Okan Bayülgen'le Uykusuzlar Kulübü & Muhabbet Kralı - Program Yorumları

Sadece Medya Arkası'nı izledim ama o bile kızmama yetti. Nesloş'u sansürlemiş pis Top. Kadın şarkıları bile çeviriyor ya ne istediniz. Siz gidin Buket'in dolgulu dudaklarını sansürleyin.ss @Yiğitt

Şu Murat Övüç'ün anlatım bozukluğu sorusunu bilmesi şaşırttı. Okan'ın soruyu sorarken gülme krizine girmesi de iyiydi. :A @xBUGRAx

• Güldürdün
Reactions: xBUGRAx
Sadece Medya Arkası'nı izledim ama o bile kızmama yetti. Nesloş'u sansürlemiş pis Top. Kadın şarkıları bile çeviriyor ya ne istediniz.ss @Yiğitt

Şu Murat Övüç'ün anlatım bozukluğu sorusunu bilmesi şaşırttı. Okan'ın soruyu sorarken gülme krizine girmesi de iyiydi. :A @xBUGRAx

Keşinlikle. :Z Harika bir cevaptı ben de koptum. :F Diğer videoda dediğim yere de bak. :bağır:

• Güldürdün
Reactions: Aserat
"2001 Amsterdam doğumlusunuz ve bu çok sinir bozucu. Çok geç doğmuşsunuz, halbuki biz o zamanlara kadar neler yaptık neler." :F:F Özlemişim Okan'ı :D

Deniz Barut'un nasıl 13 ve 11 yaşında çocukları olabilir ya kadın benden bile genç gösteriyor. 😱 Barut gibi kadın maşallah. :bhr:

Seda Akgül ne kadar boş konuşan bir kadınsın. :T: Diğer konuklar konuşamıyor bunun yüzünden.