ABC Once Upon a Time - Dizi Yorumları

5.sezona yetişirim demişti ama OUAT 'ın sezon araları uzun oluyor. Geçen seneki gibi martta filan yarı sezonu kaldığı yerden devam ederse @kaan955 de 4.sezona yetişir bile?
Okadar da değil.
Öh arada 2 sezon var. 5 ay var gerci supernatural, arrow tarzı bir ivme yakarsam olabilir ama zannetmiyorum, okadar zamanım yok.

Okadar da değil.
Öh arada 2 sezon var. 5 ay var gerci supernatural, arrow tarzı bir ivme yakarsam olabilir ama zannetmiyorum, okadar zamanım yok.
Bilmem, ben de sadece senin dizi izleme hızına bağlı olarak tahmin etmiştim. 5 Ay kısa bi süre değil gerçi?

Bilmem, ben de sadece senin dizi izleme hızına bağlı olarak tahmin etmiştim. 5 Ay kısa bi süre değil gerçi?
Öyle gözümde büyüttümde olabilir gerçi, bir an kendimi normal dizi izleyeni zannettim.
1 haftadan az sürede sezon bitirdiğimi unuttum.

2. sezona şimdi başlayacağım, 1 ay sürse. Ocak Şubatta 3. sezonu izlesem. Eğer devam edersem, başka diziler çıkmazsa olur gibi.

---

Öh dediğim zamana utandım be.

İnsan bi diziye kaptırınca kendini durduramıyor, ben hala yetişiceğini inanıyorum.

S04B04 izledim

Güzel bölümdü yine, yağ gibi kayıyor dizi bu sezon

Hook ile Emma ilkkez yemeğe çıktı, Emma eski moda giyinirken Hook yeni moda giyindi
Hook randevu için Rampul'dan elini istedi, çakal adam hileyle verdi.

Belle bu bölüm hoştu. Şeyheyla bakışları beni benden aldı

Pamuk ve kocası her zamanki uyuxluklarıyla kızlarının evine gelişlerini beklemişler. Aman ne tatlı ebevyn demedi

Regina^mın rolü yine azıcıktı. Henry'le bi kaç sahne yazmişlar. Henry bu arada son sahneyle o yaşlı adam gibi çırak oldu galiba

8/10

2x1

Çok duygulu bir ilk beş dakika ile harika bir giriş yaptı dizi.

Mulan bildiğimiz çizgi filmlerde gördüğümüz Çinli savaş dehası mulan sanırım, çok güzel taşımışlar konuyu, sanırım yeni mekan bura ama bir türlü kavuşamadı bu david ile snow.

2x5

Regina'ya ilk başta kıl oluyordum, sonra eski halini gördüm sevmeye başladım. Şimdi sanki eski halina dönüyor gibi mutluyuz.

Dizi çok fazla ders veriyor, bize 2 ana -dehşet derecede- karakteri gösterip sonra onların nasıl o hale geldiğini gösteriyor, yani istesende kızamıyorsun hayatta böyle değil mi diyorsun sonra kendi kendine.

2x6

Bölüm harikaydı, 2. sezonun şuan kadar ki en iyi bölümü bile denilebilir.

Dev olayı çok iyiydi, sanki bir yerlerden hatırlıyorum gibi vs çocukluk hayallerine dönüyor insan.

Dev losttaki elemandı sanırım, şuan emin olmadım. Emma eski hali çok iyimiş, gözlük yakışıyor ve en önemlisi eski olayları çok ilgi çekiciydi, 1. sezonda o adamın ne olduğunu anlayamamıştık ve August'un ne gösterdiğini merak ediyorum.
Ve kırmızı oda olayı ne, yeni bir lanet mi acaba

Sen izlersen evet, final yakın
Revo'yu da Glee'yi de sen bitirdin
Revenge'in hikayesini de sen tükettin
PLL'yi mahvettin uzatarak
Neye el atsan çürüyor
ne alakası var
revo zaten saçmalamıştı her bölüm çatışma kurtlar vadisini geçmişlerdi

revenge monte cristo uyarlaması ondan uyarlanan hiçbir dizi kaliteyi koruyamadı senin ay yapımcık ın ezeli bile 2.sezon çöktü

glee yi de izlettiren o okul ortamıydı ortamı bozan ryan sağolsun

pll e bişi olduğu yok .ss

demek bu yüzden düştü reytingler
bir ihtimal de @destere de diziye bakmış olabilir

forumdash gitgide total oluyorsun bu mesajlarınla
Niyee bee?? Revenge'i bıraktım diye dimi

Hepsine bi bahane
PLL'yi bıraktiysam bişeyler yok olmuş demektir

Niyee bee?? Revenge'i bıraktım diye dimi

Hepsine bi bahane
PLL'yi bıraktiysam bişeyler yok olmuş demektir
neresi bahane
revolution ın bitmesine sevindim inandırıclığı kalmamıştı

glee oyuncu değişimi ile bozdu her dizide böyledir misal hayat bilgisi sonsezon yeni isimler geldi dizinin reytingleri cump düştü

revenge hala iyi gidiyor bence diğer uyarlamalara göre zaten 4 sezonda bitmesi iyi olur
got gibi senede 10 bölüm olsa 10 sezon da sürsün derdim

pll de bozan bir şey yok sen de ergenik bir izleyici olduğun için sevmediğin şeyler senaryoya eklenice kaçıyon
)) tuvana ile engin öpüşürse kpa yı bırakırım diyen twitter ergenikleri gibisin

hadi bırak naz yapmayıda revenge dizisine başla
, çok atraksiyon var dizide
Yok bıraktım sayılmaz zaten
Ama haftalık olarak izleyemem. Bu sezon son olursa yazın toptan izlerim
Yok 5.sezon olursa hiç uğraşamam. Ben de haberleri bekliyorum

Hep kılıf hep kılıf
Tuvana Engin öpüşse ben diziyi izlememezlik yapmam daha çok asılırım diziye
Tuvana az daha fettan olsa keşke

mantığın onlarla aynı diyorum aynı şeyi yapıyon demiyom .ss