ABC Once Upon a Time - Dizi Yorumları

@Forumdash artık yeni bir üyemiz var sanki :A Çok sevindim beğenmene, sezon yorumunu büyük merakla bekliyorum :)
5.sezona yetişirim demişti ama OUAT 'ın sezon araları uzun oluyor. Geçen seneki gibi martta filan yarı sezonu kaldığı yerden devam ederse @kaan955 de 4.sezona yetişir bile?

5.sezona yetişirim demişti ama OUAT 'ın sezon araları uzun oluyor. Geçen seneki gibi martta filan yarı sezonu kaldığı yerden devam ederse @kaan955 de 4.sezona yetişir bile?
Okadar da değil. :A Öh arada 2 sezon var. 5 ay var gerci supernatural, arrow tarzı bir ivme yakarsam olabilir ama zannetmiyorum, okadar zamanım yok. :(

Okadar da değil. :A Öh arada 2 sezon var. 5 ay var gerci supernatural, arrow tarzı bir ivme yakarsam olabilir ama zannetmiyorum, okadar zamanım yok. :(
Bilmem, ben de sadece senin dizi izleme hızına bağlı olarak tahmin etmiştim. 5 Ay kısa bi süre değil gerçi?

Bilmem, ben de sadece senin dizi izleme hızına bağlı olarak tahmin etmiştim. 5 Ay kısa bi süre değil gerçi?
Öyle gözümde büyüttümde olabilir gerçi, bir an kendimi normal dizi izleyeni zannettim. :D 1 haftadan az sürede sezon bitirdiğimi unuttum.

2. sezona şimdi başlayacağım, 1 ay sürse. Ocak Şubatta 3. sezonu izlesem. Eğer devam edersem, başka diziler çıkmazsa olur gibi.

---

Öh dediğim zamana utandım be. :A

Öyle gözümde büyüttümde olabilir gerçi, bir an kendimi normal dizi izleyeni zannettim. :D 1 haftadan az sürede sezon bitirdiğimi unuttum.

2. sezona şimdi başlayacağım, 1 ay sürse. Ocak Şubatta 3. sezonu izlesem. Eğer devam edersem, başka diziler çıkmazsa olur gibi.

---

Öh dediğim zamana utandım be. :A
İnsan bi diziye kaptırınca kendini durduramıyor, ben hala yetişiceğini inanıyorum.

S04B04 izledim

Güzel bölümdü yine, yağ gibi kayıyor dizi bu sezon:X
Hook ile Emma ilkkez yemeğe çıktı, Emma eski moda giyinirken Hook yeni moda giyindi:X Hook randevu için Rampul'dan elini istedi, çakal adam hileyle verdi.

Belle bu bölüm hoştu. Şeyheyla bakışları beni benden aldı:bhr:
Pamuk ve kocası her zamanki uyuxluklarıyla kızlarının evine gelişlerini beklemişler. Aman ne tatlı ebevyn demedi :T:

Regina^mın rolü yine azıcıktı. Henry'le bi kaç sahne yazmişlar. Henry bu arada son sahneyle o yaşlı adam gibi çırak oldu galiba :X

8/10

2x1

Çok duygulu bir ilk beş dakika ile harika bir giriş yaptı dizi. :T

Mulan bildiğimiz çizgi filmlerde gördüğümüz Çinli savaş dehası mulan sanırım, çok güzel taşımışlar konuyu, sanırım yeni mekan bura ama bir türlü kavuşamadı bu david ile snow. :(

2x5

Regina'ya ilk başta kıl oluyordum, sonra eski halini gördüm sevmeye başladım. Şimdi sanki eski halina dönüyor gibi mutluyuz. :D

Dizi çok fazla ders veriyor, bize 2 ana -dehşet derecede- karakteri gösterip sonra onların nasıl o hale geldiğini gösteriyor, yani istesende kızamıyorsun hayatta böyle değil mi diyorsun sonra kendi kendine. :(

2x6

Bölüm harikaydı, 2. sezonun şuan kadar ki en iyi bölümü bile denilebilir.

