstermeleride iyiydi özlemişim. :)
4.sezon 9.bölüme geldim bile ben. :D

3x3

Sanırım tinkerbell'e aşık oldum. @BesaleT :A

Olaylar olaylar, kimin eli kimin cebinde değil bölümü oldu resmen, Robin reyisle Mulan aynı ekipte, yenilmezleri oluşturdular zaten orada. Ragina'nın aşkı Robin imiş, neler olurdu olsaydı bilmiyorum. :D

3x3

Sanırım tinkerbell'e aşık oldum. @BesaleT :A

Olaylar olaylar, kimin eli kimin cebinde değil bölümü oldu resmen, Robin reyisle Mulan aynı ekipte, yenilmezleri oluşturdular zaten orada. Ragina'nın aşkı Robin imiş, neler olurdu olsaydı bilmiyorum. :D
Aynen güzel kadın o da ama 4.sezonda ki Anna ve Elsa'yı görene kadar bekle. :D Anna benimde istersen Elsa'yı alabilirsin. :D
Elizabeth-Lail-Once-Upon-A-Time-Anna.jpg

Aynen güzel kadın o da ama 4.sezonda ki Anna ve Elsa'yı görene kadar bekle. :D Anna benimde istersen Elsa'yı alabilirsin. :D
Elizabeth-Lail-Once-Upon-A-Time-Anna.jpg
OUAT'den kaliteli resmi olsa avatar yapıcaktım hemen bulamadım. :D

Bende hızlandırıyım izlemeleri hafiften, 2 ay kaldı bunun özlemesi var daha. :Z

Ve insanları sahiplenmeyelim, ben görmeden pls. :A

OUAT'den kaliteli resmi olsa avatar yapıcaktım hemen bulamadım. :D

Bende hızlandırıyım izlemeleri hafiften, 2 ay kaldı bunun özlemesi var daha. :Z

Ve insanları sahiplenmeyelim, ben görmeden pls. :A
Benim yetiştim artık bekleme moduna geçiyorum yeni bölümü 4.sezon 12.bölümle de ilgili yorumu atarım. :)

Sana da Elsa'yı bıraktım işte daha ne istiyorsun. :J

ONCE UPON A TİME - 4x12
Yapmadığım bir şey denemek istiyorum, bu bölüm diziyi çok uzun yorumlayacağım, inşallah okursunuz. gerçekten vurucu ve ters köşeleri olan bir bölümdü. Bir sürü caps'le ilerleyeceğim hadi başlayalım. Bölüm Elsa'nın kasaba etrafındaki buzları eritmesiyle başladı fakat sonra öğreniyoruz ki Emma'dan kasabadan çıkarsan geri dönmen mümkün değil. Çünkü Ingrid'in büyüsünün etkisi devam ediyor. Rumple'ın hayın planları devam ediyor. Hook'un kalbi onda olduğu için ona hükmederek tüm pis işerini yaptırıyor resmen. Ama planın önünde büyük bir engel var; Anna! Anna onun ne mal olduğunu biliyor ve onu Storybrooke'dan postalaması gerek.
Öte yandan Regina gerçek aşkının karısı Marian'ı kurtarmakla meşgul. Of darlandım :(
1.jpg

Marian uyandıktan sonra esaslı kız olduğunu anlıyoruz, diyor ki 'Robin senin helalindir, aradan çekiliyorum'
2.jpg

Bu arada Rumple Anna'yı Arandell'e postalayamak için gizli bir geçit yapıyor. Bence gayet insaflı davrış :X
3.jpg
Belle, görmemesi gereken bir şey görüyor. Düşmanının zayıf tarafını ortaya çıkaran kara büyülü bir eşya, flashback'le görüyoruz ki Camelot'tan almış bunu Rumple.
4.jpg
Aynı flashback'te bu büyülü eldivenimsi şeye göz diken kötüler, Belle'i kaçırır, Rumple'ı tehdit eder.
5.jpg
Tabiki Rumple, sevdiceğinden vazgeçmez. Eldiveni onlara verip yarini kollarına alır.
11.jpg
Fakat sonra öğreniriz ki eldivenden de vazgeçmez onu da bu şıllıklardan geri alır. :F
Öte yandan Marian bayılır. Ve tabiki Regina hemen yardıma koşar. Tek çözümün kasabadan ayrılmak olduğunu söyler.
Regina tam mutlu olacak derken herşeyin kötüye gitmesi, gerçekten canıma yetti :( Derken Rumple, Regina'ya 'kötü ol' demek amacıyla Regina'nın yanına geldi. Mutlu olmanı istiyorum dedi. Pis sinsi seni.
8.jpg

Robin ve Regina'nın ayrılışı ağlattı.
9.jpg
'İkimize karşı bu dünya, bizi anlamıycaklar' temalı :(
10.jpg
Regina bağrına taş basıp, mutlu sonunu yırtarkene :(
@HachiKo @BesaleT @kaan955 @Forumdash

Son düzenleme: