TV8 O Ses Türkiye - Program Yorumları

O güzel kadınlar, o güzel atlara binip gittiler demek Dosi hanım. :A
Artık erkeklerinde hemcinslerine ilgileri artığı bir zamandayız ve üstüne kızlarında daima yakışıklı bulduğu isimlere görselliğinden dolayı oy kullandığını düşünürsek kadınların finallerde şansının daha az olmasıni normal karşılıyorum artık :A @MasacRE

Artık erkeklerinde hemcinslerine ilgileri artığı bir zamandayız ve üstüne kızlarında daima yakışıklı bulduğu isimlere görselliğinden dolayı oy kullandığını düşünürsek kadınların finallerde şansının daha az olmasıni normal karşılıyorum artık :A @MasacRE
Erkeklerin ilgisi artıyor da kızların artmıyor mu kendi cinslerine :A Genel olarak erkekler kazanıyor zaten bu yarışmaları da iki sene önce Lütfiye kırmıştı işte bunu :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and Dosi

Resmen rezillik, illa Utku beyciğim ve benim oy kullanmamız mı gerekiyor. Büyük rezillik. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and Dosi
Erkeklerin ilgisi artıyor da kızların artmıyor mu kendi cinslerine :A Genel olarak erkekler kazanıyor zaten bu yarışmaları da iki sene önce Lütfiye kırmıştı işte bunu :A
kızlarınki okadar fazla değildir :A
Lütfiye tıpkı Survivor Merve (Varmısın Yokmusun'da ki Merve) gibi tek kalacak bu gidişle :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE