TV8 O Ses Türkiye - Program Yorumları

Yorumlaşırız buradan. :Z
tamam güzel olur :Z Bu aralar aktifliğim arttı zaten ve sende aktif gibisin. Bol bol eleştiririz :A
yorumlaşamadık, eleştiremedik :A :A
ta ilk turda beğendiğim ve hep acaba elenmişmidir diye merak ettiğim bir isim vardı, çıktı o da yarı finale ama performansında sıkıntı vardı,rahatsızmış. şu aşağıda paylaştığim kız, renkli saçlıyı demiyorum :A
Cuma günü takip edemem belki ama cumartesi gündüzden finale çıkan isimlerin son ve ilk performaslarına bakacağım.

@MasacRE diğer konuda izlediğini gördüm. Seninle klasikleşen final yorumlaşmaya bu senede devam edelim :A aynı anda online olmasakta kazananı konuşuruz :A
Gönlüm Seda Sayan'dan yana bu sene.

yarı finalde olan şu isimlerin ilk performansını TV'den izlemiştim zamanında:
diğer isimleride yarı finalde kazananlar belli olunca izlerim

Şu oğlan için baya mücadele etmişlerdi :A

• Beğendim
Reactions: MasacRE
@Dosi Bende ilk kez bu sene izlemedim sadece dün çeyrek finale baktım, şu ceren ve üstündeki pırasa saçlıyı beğendim😉😊

• Güldürdün
Reactions: Dosi
favorin kim peki senin? Ben daha tam hakim değilim yarışmacılara ama daha yarışmacı alırlarken Seda Sayan'a güçlü isimler gitti diyordum. Yarı finale kim kaç yarışmacı soktu bakmadım daha😊
Benim favorilerim Alkan, Biran ve Anıl, üçünüde çok beğeniyorum. Hadise'nin 6, Beyaz'ın 5, Murat ve Seda'nın 3 yarışmacısı olacak yarı finalde. :)

• İlginç
yorumlaşamadık, eleştiremedik :A :A
ta ilk turda beğendiğim ve hep acaba elenmişmidir diye merak ettiğim bir isim vardı, çıktı o da yarı finale ama performansında sıkıntı vardı,rahatsızmış. şu aşağıda paylaştığim kız, renkli saçlıyı demiyorum :A
Cuma günü takip edemem belki ama cumartesi gündüzden finale çıkan isimlerin son ve ilk performaslarına bakacağım.

@MasacRE diğer konuda izlediğini gördüm. Seninle klasikleşen final yorumlaşmaya bu senede devam edelim :A aynı anda online olmasakta kazananı konuşuruz :A
Gönlüm Seda Sayan'dan yana bu sene.

yarı finalde olan şu isimlerin ilk performansını TV'den izlemiştim zamanında:
diğer isimleride yarı finalde kazananlar belli olunca izlerim

Şu oğlan için baya mücadele etmişlerdi :A
Ben cuma da cumartesi de bir işim olmazsa izlerim. Gelirim bakarım buraya, burada olursan yorumlaşırız yine :A Seda Sayan, Alkan ile kazanacak gibi ya bu sene. Ben Seda'yı hiç sevmem de bu herif nasıl gitti Seda'yı seçti yahu. Onun yüzünden Seda şampiyon olacak gibi duruyor maalesef :A

• Güldürdün
Ben cuma da cumartesi de bir işim olmazsa izlerim. Gelirim bakarım buraya, burada olursan yorumlaşırız yine :A Seda Sayan, Alkan ile kazanacak gibi ya bu sene. Ben Seda'yı hiç sevmem de bu herif nasıl gitti Seda'yı seçti yahu. Onun yüzünden Seda şampiyon olacak gibi duruyor maalesef :A
ilk videoyu izle, nasıl gitti anlarsın :A Güzel sahneler var.
Misafir durumları olmazsa muhakak gelirim. Cuma kimse gelmezse TV 8 türk yayınından açarım aynı anda yorumlaşabilmek için :D Seninle herzaman keyifli oluyor yorumlaşmak :Z

