Heralde Okan’ı ilk defa izlemeyeceğim. Cübbeli denen şahıs kadınlar ile yatıp zamanımda hapse giren bir isim. Okan Bayülgen ise ekranların showmeni . Yararlı bir konu konuşulurdu eskiden “Muhabbet Kralı”’nda. Şimdi ben zamanı sabıkalı olup hapse giren bir adamdan kuranı mı dinleyeceğim. ? ah Okan’ım. Yandaş kanalların işleri hep bunlar işte.Programın yeni bölüm konukları Cübbeli Ahmet Hoca ve Caner Taslaman imiş. Şimdiden hayal edebiliyorum ortamı; Okan Bayülgen cinsel bir konuyu ortaya atar ve tartışma başlar. Modern İslam'ın kitabını yazan Taslaman muhtemelen konuyu günümüz dünyasının şartlarına ve sosyal çevresine göre yorumlar ve bu soru, ki muhtemelen caiz midir, değil midir tarzı bir şey olur, için cevabı 'caizdir' e getirir. Cübbeli haşlamaya başlar ve Kur-an' ile Hadis kaynaklarıyla veya o zamanların ağır önem taşıyan olaylarına dair belgeleri barındıran kitap kaynaklarıyla aksini iddia eder ve 'caiz değildir', der. İkili dakikalarca, cümlelerce tartışır ama görünüşte taraflar birbirine üstünlük sağlayamaz. Hâlbuki Cübbet Ahmet Hoca Caner Taslaman'ı pazara göndermiştir bile.
İzleyeceğim. Hatırlatın.
Hangi program olduğunu da söyleseydin keşke çünkü bir an Uykusuzlar Kulübü'nün konukları sandım.Programın yeni bölüm konukları Cübbeli Ahmet Hoca ve Caner Taslaman imiş. Şimdiden hayal edebiliyorum ortamı; Okan Bayülgen cinsel bir konuyu ortaya atar ve tartışma başlar. Modern İslam'ın kitabını yazan Taslaman muhtemelen konuyu günümüz dünyasının şartlarına ve sosyal çevresine göre yorumlar ve bu soru, ki muhtemelen caiz midir, değil midir tarzı bir şey olur, için cevabı 'caizdir' e getirir. Cübbeli haşlamaya başlar ve Kur-an' ile Hadis kaynaklarıyla veya o zamanların ağır önem taşıyan olaylarına dair belgeleri barındıran kitap kaynaklarıyla aksini iddia eder ve 'caiz değildir', der. İkili dakikalarca, cümlelerce tartışır ama görünüşte taraflar birbirine üstünlük sağlayamaz. Hâlbuki Cübbet Ahmet Hoca Caner Taslaman'ı pazara göndermiştir bile.
İzleyeceğim. Hatırlatın.
Ben de bi' an yanlış konuya yazdım sandım senin yüzünden.Hangi program olduğunu da söyleseydin keşke çünkü bir an Uykusuzlar Kulübü'nün konukları sandım.
Kadın FOX dizisi değil mi TV100'de ne arasın.
Kadın FOX dizisi değil mi TV100'de ne arasın.
Okan Gülben'in Twitter'daki profilindeki saçma yazıyla dalga geçiyor keyiflendim.Gülben'e de 3 çocukla yaşam mücadelesi veren kadın dizisi yapacağım. @Forumdash
Okan Gülben'in Twitter'daki profilindeki saçma yazıyla dalga geçiyor keyiflendim.
Duvara hallenmesinden bahsetmesi de güldürdü. Ama Gülben abartıdan ölecek.Eski dostum dedi her şeyi diyebilir.
Maç izliyordum, bitince açtım ve karşıma bu kadın çıktı
Maç izliyordum, bitince açtım ve karşıma bu kadın çıktı
Çok egolusun falan diyor şu an?Dinle Okan'ı gerçekleri haykırıyor. TEŞEKKÜRLER OKAN...
Konu döndü dolaştı yine Seren'e geldi niye şaşırmıyorum acaba.Dinle Okan'ı gerçekleri haykırıyor. TEŞEKKÜRLER OKAN...
Konu döndü dolaştı yine Seren'e geldi niye şaşırmıyorum acaba.
Çok egolusun falan diyor şu an?