Bende dedim yanlış yere mi attı yorumu.beğenmedim diziyi
dikkatliyimdir ben.Bende dedim yanlış yere mi attı yorumu.
Çok şey kaçırıyorsun Losttan biri daha geldibenımla deyılsın.ss
kim geldiS04B02 izledim
Ortalama bi bölümdü ama sonu yine harikayd
Ortalama bi bölümdü yorum yapacak bişey göremiyorum. Prens ve Snow @-potterhead- 'in dediği gibi yine sıkıcı yine sıkcı
Elsa'yı gören Snow'un tipi aynı, aklından "kocama göz dikmişmidir" hesabı yapan kadınlar gibiydi
Fırçamı'da atayım Regina'sız bir bölüm geçti resmen
Birazda öveyim Sonu nasıl bitti öyle😱 Senaryo olarak demiyorum yeni Kar Kraliçesini diyorum Elizabeth Mitchell benim en sevdiğim oyunculardan biri Görünce bi heycan bastı Diziye Regina'mdan sonra 2. bi asil, asalet geldi
Bölüme 7/10 sonuna 9/10 ortalama 7.5'dan 8/10 paunlayayım
Çok şey kaçırıyorsun Losttan biri daha geldi
@Forumdash artık yeni bir üyemiz var sanki Çok sevindim beğenmene, sezon yorumunu büyük merakla bekliyorum2 günde yaklaşık 10 bölüm izledim sanırım, gerçekten merak ettiren ve iyiki izledin dedirten bir dizi oldu, kendi adıma mutluyum.
1x22(Season Finale)
21 bölümden faklı bir bölümdü aslında 20. bölüm olayları başlatan bir çizgideydi ama 22. bölümde tamamiyle farklı şeyler oldu, duygunun tavan yaptığı bir ortamdı ve gerçekten ilk defa bu tarzda bir dizi izledim, özgün bir yapımdı zaten genel yorumu sezonluk konuda yazarım.
İlk defa bu kadar uzun bir sezon sonu iletisi yazdım ama olsun yazdıkca yazasım geldi engel olamadım kendime.@Forumdash artık yeni bir üyemiz var sanki Çok sevindim beğenmene, sezon yorumunu büyük merakla bekliyorum
OUAT'ın sezon finalleri aklını başından alır adamın Favori karakterin kim?İlk defa bu kadar uzun bir sezon sonu iletisi yazdım ama olsun yazdıkca yazasım geldi engel olamadım kendime.
5. sezonda yetişmek ümidiyle.
Snow'a kanım çok ısındı benim. Emma var tabide, hikayeler diyarında ki snow çok daha favori gibi geldi bana.OUAT'ın sezon finalleri aklını başından alır adamın Favori karakterin kim?
snow'dan gittikçe soğursun bence 3. sezonda favorin Regina olur kesinSnow'a kanım çok ısındı benim. Emma var tabide, hikayeler diyarında ki snow çok daha favori gibi geldi bana.
Spoiler yapıştırmayalım.snow'dan gittikçe soğursun bence 3. sezonda favorin Regina olur kesin
Olmasın olmasın Hazır bitirmişken arayı soğutmadan başla bence 2'yeSpoiler yapıştırmayalım.
Diziyle ilgili tüm sosyal bağlantılarımı kapadım, 2. sezonda ne var ne yok hiçbir fikrim yok, umarım olmazda.
Tamamiyle Cuma gününe o diziyi alacağım artık,başka dizim yok o gün.Olmasın olmasın Hazır bitirmişken arayı soğutmadan başla bence 2'ye