• Güldürdün
ilk videoyu izle, nasıl gitti anlarsın :A Güzel sahneler var.
Misafir durumları olmazsa muhakak gelirim. Cuma kimse gelmezse TV 8 türk yayınından açarım aynı anda yorumlaşabilmek için :D Seninle herzaman keyifli oluyor yorumlaşmak :Z
Şöyle bir baktım da Hadise ile Beyaz bloklu görünüyor. Bütün konuşmaları da dinleyemeyeceğim :A Murat'ı seçseydi bari Seda nedir ya :A

Aynen güzel olur yorumlaşarak izlemek, bakalım artık bir mani olmazsa buradayız :D

• Harika
Şöyle bir baktım da Hadise ile Beyaz bloklu görünüyor. Bütün konuşmaları da dinleyemeyeceğim :A Murat'ı seçseydi bari Seda nedir ya :A

Aynen güzel olur yorumlaşarak izlemek, bakalım artık bir mani olmazsa buradayız :D
Genelde böyle sözlerde beni yarı yolda bırakıyorsunuz, oyüzden beklentiye girmeyeceğim :A :A

• Güldürdün
Aa ben ne zaman yarı yolda bırakmışım, hiç huyum değildir öyle şeyler :A
Pazartesi için 👎 savaşlarına bakacam demiştin :A
2020'ye resmen tüm imajını 0'ladin 😔 şimdi tüm bildirimlere dönen, beni az hayal kırıklığına uğratan 1 numara @MEnes oldu :A @Sherlock hep son numara, oyüzden rahat olabilirsin :A

Pazartesi için 👎 savaşlarına bakacam demiştin :A
2020'ye resmen tüm imajını 0'ladin 😔 şimdi tüm bildirimlere dönen, beni az hayal kırıklığına uğratan 1 numara @MEnes oldu :A @Sherlock hep son numara, oyüzden rahat olabilirsin :A
Şimdilik @MEnes yoldaşım birinciliğin tadını çıkarsın, zamanı gelince alırım ben tahtımı geri :A Neyse dur ben şu dis savaşlarına bir ışınlanayım :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
son kutlama konunda beni kandırıp hediyeleri kapıp benimkine gelmemen zaten en büyuk eksi olmuştu sana :F
Aa evet öyle bir şey olmuştu değil mi :A Forumdaki yıldönümüne 1 aydan kısa bir süre kalmış. Sanırım en yakın kutlama konusu o olur. Orada veririm hediyelerini artık :A

• Güldürdün
Aa evet öyle bir şey olmuştu değil mi :A Forumdaki yıldönümüne 1 aydan kısa bir süre kalmış. Sanırım en yakın kutlama konusu o olur. Orada veririm hediyelerini artık :A
en az 6 hediye bekliyorum ona göre :A :A
hediye artı sıva :A :A
ondan sonra kabuğa çekilirim belki yine, o yüzden diğer kutlama konusu çoook uzar gibi gibi :A

• Güldürdün
en az 6 hediye bekliyorum ona göre :A :A
hediye artı sıva :A :A
ondan sonra kabuğa çekilirim belki yine, o yüzden diğer kutlama konusu çoook uzar gibi gibi :A
Oo o kadar birikti mi hediyelerim ya :A Yok yok kabuğa çekilme, kimse çekilmesin kabuğuna :A

• Güldürdün
Oo o kadar birikti mi hediyelerim ya :A Yok yok kabuğa çekilme, kimse çekilmesin kabuğuna :A
Sen ikidebir kayboluyorsun, @MEnes ve @Sherlock ta öyle çok aktif sayılmaz ve son 1 buçuk senedir en fazla sizlerle muhabbet ediyorum forumda, ee sizler olmayınca banada yol görünüyor :A Etkinlikler olunca aktif oluyorum sonra hop kayboluyorum :A Forumun kapanmasını fırsat bilip 2 hafta kendimi dizilere falan verdim. Enes'ler beni SNK'ye başlattı. Şimdide @Tolstoyevski sayesinde Death Note izlemekteyim ama onu sakin sakin izliyorum. benden beklenmeyen hareket :A