ABC Once Upon a Time - Dizi Yorumları

benımla deyılsın.ss

benımla deyılsın.ss
CBE2D1D010D8790867B2EA9DBFB48B2D.gif

S04E02
Yine sezonun teması yani Frozen kardeşleri merkezli bir bölümdü. Çok pamuk şeker tadında ve aslında düşük tempolu bir bölümdü.
Dizinin hemen başında kardeşini arayan Elsa güçlerini kontrol edemeyince kasabaya devasa bir duvar örüyor. Emma da buzdan duvarın içinde kalıyor. Hook ve David'den de kardeşlerini bulmalarını istiyor falan, neyse gelelim Hook ve Emma'nın cilveleşmelerine :F Emma'nın 4 sezondur yaptığı en iyi şey Hook'tan hoşlanmaya başlaması oldu. Dizi de güzel bir çift kazandı. David her zamanki gibi sıkıcılık abidesiydi. Flashback sahnelerinde Elsa'nın kardeşi ve David'in geçmişten tanışıklığı olduğunu görüyoruz. İki sıkıcı, ne hoş. Keşke ikisinin geçmişte yaşadığı bir aşk olsa falan da Anna'yı bulduklarında Pamuk'la kapışmalarını izlesek. :F
Regina'mı resmen sadece 1 dakika gösterdiler. Kendiyle hesaplaşan kadının duygusunu o 1 dakikada dibine kadar verdi Lana Parilla. henry ve Regina'nın arasındaki güçlü bağı bu bölümde yine gördük.
Puanım; 8,1/10

S04B02 izledim

Ortalama bi bölümdü ama sonu yine harikayd:X
Ortalama bi bölümdü yorum yapacak bişey göremiyorum. Prens ve Snow @-potterhead- 'in dediği gibi yine sıkıcı yine sıkcı :X

Elsa'yı gören Snow'un tipi aynı, aklından "kocama göz dikmişmidir" hesabı yapan kadınlar gibiydi:A

Fırçamı'da atayım:bağır: Regina'sız bir bölüm geçti resmen:bağır:

Birazda öveyim:X Sonu nasıl bitti öyle😱 Senaryo olarak demiyorum yeni Kar Kraliçesini diyorum:X Elizabeth Mitchell benim en sevdiğim oyunculardan biri :X Görünce bi heycan bastı :oley: Diziye Regina'mdan sonra 2. bi asil, asalet geldi :X

Bölüme 7/10 sonuna 9/10 ortalama 7.5'dan 8/10 paunlayayım:A

benımla deyılsın.ss
Çok şey kaçırıyorsun :X Losttan biri daha geldi:A

S04B02 izledim

Ortalama bi bölümdü ama sonu yine harikayd:X
Ortalama bi bölümdü yorum yapacak bişey göremiyorum. Prens ve Snow @-potterhead- 'in dediği gibi yine sıkıcı yine sıkcı :X

Elsa'yı gören Snow'un tipi aynı, aklından "kocama göz dikmişmidir" hesabı yapan kadınlar gibiydi:A

Fırçamı'da atayım:bağır: Regina'sız bir bölüm geçti resmen:bağır:

Birazda öveyim:X Sonu nasıl bitti öyle😱 Senaryo olarak demiyorum yeni Kar Kraliçesini diyorum:X Elizabeth Mitchell benim en sevdiğim oyunculardan biri :X Görünce bi heycan bastı :oley: Diziye Regina'mdan sonra 2. bi asil, asalet geldi :X

Bölüme 7/10 sonuna 9/10 ortalama 7.5'dan 8/10 paunlayayım:A

Çok şey kaçırıyorsun :X Losttan biri daha geldi:A
kim geldi :D

1x14

Replikler okadar harika ki sürekli yaşanmışlıklarım aklıma geliyor, bu bölüm tavan yaptığı yerdi bence, güzel bir bölüm izledim. Hikayeler sanki biraz değiştirilmiş mi yoksa ben mi yanlış biliyordum hissine kaptırdı. :)

Genel olarak dizi geçmiş ile bu zamanda aynı olaylar oluyor mantıken olan bu, ama geçişleri okadar iyi ayarlamışlar ki bir anda sevinip üzülebiliyorsunuz, bu yönünü seviyorum.

5. sezona yetişirim muhtemelen. :)

S04B03 izledim

Yine hapharika bi bölümdü :X @-potterhead-

Snow Queen'in üzerine kurulu bi bölümdü. Elsa'nın teyzesiymiş, Elsa tanımıyor şimdilik. Snow Quenn şimdi kötülük mü yapıcak Elsa'ya çok muallakta bıraktılar:X Heycanla sorunun cevaplari bekleniyor:X

Diziye "hırsız" olarak Wonderland'teki m**l geldi:( Umarım kalıcı olmaz:T:

Emma'nın güçleri gittikçe gelişmiş.Snow Q. ile bi güzel kapişacaklara benziyor:X

Vee Tabii ki Regina'm :bhr: Bu bölümde harikaydı. Henry ile kitabin yazarını arıyacaklar bakalım. Belki de vaz geçer. Robin Hood onu sevdiğini itiraf etti. Karısı da iyi oldu doğdugu:A

8.5/10

2 günde yaklaşık 10 bölüm izledim sanırım, gerçekten merak ettiren ve iyiki izledin dedirten bir dizi oldu, kendi adıma mutluyum.

1x22(Season Finale)

21 bölümden faklı bir bölümdü aslında 20. bölüm olayları başlatan bir çizgideydi ama 22. bölümde tamamiyle farklı şeyler oldu, duygunun tavan yaptığı bir ortamdı ve gerçekten ilk defa bu tarzda bir dizi izledim, özgün bir yapımdı zaten genel yorumu sezonluk konuda yazarım. :)

2 günde yaklaşık 10 bölüm izledim sanırım, gerçekten merak ettiren ve iyiki izledin dedirten bir dizi oldu, kendi adıma mutluyum.

1x22(Season Finale)

21 bölümden faklı bir bölümdü aslında 20. bölüm olayları başlatan bir çizgideydi ama 22. bölümde tamamiyle farklı şeyler oldu, duygunun tavan yaptığı bir ortamdı ve gerçekten ilk defa bu tarzda bir dizi izledim, özgün bir yapımdı zaten genel yorumu sezonluk konuda yazarım. :)
@Forumdash artık yeni bir üyemiz var sanki :A Çok sevindim beğenmene, sezon yorumunu büyük merakla bekliyorum :)