Okan Bayülgen'le Uykusuzlar Kulübü & Muhabbet Kralı - Program Yorumları

TV100 gerçek bi kanal mı gerçekten şaşiriyorum artık. Uydu frekansında yok bizde cıkmıyor. Sinir oluyorum:T:

Seda Akgül ne kadar boş konuşan bir kadınsın. :T: Diğer konuklar konuşamıyor bunun yüzünden.
Sonradan yaşadıklarını söylediğinde üzüldüm aslında. Sarhoşluk yüzünden kafasının gidip geldiği belliydi ama kaç senedir TV'de olan birinin bile büyük zorluklar yaşaması trajik. Okan ve Salih Bademci'nin de bayağı gözleri doldu.

Sesli kitaplar bana pek göre değil çünkü dinlemeye çalışırken bazı detayları kaçırıyorum ve bu yüzden kendim okumak daha cazip. Sesli dinleyince bir yerden sonra kopuyorum ve tekrar dönmek de mümkün olmuyor. Ama yeni format iyi düşünülmüş ekranda böyle programlar görmek çok güzel. :Z

Sesli kitaplar bana pek göre değil çünkü dinlemeye çalışırken bazı detayları kaçırıyorum ve bu yüzden kendim okumak daha cazip. Sesli dinleyince bir yerden sonra kopuyorum ve tekrar dönmek de mümkün olmuyor. Ama yeni format iyi düşünülmüş ekranda böyle programlar görmek çok güzel. :Z
Youtube’dan canlı yayını geri alıp baktım da okuduğu ilk Noel hikayesini hoca bize sınıfta okumuştu aynı Okan gibi notlar alıp çözümlemiştik. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat