ABC Once Upon a Time - Dizi Yorumları

S04B05 izledim

Sanki biraz durgun bölümdü ama;
Sİdney'in bölümde olması iyiydi. Regina onla napacak diye kafa yorarken Karlar Kraliçesine döndü olay :X

Karlar Kraliçesi sen neymişssin be dedirtti son sahnede:F Rampul.'un planları hikaye dedirtti resmen. Emma ile ne işi var ki?? Emma ile aynı yurtta olması filan :X

Pamuk ve kocası artık diziden çıksınlar :( Diziyi sündürüyorlar resmen:(

Regina'm ne dertlisin bee:( Emma ile kanka olur inş:)

Son sahne için 8'den 8.5/10 diyorum :X

Ya pfff. :(

İndirdiğim şeyde bir hata olmuş 2x16'yı internetten izliyim diye 3x16'yı açmışım 7 dakika izlemem bile beni bitirdi. :T:

S04B07 izledim

Karlar Kraliçe'sinin kızkardeşlerini gördük. Ortanca kızın ölümü üzücüydü:( Hele ablasına sahip çıkıp Dük'e çıkışması iyiydi:)

Emma karakolun duvarını ne güzel patlattı öyle :X Şu tombalak pamuk çıksa diziden kıza bağırıyor bide :bağır:

Regina'mın da aşk sahneleri sıkmaya başladı:( Rumpel ile bi ortaklık filan yapsalar yaa :(

Güzel sahneler vardı ama bölümde pek bi gelişme yoktu o yuzden 7/10 veriyorum

@-potterhead- sen izlemeyi bıraktın galiba??? (b)

S04B07 izledim

Karlar Kraliçe'sinin kızkardeşlerini gördük. Ortanca kızın ölümü üzücüydü:( Hele ablasına sahip çıkıp Dük'e çıkışması iyiydi:)

Emma karakolun duvarını ne güzel patlattı öyle :X Şu tombalak pamuk çıksa diziden kıza bağırıyor bide :bağır:

Regina'mın da aşk sahneleri sıkmaya başladı:( Rumpel ile bi ortaklık filan yapsalar yaa :(

Güzel sahneler vardı ama bölümde pek bi gelişme yoktu o yuzden 7/10 veriyorum

@-potterhead- sen izlemeyi bıraktın galiba??? (b)
İzliyorum bende 4x7'deyim ama sınav haftam 2 hafta sonra devam edicem :X

tumblr_nemoxyHvZ51r1heumo1_1280.png

diziye hotluk geliyi @Çiğdem- çatla :F @Forumdash @kaan955 @-potterhead- @destere @cookies

S04B08-09 izledim
Süper bi bölümlerdi ama 9 daha iyyidi.
Gücüne hakim olamayan Emma az daha şapkaya girecekti ki Elsa inandı ve kurtardı:)
Rump. reyizin neyin peşinde oldugunu hala anlamıyorum. En güçlüsü o ama hala hala hala(b)

Regina'm mutluluğu hak ediyor kitapta öyle bi sayfa varmiş:X

Emma-Elsa-Igrıd süper 3'lü olacaklar :X

8.Bölüme=7/10
9.Bölüme=8/10

Totalde 8.5/10 olsun:)

2x22(Season Finale)

Bir sezon finali için kötü bir başlangıç, Muazzam bir orta bölüm ve bence kötü bir bitiriş. Hiç ilgimi çekmedi ve henry'i nasıl kaçırdılar mantığı aklım almadı. :D Ve birde istedikleri yere çok kolay gittiler ve o varolmayan ülkede ki pisliği hala çözemedim. :D

Regina'yı çok beğendim, destekcisiyim. :Z

Son düzenleme: