TV8 O Ses Türkiye - Program Yorumları

İlk grupta Eyüp Sultan netti zaten de diğer isim Turguttu sanırım ismi, onu beklemiyordum. Hatta geçen tur da elenir diyordum finale kadar geldi adam :A

İkinci gruptan Ceren ile Gürsu'yu bekliyorum, bakalım ne olacak :D

Şu an bir şeyler atıştırıyorum, cevap yazamayabilirim bir süre haberin olsun :D Yalnız Alkan nasıl seçilmedi, şok içindeyim 😱 @Hachiko
Ya ben geç açtığım için şuan odaklanmada zorlanıyorum. Seçilemeyenler yine oylanacakmış galiba ama kaç kişinin şansı var bilmiyorum.
Belki yine performans sergileyip yarışacaklar.
Soner'i bekliyordum. Sesi iyi ama birde hikayesi var ona artı katan. Eskiden yarışmışı daha 16 yaşındayken :D

edit: Altan tur atladı şimdi ama sadece 1 kişi tur atladı 😱
baştakileri izlemedim ama şimdilik amam aman diyeceğim isim olmadı 😱

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: MasacRE
Ya ben geç açtığım için şuan odaklanmada zorlanıyorum. Seçilemeyenler yine oylanacakmış galiba ama kaç kişinin şansı var bilmiyorum.
Belki yine performans sergileyip yarışacaklar.
Soner'i bekliyordum. Sesi iyi ama birde hikayesi var ona artı katan. Eskiden yarışmışı daha 16 yaşındayken :D

edit: Altan tur atladı şimdi ama sadece 1 kişi tur atladı 😱
baştakileri izlemedim ama şimdilik amam aman diyeceğim isim olmadı 😱
Ya bütün gruplar arasında tur atlayamayanlardan en çok sms'i alan 9. isim oldu. Yani işin içinde bir oyun yoksa Alkan kendi grubunda bile ilk ikiye giremeyip son anda atladı o turu. Yani böyle bakınca sonradan seçilmiş olsa bile yine de ilginç bir durum bu :A Ben ayrıca rap söyleyen çocuğun da finale çıkmasını bekliyordum, o da çıkamadı :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ya bütün gruplar arasında tur atlayamayanlardan en çok sms'i alan 9. isim oldu. Yani işin içinde bir oyun yoksa Alkan kendi grubunda bile ilk ikiye giremeyip son anda atladı o turu. Yani böyle bakınca sonradan seçilmiş olsa bile yine de ilginç bir durum bu :A Ben ayrıca rap söyleyen çocuğun da finale çıkmasını bekliyordum, o da çıkamadı :A
Bence Altan aslında çıkmıştı ama heyecan yarattırmak istediler. Finalr çıkacaktır.
Şimdi bu 3lüden tek 1 tane çıkacaksa Soner çıkar gibi.
Turgut'un şarkı seçimi daha iyi Soner'e göre.
Bu arada yorgunum diye smile pek kullanmıyorum :A

• Beğendim
Bence Altan aslında çıkmıştı ama heyecan yarattırmak istediler. Finalr çıkacaktır.
Şimdi bu 3lüden tek 1 tane çıkacaksa Soner çıkar gibi.
Turgut'un şarkı seçimi daha iyi Soner'e göre.
Bu arada yorgunum diye smile pek kullanmıyorum :A
Evet ben de o yüzden bir oyun yoksa dedim, Acun bu sonuçta ne yapacağı belli olmaz :A Turgut'a 2 turdur elenecek diyorum ben, her seferinde de geçiyor turu. Burayı da geçecektir :A

• Güldürdün
Evet ben de o yüzden bir oyun yoksa dedim, Acun bu sonuçta ne yapacağı belli olmaz :A Turgut'a 2 turdur elenecek diyorum ben, her seferinde de geçiyor turu. Burayı da geçecektir :A
aa 2 tane tur atlayacakmış galiba? Biri kesin Soner, bundan eminim :A (umarım)
edit: Turgut'ta tur atladı. İyiydi ama şarkısi. İlkini beğenmemiştim yani Gürsu'yu :A

• Güldürdün
aa 2 tane tur atlayacakmış galiba? Biri kesin Soner, bundan eminim :A (umarım)
edit: Turgut'ta tur atladı. İyiydi ama şarkısi. İlkini beğenmemiştim yani Gürsu'yu :A
Evet ikişer ikişer 3 gruptan toplam 6 kişi finale çıkacakmış :D Gürsu oradaki seyirciden çok iyi oy topluyordu da Sms'de iş değişti :A

• Güldürdün
Evet ikişer ikişer 3 gruptan toplam 6 kişi finale çıkacakmış :D Gürsu oradaki seyirciden çok iyi oy topluyordu da Sms'de iş değişti :A
Eyüp'ün şarkı seçimi iyi ve engelinden dolayı tur atlayacaktır ama çok beğenmedim performansı. Bakalım diğer ikisi kim olacak rakipleri olarak😊

• Beğendim
Eyüp'ün şarkı seçimi iyi ve engelinden dolayı tur atlayacaktır ama çok beğenmedim performansı. Bakalım diğer ikisi kim olacak rakipleri olarak😊
Evet finalde olur bence de :D Diğerlerini görünce anlaşılır 2. kişi :A

• Güldürdün