TV8 O Ses Türkiye - Program Yorumları

Neyse, artık nezaman gelirsen, gelirsem arada denk geldikce ederiz muhabbeti. Şu son haftalar gibi yapma ama.

bu arada top10 oylamalarında daha olacaksan aradan çıkar bu gece :A
Yok yok yapmam :A

Top 10 olmam gibi ya. Saldım bu şarkıları artık, dönmeyi düşünmüyorum açıkçası :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Kan dondurucu yorumlar yapılmış yine, bırakın artık şu ÇEKİK düşmanlığını. Parasite’in de ödül kazanmasıyla yıllardır süren bu algıyı yıkmaya başladı ÇEKİK kardeşlerim, siz de bu oyuna gelmeyin ve ÇEKİK kardeşlerimin eserlerini okuyun, izleyin ve başkalarına da bunları yaptırın. :A

AKILLARINI SEVDİĞİMİNİN ÇEKİKLERİ... :A @MEnes
Bak bak kan donduru leş yorumlar burada da gelmiş... Titana Saldırı nedir be... :A
Şimdi çekik var çekik var, hepsini aynı kefeye koymak doğru olmaz :A Mesela Bong Joon Ho abimiz adam gibi adamdır, kraldır. Ondan gelecek her işe varız bundan sonra... Ama bu Titana Saldırı gibi şeyler çöptür çöp, benim derdim onlarla :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and MEnes
Şimdi çekik var çekik var, hepsini aynı kefeye koymak doğru olmaz :A Mesela Bong Joon Ho abimiz adam gibi adamdır, kraldır. Ondan gelecek her işe varız bundan sonra... Ama bu Titana Saldırı gibi şeyler çöptür çöp, benim derdim onlarla :A
Tek cümle yazacağım o da sana yetecek... Animesi bile değil bak mangadaki 45 sayfalık bölümlerden birinden örnek vereceğim... SHİNGEKİ NO KYOJİN CHAPTER 121 > PARASITE... Aha da adaşıma sor o söylesin sana, doğru mu değil mi... :A @Sherlock

Tek cümle yazacağım o da sana yetecek... Animesi bile değil bak mangadaki 45 sayfalık bölümlerden birinden örnek vereceğim... SHİNGEKİ NO KYOJİN CHAPTER 121 > PARASITE... Aha da adaşıma sor o söylesin sana, doğru mu değil mi... :A @Sherlock
Bu içi boş şişirmelerinizle birlikte iyice soğudum zaten Titana Saldırı'dan :A Gisaengchung gibi bir şaheserle adı yan yana yazılınca bile tüylerim ürperiyor, kanım donuyor... :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and MEnes
Bu içi boş şişirmelerinizle birlikte iyice soğudum zaten Titana Saldırı'dan :A Gisaengchung gibi bir şaheserle adı yan yana yazılınca bile tüylerim ürperiyor, kanım donuyor... :A
İçi boş derken... İzlemeden okumadan içinin boş olup olmadığını nereden biliyorsun ki. Sen sanatı böyle mi yorumluyorsun. :A Biz en azından ikisi hakkında da izleyip, okuyup bilgi sahibiyiz. Yani konuştuğumuz şeylerin bir arka planı var. Senin yapman gereken bu kadar övgüyü görüp ya bunlar bu kadar övüyor bi bakayım şuna nasılmış diyip izlemen ve sonrasında mangayı okumandı... :A Ama sen sadece ve sadece önyargı büyüttün içinde ve sonuç bu... Parasite'i bile orjinal ismiyle yazarken SHINGEKI NO KYOJIN destanını orjinal ismiyle yazamıyorsun... :A Tüyler ürpertici ve kan dondurucu bir durum... :A

• Harika
Reactions: Sherlock

Çok iyi tespit. :A SHINGEKI NO KYOJIN'in filmi yapılsa, böyle LOTR gibi bir etki yapar dünya üzerinde. :A

• Harika
Reactions: MEnes
Çok iyi tespit. :A SHINGEKI NO KYOJIN'in filmi yapılsa, böyle LOTR gibi bir etki yapar dünya üzerinde. :A
Kesinlikle ama düşünüyorum da böyle bir eserin filme aktarılması gerçekten oldukça zor olurdu. CGI falan kullanılması gerekir ve görselliğin tadı kaçardı... Anime olması tam anlamıyla mükemmel bir uyum yakalatmış bu hikaye ile. :A

• Harika
Kesinlikle ama düşünüyorum da böyle bir eserin filme aktarılması gerçekten oldukça zor olurdu. CGI falan kullanılması gerekir ve görselliğin tadı kaçardı... Anime olması tam anlamıyla mükemmel bir uyum yakalatmış bu hikaye ile. :A

%100 katılıyorum adaşım, anime olarak aktarılması müthiş olmuş. Ah o müzikler, ah o destansı sahneler, ah o destansı seslendirmeler... Eyyyyy ÇEKİK kardeşim HAJIME ISAYAMA... acil yeni bölüm sal, gaza geldik. :A

Bak bak, dünya üzerinde bulunan en çılgın ÇEKİKlerden birisi bu adam. Dikkatli bak bu dehaya, bak ve ona göre konuş kendisi hakkında. Bong Joon-ho getir götürünü yapar... @MasacRE

HI.jpg

• Harika
Reactions: MEnes
%100 katılıyorum adaşım, anime olarak aktarılması müthiş olmuş. Ah o müzikler, ah o destansı sahneler, ah o destansı seslendirmeler... Eyyyyy ÇEKİK kardeşim HAJIME ISAYAMA... acil yeni bölüm sal, gaza geldik. :A

Bak bak, dünya üzerinde bulunan en çılgın ÇEKİKlerden birisi bu adam. Dikkatli bak bu dehaya, bak ve ona göre konuş kendisi hakkında. Bong Joon-ho getir götürünü yapar... @MasacRE

Ekli dosyayı görüntüle 75358
Bir gün bu dünya üzerinde yaşayan ve gerçek sanat seven herkes bu minik DAHİ adamın değerini bilecek... Buna yoldaşım @MasacRE de dahil. Çünkü bu adam gerçekten normal bir adam değil. Gerçek bir dahi, gerçek bir çılgın, gerçek bir ruh hastası...

• Harika
Final turları çok ters tarihe geldi ya bu sefer. Normalde hep izlemeye fırsatım olurdu. :(

Şu ilk turlarda sevgilisiyle şarkı söyleyen çocuk noldu merak ediyorum. Siz izliyor musunuz? @Dosi @MasacRE

• Beğendim
  • Güldürdün
Şu fragmanda kalan isimler mevcut. Merak ettiğin kim bilmiyorum, bakarsın. Çok hakim değilim hepsine. Yarı Finali izleyeceğim ama
@MasacRE @Hachiko @The_Erinch
Yarına malüm kardeşiminin sözü var, bakamıcam artık finaline bakarım. Ama aklımda 2 kişi kaldı, şu pırasa saçlı oğlan ile kısa sarı saçlı kız.

• Güldürdün
Eski isimler sahne alıyor şu an. Cenk Seda Sayan'ın Son Sözüm adlı parçasını yorumladı, şimdi sahnede Ahmet Parlak var.