Sahipsiz kalmasın bu kanal da yazıktır günahtır Ama ben döve döve seviyorum kanalımı, daha çok yol kat etmesi lazım bizim çocuklarınSeni de mi görecek bu halde
Sahipsiz kalmasın bu kanal da yazıktır günahtır Ama ben döve döve seviyorum kanalımı, daha çok yol kat etmesi lazım bizim çocuklarınSeni de mi görecek bu halde
Bak daha iyi kanallar var boşta onlara el at, çok dipten başladınSahipsiz kalmasın bu kanal da yazıktır günahtır Ama ben döve döve seviyorum kanalımı, daha çok yol kat etmesi lazım bizim çocukların
Boşta olan kanalları sevmiyorum ben tv100 iyidir, en azından bir tane programını izliyorum bununBak daha iyi kanallar var boşta onlara el at, çok dipten başladın
Boşta kalan kanalları adam edebilirdin Hiç yakışık kalmadı çömez bi kanala kendini ceo olarak ataman @Aserat bile tv8den giriş yaptı yaniBoşta olan kanalları sevmiyorum ben tv100 iyidir, en azından bir tane programını izliyorum bunun
Her gün 2 buçuk saat dizi yayınlayan kanallar adam olmaz, önce dizi sürelerinin kısalması lazım. Ondan sonra sahiplenebilirim ancak biriniBoşta kalan kanalları adam edebilirdin Hiç yakışık kalmadı çömez bi kanala kendini ceo olarak ataman @Aserat bile tv8den giriş yaptı yani
Ama talk showlarda 40-60 dk diğer ülkelerde Senin kanalda 3 saat 20 dakkaHer gün 2 buçuk saat dizi yayınlayan kanallar adam olmaz, önce dizi sürelerinin kısalması lazım. Ondan sonra sahiplenebilirim ancak birini
Talk showların uzun olmasını destekliyorum. Hep onların yaptığı mı doğru olacak Kısa olunca iki kelime konuşturup gönderiliyor insanlar, böylesi daha güzelAma talk showlarda 40-60 dk diğer ülkelerde Senin kanalda 3 saat 20 dakka
Öhö öhö efendim ben de dizi yapımcısıyım ama kalkıp 2 bucuk saatlik diziyle övünmuyorumTalk showların uzun olmasını destekliyorum. Hep onların yaptığı mı doğru olacak Kısa olunca iki kelime konuşturup gönderiliyor insanlar, böylesi daha güzel
Sen bilinçli bir dizi yapımcısısın demek ki. Diğerlerine de sözünü geçir de düşsün artık şu süreler yahuÖhö öhö efendim ben de dizi yapımcısıyım ama kalkıp 2 bucuk saatlik diziyle övünmuyorum
@xemrexxx bi türlü timurcuguna laf geçiremedi O kısaltırsa biz de kısaltcazSen bilinçli bir dizi yapımcısısın demek ki. Diğerlerine de sözünü geçir de düşsün artık şu süreler yahu
Youtube'dan izliyorum da tadı çıkmıyor pek fazla. Eski bölümler gibi daha eğlenceli ve entellektüel konuşmalar olursa fena olmaz. Birde seyircili stüdyo.
Ha bir de Okan en başta Seren'in kanalda olmasına karşı red oyu vermiş ama Cengiz ikna etmiş.Başka nasıl şutlanacaktı o kanaldan beter olsun sürünsün tv100'de.
Aynı senEgo kraliçesi Seren Serengil uyduruk programını sosyal sorumluluk projesi ilan etti iki dakikada. Medya Arkası'nı beklemesem çekilmez.