Dev olayı çok iyiydi, sanki bir yerlerden hatırlıyorum gibi vs çocukluk hayallerine dönüyor insan. :D
Dev losttaki elemandı sanırım, şuan emin olmadım. Emma eski hali çok iyimiş, gözlük yakışıyor ve en önemlisi eski olayları çok ilgi çekiciydi, 1. sezonda o adamın ne olduğunu anlayamamıştık ve August'un ne gösterdiğini merak ediyorum.
Ve kırmızı oda olayı ne, yeni bir lanet mi acaba

68975_10152525780629582_9218948561819639699_n.png

bu kadın diziye girmiş demek ki final yakın :A @Forumdash @destere @Çiğdem- @Harunnn60

Sen izlersen evet, final yakın :( Revo'yu da Glee'yi de sen bitirdin :bağır: Revenge'in hikayesini de sen tükettin :F PLL'yi mahvettin uzatarak:F Neye el atsan çürüyor:F
ne alakası var :F revo zaten saçmalamıştı her bölüm çatışma kurtlar vadisini geçmişlerdi :F
revenge monte cristo uyarlaması ondan uyarlanan hiçbir dizi kaliteyi koruyamadı senin ay yapımcık ın ezeli bile 2.sezon çöktü:A
glee yi de izlettiren o okul ortamıydı ortamı bozan ryan sağolsun:(
pll e bişi olduğu yok .ss

demek bu yüzden düştü reytingler :A bir ihtimal de @destere de diziye bakmış olabilir :D

forumdash gitgide total oluyorsun bu mesajlarınla :F
Niyee bee?? Revenge'i bıraktım diye dimi :F:F

ne alakası var :F revo zaten saçmalamıştı her bölüm çatışma kurtlar vadisini geçmişlerdi :F
revenge monte cristo uyarlaması ondan uyarlanan hiçbir dizi kaliteyi koruyamadı senin ay yapımcık ın ezeli bile 2.sezon çöktü:A
glee yi de izlettiren o okul ortamıydı ortamı bozan ryan sağolsun:(
pll e bişi olduğu yok .ss
Hepsine bi bahane :F PLL'yi bıraktiysam bişeyler yok olmuş demektir:F

Niyee bee?? Revenge'i bıraktım diye dimi :F:F

Hepsine bi bahane :F PLL'yi bıraktiysam bişeyler yok olmuş demektir:F
neresi bahane :F revolution ın bitmesine sevindim inandırıclığı kalmamıştı :X
glee oyuncu değişimi ile bozdu her dizide böyledir misal hayat bilgisi sonsezon yeni isimler geldi dizinin reytingleri cump düştü :F
revenge hala iyi gidiyor bence diğer uyarlamalara göre zaten 4 sezonda bitmesi iyi olur :X got gibi senede 10 bölüm olsa 10 sezon da sürsün derdim:X
pll de bozan bir şey yok sen de ergenik bir izleyici olduğun için sevmediğin şeyler senaryoya eklenice kaçıyon:))) tuvana ile engin öpüşürse kpa yı bırakırım diyen twitter ergenikleri gibisin:A

hadi bırak naz yapmayıda revenge dizisine başla :bhr: , çok atraksiyon var dizide :Z
Yok bıraktım sayılmaz zaten :X Ama haftalık olarak izleyemem. Bu sezon son olursa yazın toptan izlerim :X Yok 5.sezon olursa hiç uğraşamam. Ben de haberleri bekliyorum:X

neresi bahane :F revolution ın bitmesine sevindim inandırıclığı kalmamıştı :X
glee oyuncu değişimi ile bozdu her dizide böyledir misal hayat bilgisi sonsezon yeni isimler geldi dizinin reytingleri cump düştü :F
revenge hala iyi gidiyor bence diğer uyarlamalara göre zaten 4 sezonda bitmesi iyi olur :X got gibi senede 10 bölüm olsa 10 sezon da sürsün derdim:X
pll de bozan bir şey yok sen de ergenik bir izleyici olduğun için sevmediğin şeyler senaryoya eklenice kaçıyon:))) tuvana ile engin öpüşürse kpa yı bırakırım diyen twitter ergenikleri gibisin:A
Hep kılıf hep kılıf :X Tuvana Engin öpüşse ben diziyi izlememezlik yapmam daha çok asılırım diziye :A Tuvana az daha fettan olsa keşke :T:

Yok bıraktım sayılmaz zaten :X Ama haftalık olarak izleyemem. Bu sezon son olursa yazın toptan izlerim :X Yok 5.sezon olursa hiç uğraşamam. Ben de haberleri bekliyorum:X

Hep kılıf hep kılıf :X Tuvana Engin öpüşse ben diziyi izlememezlik yapmam daha çok asılırım diziye :A Tuvana az daha fettan olsa keşke :T:
mantığın onlarla aynı diyorum aynı şeyi yapıyon demiyom .ss