Hayri ile Eyüp finaleHayri'de garantiye aldı gibi 3. Altan ise ozamam Eyüp tur atlamaz
Hahha düşünsene Gürsu isimli biriyle sanal ortamda yazışıp cinsiyetini yanlış bilmen. Gerisini sen getirElendi dedin merak ettim, Google'dan baktım ve rezilliği gördüm. Gürsu diye erkek mi olur...
Kadınlaın hepsi elenmişte olabilir. Başını izlemedim
Hahha düşünsene Gürsu isimli biriyle sanal ortamda yazışıp cinsiyetini yanlış bilmen. Gerisini sen getir
Yok valla Şerlok beyciğim heriflerle doldu ortalık
Kadınlaın hepsi elenmişte olabilir. Başını izlemedim
hahhaha bilmem, hoşuma gitti hayal kırıklığınRezil bir durum olurdu kesinlikle, niye böyle çılgın şeyler hayal ediyorsunuz Dosi hanım...
Artık erkeklerinde hemcinslerine ilgileri artığı bir zamandayız ve üstüne kızlarında daima yakışıklı bulduğu isimlere görselliğinden dolayı oy kullandığını düşünürsek kadınların finallerde şansının daha az olmasıni normal karşılıyorum artık @MasacREO güzel kadınlar, o güzel atlara binip gittiler demek Dosi hanım.
Ya ilk grupta ilk ikiye girmemesi çok tuhaf. @Dosi ile birlikte Acun bir işler çevirdi diye düşünmekteyiz bizGeri döndü Alkan, şimdi herkes yüklenir oylara gider finale inşallah.
Erkeklerin ilgisi artıyor da kızların artmıyor mu kendi cinslerine Genel olarak erkekler kazanıyor zaten bu yarışmaları da iki sene önce Lütfiye kırmıştı işte bunuArtık erkeklerinde hemcinslerine ilgileri artığı bir zamandayız ve üstüne kızlarında daima yakışıklı bulduğu isimlere görselliğinden dolayı oy kullandığını düşünürsek kadınların finallerde şansının daha az olmasıni normal karşılıyorum artık @MasacRE
Artık erkeklerinde hemcinslerine ilgileri artığı bir zamandayız ve üstüne kızlarında daima yakışıklı bulduğu isimlere görselliğinden dolayı oy kullandığını düşünürsek kadınların finallerde şansının daha az olmasıni normal karşılıyorum artık @MasacRE
kızlarınki okadar fazla değildirErkeklerin ilgisi artıyor da kızların artmıyor mu kendi cinslerine Genel olarak erkekler kazanıyor zaten bu yarışmaları da iki sene önce Lütfiye kırmıştı işte bunu
hahhaha bilmem, hoşuma gitti hayal kırıklığın
kızlarınki okadar fazla değildir
Lütfiye tıpkı Survivor Merve (Varmısın Yokmusun'da ki Merve) gibi tek kalacak bu gidişle